Şimdi Ara

pc toplama yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 4 gün önce golddan bir laptop aldım oyun ihtiyacımı karşılamadığı için bunu geri verip golddan bir pc toplatacağım
    bu işlerden pek anlamam goldun sitesinden bana bir pc toplarmısınız bütçe 1900 tl
    evde bi tane kasam var onun harddiski güç kaynağı dış kasası v.s parçaları işe yararmı

• quote:

Orijinalden alıntı: neostat025

merhaba 4 gün önce golddan bir laptop aldım oyun ihtiyacımı karşılamadığı için bunu geri verip golddan bir pc toplatacağım
    bu işlerden pek anlamam goldun sitesinden bana bir pc toplarmısınız bütçe 1900 tl
    evde bi tane kasam var onun harddiski güç kaynağı dış kasası v.s parçaları işe yararmı

Gold genelde pahalıdır, başka site ya da mağazayı tercih etmelisin.. Bütçen düşük çünkü, iyi bir sistem çıkmayacaktır ortaya.. :)

Elindeki kasanın modeli, hard disk, varsa DVD ve PSU hakkında detay verirsen işe yarayanları almana gerek kalmayabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

merhaba 4 gün önce golddan bir laptop aldım oyun ihtiyacımı karşılamadığı için bunu geri verip golddan bir pc toplatacağım

Gold genelde pahalıdır, başka site ya da mağazayı tercih etmelisin.. Bütçen düşük çünkü, iyi bir sistem çıkmayacaktır ortaya.. :)

Elindeki kasanın modeli, hard disk, varsa DVD ve PSU hakkında detay verirsen işe yarayanları almana gerek kalmayabilir..

Hocama katılıyorum

• quote:

çok kötü durumdasın yahu goldda hiçbirşey yokki önerelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.