Şimdi Ara

pc miladını doldurmuş olabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam dh üyeleri pc casperin 1600tllik meşe odunundan bir kazığıdır p4 işlemci 2 gb ram ipx 41 anakart hd6350 ekrankartı günümüze göre vasat ama benim işimi görüyodu şimdilerde işlemci yük altında olmadan 100 lerde dolaşıyo fare ile tıkladığım yere girmiyo oyunu geçtim doğru düzgün internete giremez oldum sizce problem nedir

ve lütfen espiri yapmayın hiç kaldıramam

• yoksa bir termal macun alın kasanın tozunu temizleyin işlemci fanını çıkarın işlemci yüzeyi ve soğutucu yüzeyini temizleyip termal macunu sürün nasıl sürüleceğini internette bulursunuz videolu olarak
  • bu sorunu çözer derseniz yaparım kasanın tozunu 1 ayda bir temizliyorum işlemci ısısına nereden bakarım
  • Ayrıca pc miladını değil miyadını doldurur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seferoglusuphi

bu sorunu çözer derseniz yaparım kasanın tozunu 1 ayda bir temizliyorum işlemci ısısına nereden bakarım

CORE TEMP Programı ile İşlemci sıcaklıklarını ölçebilirsiniz. İşlemci fanını temizleyip işlemcinin üzerinde kalan macunu temizleyin tekrar yeni bir macun alıp sürün buna internetten bakın ne kadar ve nasıl süreceğinize yoksa macun bi işe yaramaz. Sıcaklığın düştüğünü göreceksiniz.
  • P4 işlemci ölmüş ağlayanın yok
  • istediğini doldursun çalışsında 1 ay daha yeni sistem toplamayı düşünüyorum ve farenin yerli yersiz bozulmasının nedeni bu mudur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.