gerçekten güzel çalışma olmuş emeğine sağlık. buda bi nebze modifiye sayılır :)
Güzel çalışma:)Birde şu şekli biraz daha düzgün verbilirsen sevinirim birde gerekli malzemeleri tam yazarsan:D
buna benzer bi çalışmada ben yapmıştım ancak benimki uzaktan kumanda yerine masa başına oturunca aşağı eğilip kasa düğmesine basmamaktı. camlar için olan 1 milyonluk alarm kullanarak masanın klavye konulan kısmında ufak bi oynamayla klavyeyi kendime çekince kasada açılmış oluyordu. tekrar klavye kısmını masanın içine doğru itince kasada kapanıyordu. baya havalı olmuştu ama sonradan power bozuldu sürekli düğmeden kapanma etkisi gösterdiği için şimdilerde klavye devresinden kontrol etmek için farklı bi proje üzerinde çalışıyorum.
benim fikrim cep telefonu çaldığında power sw yi kısadevre yaptırıcak bi devreydi böylece mesafe 50-100metre değil telefonun çektiği heryer oluyor
iyi fikir , bende bi zamanlar böyle bişey düşünmüştüm ama sonra baktım gerek yok , yanlız bilgisayar şifre koymak yerine bunu uygulamakda güzel bir uygulama olabilir :)
quote:
Orijinalden alıntı: ASİL01
benim fikrim cep telefonu çaldığında power sw yi kısadevre yaptırıcak bi devreydi böylece mesafe 50-100metre değil telefonun çektiği heryer oluyor
aslında biz zamanında telefon ile otomatık akwaryum yem makinası yapmıştık, bunu bilgisayara uyarlasak malıyetli olur ,onun yerıne 2.4ghz bi sistem de yapılabilir.ki suanda onun uzerınde calısom
evet arkadaşlar gelen mailler üzerine yaptıgım calısmanın devresini çizdim pek güzel olmadı ama aklında sorun olan arkadaslara yardımcı olacagından emınim
quote:
Orijinalden alıntı: Réx
O kadar uğraşmışsın tebrikler.. Eline emeğine sağlık
teşekkür ederim.
ilginç bir fikir mucit oldum desene
quote:
Orijinalden alıntı: kara duman
ilginç bir fikir mucit oldum desene
aynen ole
helal olsun başka çalışmalarınıda bekleriz...
quote:
Orijinalden alıntı: Shift41
helal olsun başka çalışmalarınıda bekleriz...
yolda yıne bomba bi şeyle gelıom
merhaba arkdaşım bu yaptığın olay yeni olan birşey değil zaten bunu thermaltake'nin media lab denen bir ürüne var onunla yapılıyor ve kumanda ile tüm bilgisayar kullanılabiliyor(maus .klavye.medya oynatıcı.tv kartı kumandası olarakda) kullanılabiliyor.
ya bukadar urastın güzel olmus tebriklerde söle basit u.k araba alsak motorunu söksek power butonunu kasanın içine koysak motorda ona bastırıp çekse olmazmı :D
quote:
Orijinalden alıntı: Outrage
ya bukadar urastın güzel olmus tebriklerde söle basit u.k araba alsak motorunu söksek power butonunu kasanın içine koysak motorda ona bastırıp çekse olmazmı :D
çok gereksiz ve zahmetli bi ssitem olur , şayet ben sadeve 4 yere lehim yaptım daha ne olsn 4 tanedekablo bagladım
yeni proje ne acaba anlatabilirmisin. isimden tanıycakmısın beni bakalım _bluescream_
Eline sağlık, güzel düsünce :)
teşekkür ederim RealKiss
yeni projeyi bitirdimmi yine eklerım suanlık saklı osman
İlginç yer şu DH
Emeğine sağlık güzel düşünmüşsün. Hazır uzaktan kumanda ile açıyorken birde bilgisayarı yönetseydik ne iyi olurdu değil mi ? :)