Şimdi Ara

PC'yi uzaktan kumanda ile başlatmak ( forumda ilk) Güncelleme 27.03.13 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
6
Favori
14.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçekten güzel çalışma olmuş emeğine sağlık. buda bi nebze modifiye sayılır :)
  • Güzel çalışma:)Birde şu şekli biraz daha düzgün verbilirsen sevinirim birde gerekli malzemeleri tam yazarsan:D
  • buna benzer bi çalışmada ben yapmıştım ancak benimki uzaktan kumanda yerine masa başına oturunca aşağı eğilip kasa düğmesine basmamaktı. camlar için olan 1 milyonluk alarm kullanarak masanın klavye konulan kısmında ufak bi oynamayla klavyeyi kendime çekince kasada açılmış oluyordu. tekrar klavye kısmını masanın içine doğru itince kasada kapanıyordu. baya havalı olmuştu ama sonradan power bozuldu sürekli düğmeden kapanma etkisi gösterdiği için şimdilerde klavye devresinden kontrol etmek için farklı bi proje üzerinde çalışıyorum.
  • benim fikrim cep telefonu çaldığında power sw yi kısadevre yaptırıcak bi devreydi böylece mesafe 50-100metre değil telefonun çektiği heryer oluyor
  • iyi fikir , bende bi zamanlar böyle bişey düşünmüştüm ama sonra baktım gerek yok , yanlız bilgisayar şifre koymak yerine bunu uygulamakda güzel bir uygulama olabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASİL01

benim fikrim cep telefonu çaldığında power sw yi kısadevre yaptırıcak bi devreydi böylece mesafe 50-100metre değil telefonun çektiği heryer oluyor

aslında biz zamanında telefon ile otomatık akwaryum yem makinası yapmıştık, bunu bilgisayara uyarlasak malıyetli olur ,onun yerıne 2.4ghz bi sistem de yapılabilir.ki suanda onun uzerınde calısom
  • evet arkadaşlar gelen mailler üzerine yaptıgım calısmanın devresini çizdim pek güzel olmadı ama aklında sorun olan arkadaslara yardımcı olacagından emınim
     PC'yi uzaktan kumanda ile başlatmak ( forumda ilk) Güncelleme 27.03.13
  • quote:

Orijinalden alıntı: Réx

O kadar uğraşmışsın tebrikler.. Eline emeğine sağlık

teşekkür ederim.
  • ilginç bir fikir mucit oldum desene
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

ilginç bir fikir mucit oldum desene

aynen ole
  • helal olsun başka çalışmalarınıda bekleriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

helal olsun başka çalışmalarınıda bekleriz...

yolda yıne bomba bi şeyle gelıom
  • merhaba arkdaşım
    bu yaptığın olay yeni olan birşey değil zaten bunu thermaltake'nin media lab denen bir ürüne var onunla yapılıyor ve kumanda ile tüm bilgisayar kullanılabiliyor(maus .klavye.medya oynatıcı.tv kartı kumandası olarakda) kullanılabiliyor.
  • ya bukadar urastın güzel olmus tebriklerde
    söle basit u.k araba alsak motorunu söksek power butonunu kasanın içine koysak motorda ona bastırıp çekse olmazmı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outrage

ya bukadar urastın güzel olmus tebriklerde
    söle basit u.k araba alsak motorunu söksek power butonunu kasanın içine koysak motorda ona bastırıp çekse olmazmı :D

çok gereksiz ve zahmetli bi ssitem olur , şayet ben sadeve 4 yere lehim yaptım daha ne olsn 4 tanedekablo bagladım
  • yeni proje ne acaba anlatabilirmisin. isimden tanıycakmısın beni bakalım _bluescream_
  • Eline sağlık, güzel düsünce :)
  • teşekkür ederim RealKiss

yeni projeyi bitirdimmi yine eklerım suanlık saklı osman
  • İlginç yer şu DH
  • Emeğine sağlık güzel düşünmüşsün. Hazır uzaktan kumanda ile açıyorken birde bilgisayarı yönetseydik ne iyi olurdu değil mi ? :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.