Şimdi Ara

Pc Masa montajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaslar.Dün gece pc yi masaya montajladım ve bitti ışıklandırmayı size danısmak ıstedım yarrdımcı olursanız mutlu olurum.
    Resimler:
     Pc Masa montajı
     Pc Masa montajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemywalker -- 29 Mayıs 2014; 16:24:32 >

• Aslında güzel olmuş. Ancak tek bir soru sorucam. "Bunu ne amaçla yaptın?"
  • Pc yi temizlemek için açtım.Bi anda aklıma geldi ve yaptım.Arka tarafı alsın sarısı folyo ıle kaplayıp ustten yesil led takmayı dusunuyorum siz ne dersınız?
  • sadece değişiklik olmuş fazla bi olay yok. o pc parçalarının oldugu yere alttan üste doğru yatay şekilde bir kontraplak koysan 1 den 2 ye doğru yani. linkteki resimde mevcut. . burda oem parçaları kontraplağa monteleyip kablolarıda kontraplagın altına saklasan. aynı yere 2 led döşesen önünede plexi tarzı bir şey koyup ışıklandırma yapsan daha güzel olur. benim aklıma gelen bunlarundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 31 Mayıs 2014; 2:07:10 >
  • masadaki fıstık gözden kaçmadı :)
  • güzel iş çıkarmışsın hocam on numara olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue051

masadaki fıstık gözden kaçmadı :)

Aynen dikkatim ona gitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC toplama sihirbazı oyun oldu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biraz fazla olmadı mı? 7 falan olsa
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    8.5 olsa :) ortada bulusalım :D
  • olur olur neden olmasın. üstte bi mesajım daha var. bazı tavisyelerde bulundum ?
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Deneye bilirim usb ve vga kabloları sıkıntı çıkartıcaktır sanırım
  • şöle bir şeyler yapabilirsin mdf nin üzerine carbon fiberle kaplayıp monta edersin bir tane ekran kartı uzatma kablosu alırsın sahibindende 25 tl bulamassn pm at yardım ederim işte ekran kartını uzatırsın felen filan resimdeki gibi yapmayı deneyebilirsin tabi daha sadesini :D
     Pc Masa montajı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.