Şimdi Ara

pc kendi kendine norton yüklüo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarı kapayıp açınca bi bakıyorum masaüstümde" Norton Security Scan " programı war bu neden olurr acaba bn bölee bişi yüklemedim kaldırıyorum programı bidaki açılışta tekrar yüklenmiş oluyo :S

• hocam çalıştıra msconfig yazıp başlangıçta çalışan programlara bakabilirmisiniz.. norton ibaresi gördüklerinizin (yada symantec) tikini kaldırın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 28 Aralık 2008; 22:37:12 >
  • ööleeee niii program yok yaaaa ama masaüstndeki simgenn üstüne sağ tıkladım dosya klasörünü aç dedim " C:\WINDOWS\Installer\{3FADAA19-E595-44CA-A072-58B6B0851768} " de açtı burdakini silsem olurmu
  • olur hocam sil gitsin...
  • oke sildim çok teşekkürler ...

• Norton şeklinde görünen virüs olabilir mi acaba ? Dikkatli ol derim :) Bi ara bana bulaşmıştı , virüs taraması yapıp virüs falan buluyodu kendi kendine :S
  • olur mu olur şimdi açtm pc yi yine var norton bide iexplorer.exe hatası da werdi bugun kafayı yedi pc sanırım ne yapmam lazım bi tavsiye lütfen
  • Bendede böyle bir problem var ya bilgisayar kendi kendine norton yüklemiş anlamadım gitti...
  • @Reasonable

aynen hocam bana dün oldu hayirdir inş.
  • yeni bir virüs dolaşıo bnce : S bide bu iexplorer.exe hatası nasıl düzeltilcek bn baktım tekrar yüklemek gerekio ama beceremedim yaaa
  • hatanın resmini koyarsan daha iyi yardim edebiliriz
  • işte hata bu !!!!

pc kendi kendine norton yüklüo
  • Arkadaşlar bilgisayarınıza virüs girmiş. En kısa zamanda önemli dosyalarınızı yedekleyip Kaspersky, Avira gibi sağlam bir Premium Security programı ile taratıp bütün şüpheli dosyaları silmenizi tavsiye ederim.
  • tamm olmadı format atarım xD
  • konu eskidi ama bişiyi paylaşmak istedim bu yazılanlardan bi kaç gn sora elektrkler kesildi sonrada bu .exe hatasını vermemeye başladı xD.. şimdi sorun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.