Şimdi Ara

PC Performans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    imzamda ki sistemi kullaniyorum ama bilgisayar derecelendirmem cok dusuk sebebiyle ilgili bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.
    tesekkur ederim.

PC Performans

PC Performans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt-34 -- 24 Şubat 2012; 2:24:44 >

• ekran kartın o sısteme dusuk kalıyor daha ıyı bır modelle degısmelı 6870 6950 gıbı
  • düşük olan 6.9 ekran kartı için verilen iki puan...

sistem çok güzel... oyun için toplanmamış gibi duruyor... diğer parçalar iyiyken ekran kartında ucuza kaçılmış...
    oyun oynamıyorsanız sorun yok demektir... oyun oynuyorsanız iyi bi ekran kartı gerekir size... gts250 diğer parçalara göre düşük kalmış..

tabi ekran kartı gerektirmeyen oyunlar da oynuyorsanız yine ekran kartınızı değiştirmenize gerek yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 24 Şubat 2012; 10:29:49 >
  • pc de hic oyun oynamiyorum. bazen Photoshop yapiyorum genelde de kullanim amaci After Effects CS5 ve Edius 6 programlari. buzamana kadar ekran kartina hic para yatirmadim hic gerekmedi yada biraz cimrilik yaptim
    hiv dikkat etmemistim simdi derecelendirmeye baktim evet tek 6.9 ekran karti dolayisiyla en dusugu veriyor genel puan olarak
    demekki pc nin sacma sapan acilisida oyuzden ekran 3 4 kere gelip gidiyor ve hafif bozulmalar oluyor ekranda acilis 50 sn yi buluyor
    birde soyle bir durum var bu anakartin bios u cok karisik hicbir halt anlasilmiyor performansi artirmak icin mutlaka yapilmasi gereken ayarlar varmi ??? net te arastirdim ama bulamadim
    cvp lar icin tesekkur ederim
  • ekran karti olarak elimde birtanede (ATİ Reradeon HD 4600) var hangi ekran karti daha iyi sizce
  • GTS250 daha iyidir, 4600'lerden.

Oyun oynamıyorsanız güzel sistem.
  • bilgisayarin acilis video su

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt-34 -- 24 Şubat 2012; 17:52:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sistem fena diyil ama sorunlu son ekledigim video ya bakarsaniz nasil sacmaladigini goreceksiniz
  • belki cok sacma birsey sormus olacam ama ben bu iki ekran kartinida kasaya takabilirmiyim
  • Bilgisayarınız 15 saniyede açılıyor, 15 saniyeden önce beklediğiniz kısımlar anakart/bios bekletmesidir. Ekran kartınızla ilgili bir sıkıntı yok.
    2. erkan kartını takarsınız ama sadece takmış olursunuz, kullanamazsınız hiçbir işinize yaramaz boşuna sisteme yük getirir.
  • anladim ok ozaman artik cimriligi birakip yeni bir ekran karti almam gerekiyor

acilis video su dugmeye bastigimdan itibarendir bunuda dikkate alin bence bu acilis sekli bana hic normal gelmedi defalarca gidip geliyor ve ekranda cok hafif bozulmalar oluyor
  • 2000 tl lik ekr. Karti alsanda, 64 gb ram taksanda, yaninda takla atsanda acilistaki o beklemeyi atlatamazsin. Biosta birkac secenegi devre disi birakirsan 5-10 sn faydasi olur. NOKTA
  • aciklamalariniz icin cok tesekkur ederim
  • Güncel bir anakartta o kadar bekletmesi normal değil. Bios'u fabrika ayarlarına sıfırlayıp denediniz mi? Bende P67 anakart var windows açılıyor logosuna gelmesi 6-7 saniye.
  • Anakartiniz ne kadar cok ozellige sahipse o kadar cok beklersiniz. Bu asamada tum özellikler kontrol edilir cunku.
  • evet fabrika ayarlarina dondum ama yok cozemedim tek ihtimal anakart heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt-34

evet fabrika ayarlarina dondum ama yok cozemedim tek ihtimal anakart heralde

Fast boot özelliği varsa Enabled olarak ayarla...
    Quick Boot da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 25 Şubat 2012; 17:05:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

Quick Boot da olabilir

bu dediginiz secenelker yok malesef.
    bu saçma sapan bir anakartmış 50 sn de pc mi açılır ya.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt-34 -- 2 Mart 2012; 5:09:52 >
  • quote:

quote:

quote:

Quick Boot da olabilir

www.overclock.net
    Speed Up Bios Boot (ASUS p8z68 Deluxe MotherBoard) - Overclock.net - An Overclocking Community
    http://www.overclock.net/t/1201322/speed-up-bios-boot-asus-p8z68-deluxe-motherboard

bu sayfada bişeyler var ama sonucu yazmamışlar.

Kısaca özetlemeye çalışırsam

1- Option ROM Messages : "Keep Current" olarak ayarla

2- Jmicron ya da Marwell controller varsa biosta onları Disable yap... tabi o portları kullanmadığını varsayıyorum...

eğer şu resimdeki gibiyse biosun :http://cdn.overclock.net/c/c2/577x700px-LL-c24c5276_Capture.jpeg

Full screen logoyu Disabled yap
    wait for F1 i de Disabled yap
    Option Rom Messages kısmını Force Bios olarak da deneyebilirsin "Keep Current" işe yaramazsa, ama önce Keep Current seçeneğini dene.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Quick Boot da olabilir

http://www.overclock.net/t/1201322/speed-up-bios-boot-asus-p8z68-deluxe-motherboard

bu sayfada bişeyler var ama sonucu yazmamışlar.

Kısaca özetlemeye çalışırsam

1- Option ROM Messages : "Keep Current" olarak ayarla

2- Jmicron ya da Marwell controller varsa biosta onları Disable yap... tabi o portları kullanmadığını varsayıyorum...

eğer şu resimdeki gibiyse biosun :http://cdn.overclock.net/c/c2/577x700px-LL-c24c5276_Capture.jpeg

Full screen logoyu Disabled yap
    wait for F1 i de Disabled yap
    Option Rom Messages kısmını Force Bios olarak da deneyebilirsin "Keep Current" işe yaramazsa, ama önce Keep Current seçeneğini dene.

dediklerinizi yaptim acilis 45 sn oldu bir 5 sn farketti ama mervell i kapatamiyorum kapattigimda 2.hdd i gormuyor hdd sadece mervell de calisiyor intel de calismiyor

birde bende bu EPU ve TPU switch leri kapali onlarla alakali birsey yoktur heralde dimi

ilgilendiginiz icin tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt-34 -- 5 Mart 2012; 12:15:08 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.