Şimdi Ara

PC-PES 2013 ONLİNE TOPLULUK-AÇILDI KATILIM SERBEST... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
3
Favori
48.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ysnyzc

quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

TR PES 2013 (PC) ONLİNE TOPLULUK

Topluluk guncellemeyle topluluk modu geldiğinde kurulacaktır. Şimdilik TR 01 lobisindeyiz.
    Yaptığımız maçlarla ilgili, haber, espri vs. bu konuda nezaket kuralları çerçevesinde paylaşabiliriz.
    PES 2013 oyununuzda, ana menüde "topluluk (ing. ise community)" kısmına giriyorsunuz. Burada arama kutularına topluluk ismine "TR DONANIMHABER" yazıp arattığınızda topluluğu göreceksiniz. Buraya üye olacaksınız. (Topluluk modu Ekim basinda cikacak veri guncellmesiyle aktif hale gelecek)
    Topluluk kuralları ile ilgili olarak görüşlere göre değişiklikler yapabiliriz.

maçlarda, özellikle 2 vs 2 oynarken, sesli chat yapabilmek için bir blue tooth kulaklığınızın olması ve oyun ayarlarından sesli chat kutucuğunu işaretlemeniz gerekiyor.

topluluk adı: TR DONANIMHABER
    şifre: donanim123

ÜYELER (dh nick/game id):
    1-naturklich/naturklich
    2-sarı&kırmızı/KEREM35
    3-xelforia/xelforia
    4-fructoser/
    5-*Furious*/
    6- efelerbjk/
    7-obiwan kenan abi/
    8- enja/
    9- kemik81 /hagi
    10- ysnyzc /yasinyazici
    11-Kaptan55-1905/
    12- WhatTheF5/

Dostum yok TR-1 e bakıyorum simdi yoksunuz????

dostum lobideyim nerelerdesin

• quote:

Orijinalden alıntı: mg.ludwig

2gb ekran kartı 6gb ram 2.5ghz yeterli mi oyunu yüksek kalitede oynayabilmek için?

?
  • 23.30da tr1 lobisinde olacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

2gb ekran kartı 6gb ram 2.5ghz yeterli mi oyunu yüksek kalitede oynayabilmek için?

?

Ekran Kartı modeli nedir ?

Bu arada Oyundaki Nikim Tugi
  • Ekran kartinin rami önemli degil modeli nedir? İşlemci de ayni şekilde core 2 duodan alti kasar.

• tr 01 LOBİSİNDEYİZ
  • quote:

Ekran kartinin rami önemli degil modeli nedir? İşlemci de ayni şekilde core 2 duodan alti kasar.

Core(TM) i5-3210M
    intel(R) HD graphics 4000
    Nvidia GeForce GT 630M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg.ludwig -- 26 Eylül 2012; 12:58:10 >
  • rica etsem birisi bana KONAMI KİMLİĞİ ni nasıl alacaımı anlatabilirmi
  • arkadaşlar mrb. bende 9500 gt 1 gb ekran kartı var , ben bu oyunu oynarken online sorun yaşarmıyım. ve birde oyunu nasıl online oynucaz. elimde orjinali var. tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn_lort -- 26 Eylül 2012; 0:46:21 >
  • oyun ici nick INF3RN040

bu arada konami hakketen mundar etmis ,boyle rezil bi online sistemi gormedim ,60 mbit fiber internet ile giriyorum ,cekmedim rezillik kalmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 26 Eylül 2012; 21:34:05 >
  • Online oyunlarda download hızının hiçbir etkisi yoktur. Ping 30 ms den fazlaysa 1000 mbit de olsa takılma ve gecikmeler olur. Speed test sitesinden ping ölçüp yüksekse servis sağlayıcınızın müşteri hizmetleri ile görüşmeniz yerinde olacaktır. Ayrıca modeminizin menüsünden DMZ özelliğini aktif hale getirmeniz lâzım. Önce baslattaki calistir kutucuguna "cmd" yazip enterladiktan sonra gelen ekranda "ipconfig" yazip enterlayin. Boylece pc ip nosunu öğrenmiş olacaksınız. Modem menüsünde bu ip yi yazarak DMZ açtığınızda online oyunlar sorunsuz olacaktır.
    Ping ölçümünü de unutmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

quote:

Orijinalden alıntı: ysnyzc

quote:

TR PES 2013 (PC) ONLİNE TOPLULUK

Topluluk guncellemeyle topluluk modu geldiğinde kurulacaktır. Şimdilik TR 01 lobisindeyiz.
    Yaptığımız maçlarla ilgili, haber, espri vs. bu konuda nezaket kuralları çerçevesinde paylaşabiliriz.
    PES 2013 oyununuzda, ana menüde "topluluk (ing. ise community)" kısmına giriyorsunuz. Burada arama kutularına topluluk ismine "TR DONANIMHABER" yazıp arattığınızda topluluğu göreceksiniz. Buraya üye olacaksınız. (Topluluk modu Ekim basinda cikacak veri guncellmesiyle aktif hale gelecek)
    Topluluk kuralları ile ilgili olarak görüşlere göre değişiklikler yapabiliriz.

maçlarda, özellikle 2 vs 2 oynarken, sesli chat yapabilmek için bir blue tooth kulaklığınızın olması ve oyun ayarlarından sesli chat kutucuğunu işaretlemeniz gerekiyor.

topluluk adı: TR DONANIMHABER
    şifre: donanim123

ÜYELER (dh nick/game id):
    1-naturklich/naturklich
    2-sarı&kırmızı/KEREM35
    3-xelforia/xelforia
    4-fructoser/
    5-*Furious*/
    6- efelerbjk/
    7-obiwan kenan abi/
    8- enja/
    9- kemik81 /hagi
    10- ysnyzc /yasinyazici
    11-Kaptan55-1905/
    12- WhatTheF5/

Dostum yok TR-1 e bakıyorum simdi yoksunuz????

dostum lobideyim nerelerdesin

Dostum ben baktım kimse yok hatta "xelforia " biriyle mac yapıyordu, cıktım master lige girdim.
    Bu aksam yapalım bir mac seninle forumdan haberleşelim hatta saat veriyim 23:00 da haberleşim uyarmı dostum bu mac yapalım senle bu aksam ;)

• Dün akşam tr 01'de dört kişi vardı. hep maçtaydı herkes ne zaman girsem maç yapamadık. sıralama maçına girdim mecburen, ilk 5 maçta seviye tespiti yapıyor sistem. üç beraberlik, 2 mağlubiyet aldım orta seviye dedi. son maçım ilginçti gs fb, kendi takımıma karşı fb almak zorunda kaldım, arkadaş 2-0 öndeydi sonra baskıyı arttırınca 8 kişi kaldı 2-2 bitti ama 4-2 yapabilirdim
  • @ysnyzc xelforia benimle maç yapıyordu fena oynuyor valla dağıttı beni. sadece ilk maçı alabildim onsan sonraki bütün maçları aldı.ben de ingiltere liginde tottenham ı bulana kadar bütün north west south east london kulüpleriyle oynadım takım seçince de geri dönemiyoruz.artık hangi kulüplerle oynadım bilmiyorum

tamamdır bu akşama yapalım kesin.ben 7den sonra müsaitim
    bu arada steam üzerinden birbirimizi eklersek daha aktif iletişim kurabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarıKırmızı -- 26 Eylül 2012; 12:10:18 >
  • quote:

quote:

Ekran kartinin rami önemli degil modeli nedir? İşlemci de ayni şekilde core 2 duodan alti kasar.

Core(TM) i5-3210M
    Nvidia GeForce GT 630M

yeterli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg.ludwig -- 26 Eylül 2012; 12:58:35 >
  • quote:

quote:

quote:

Core(TM) i5-3210M
    Nvidia GeForce GT 630M

yeterli mi?

Oyunu belki açabilir ama nasıl bir akıcılıkta ve detaylarda oynarsın bilmiyorum. Zor görünüyor yani

• quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

quote:

quote:

quote:

Core(TM) i5-3210M
    Nvidia GeForce GT 630M

yeterli mi?

Oyunu belki açabilir ama nasıl bir akıcılıkta ve detaylarda oynarsın bilmiyorum. Zor görünüyor yani

tamam saol
    peki ben bu özelliklerle pes veya fifa nın hangilerini oynayabilirim söyleyebilirmisin?

• Arkadaşlar oyunun kitapçığında forma ve logo yamaları online oyunu etkilemez yazıyor. Acaba bu london fc yerine chelsea yazmasını sağlayacak, formaları ve logoları düzenleyecek, online oyunu da etkilemeyecek bir yama var mıdır?
  • var mı online olan?
  • ya arkadaşlar alah rızası için yardım edin...3 gündür bi key aldım ama hala 1 tane bile online maç yapamadım....quık maç ta rakip bulunamadı diyor.sıralama maçında da ....acaba oyunun skidrow dan indirmiştim..key ile girdim online a ama bir türlü maç yapamadım...hatta oda açıyom rakip geliyor iletişimler hazırlanıyor yazısı çıkıyo sonra rakibimi atıyor sistemden...3 gündür çıldıracağım neredeyse
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.