Şimdi Ara

pc miladını doldurmuş olabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam dh üyeleri pc casperin 1600tllik meşe odunundan bir kazığıdır p4 işlemci 2 gb ram ipx 41 anakart hd6350 ekrankartı günümüze göre vasat ama benim işimi görüyodu şimdilerde işlemci yük altında olmadan 100 lerde dolaşıyo fare ile tıkladığım yere girmiyo oyunu geçtim doğru düzgün internete giremez oldum sizce problem nedir

ve lütfen espiri yapmayın hiç kaldıramam

• Büyük ihtimalle bilgisayarın hava kanalları tozlanmış ve bilgisayar hava alamıyor diğer bir deyişle nefes alamıyor. Tozların temizlenmesi gerekiyor. Eliniz yatkınsa fan kapağı varsa eğer açıp temizleyebilirsiniz. Yoksa tamamen sökmeniz gerekecek. Kendinize güvenemiyorsanız. Servise temizletmekte fayda var.
  • CORE TEMP Programı ile İşlemci sıcaklıklarını ölçebilirsiniz. İşlemci fanını temizleyip işlemcinin üzerinde kalan macunu temizleyin tekrar yeni bir macun alıp sürün buna internetten bakın ne kadar ve nasıl süreceğinize yoksa macun bi işe yaramaz. Sıcaklığın düştüğünü göreceksiniz.
  • Bilgisayarı aldıktan sonra yaklaşık 20-40 yıl ömrü var. Eğer verimli kullanmak istiyorsanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni pc alma zamanın gelmiştir
  • p4 işlemci artık yeterli dğeil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.