Şimdi Ara

PC KURTLARI BİR YARDIM EDİVERİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yüksek fiyatlı sistem yükseltmesi istemiyorum, sizlerden, küçük yükseltmeler yapılır mı, yapılırsa da neler olabilir konularında yardım istiyorum.

Öncelikle sistemim şudur:

ANA KART: Gigabyte Socket 775 GA-G41M-Combo

İŞLEMCİ: Intel Core™ 2 Duo E8200 2.66GHz 6MB

EKRAN KARTI: AMD Radeon HD 5700

RAM: DDR3 4 GB 533 MHZ

İyisinden bol fanlı kasa ve yeterli güç kaynağım var.

Şöyle bir şey olabilir mi? Ana kartımı değiştirmesem (Çünkü ana kartı yükselttiğim anda ona uygun tüm modeller çok yeni ve pahalı olacak, ben küçük bütçeli yükseltme istiyorum) ;

1) Ana kartımın desteklediği en yüksek model IntelCore™ 2 Quad Q9650 3.00GHz 12MB mış. Nereden biliyorum, şuradan baktım: ana kartımın desteklediği modeller bu modelin sıfırı yok, ikinci eli internette 250- 280 tl arası.

2) Bu ana karta uygun benimkinden (AMD Radeon HD 5700) daha iyi ekran kartı bulabilir miyiz? Ana kartıma uyacağından emin olmamız lazım.

3) Bu ana karta uygun benimkinden daha iyi ram ne olabilir?

Şimdiki sistemimle, 2010 oyunlarından daha yenisini oynayamıyorum. Böyle ufak yükseltmelerle belki 2013 görebilirim diyorum. Olur mu sizce?

• alperenerbay A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,İyisinden bol fanlı kasan varsa,q9650 ile çok rahat edersin,ben aliexpress'den 77 dolara aldım, çok rahat overclock da yapabilirsin fanların da iyiyse , yanında da r9 amd ekran kartı bütçene göre r9 280 veya 270x iyi gider, ram da 4gb daha eklersen en son oyunları son düzeyde oynatır özellikle q9650 çok iyi bir cpu.
  • Ramleri kesinlikle 800/1066/1333 mhz den birine yükseltmelisin.. En ucuzu 2x2gb 800 mhz ddr2 ram olur tabiki..

Birde intel q serisi işlemci alabilirsin 17 dolara q6600 aldım aliexpressten işimi görüyor e4600 vardı o da 2.4 ghz di ama arada dağlar kadar fark var oyunlarda falan..

En ucuz alternatifler bunlardır.

Yeni oyunlar için;
    İntel q9650 / en az 4gb 1333mhz ram / gtx560ti veya eşiti amd ekran kartı lazım..

Bence pahalı seçeneğe kalkışçaksan bu anakarta dayalı sistem kurma başka al..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonderCx -- 21 Eylül 2016; 4:34:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. el 860k lı bir sistem kurabilirsin 2. el temiz bulursan yükseltmenle aynı fiyata gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.