Şimdi Ara

PC'yi uzaktan kumanda ile başlatmak ( forumda ilk) Güncelleme 27.03.13 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
6
Favori
14.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

Orijinalden alıntı: ramazantc

bu ve benzerı dusuncelerı gordukce gercekden mutlu oluyorum ve yenıden modıfıye dunyasına donme konusunda gaza gelıyorum :)) tebrıkler
    (mfk marka merkezı kılıtlerı uzakdan kumandaya cevıren uzakdan kumanda acma kapama cıhazını alsanız daha kucuk yer kaplar ve 20 lıra)

ya tabi cok daha ufak ve kullnışlı modeller var tabilide en başta düşünmek yetiyor gerisi zaten cıkıyor ortaya

Hocam zil röleyi tetiklemiyor.
  • zil roleyı tetıklemek yerıne melodi gibi tiyretiyorsa arayabi kondansator koyarak tettıklemedisini saglıya bilirsiniz
  • helal olsun
  • telefon hattına takıpda uzaktan açmada yapılaiblir :)
  • Hocam arabaların uzaktan kilitlemek için kumanda ve alıocısı var. Onu kullansakya :D
  • oda güzel olur aklıma gelemdi değil.karşımda iki tane elektronik mühendisi var bu saatten sonra ben mi yapayım devreyi :)
  • dirilteşim şurayı ya şimdi çok daha güzel bi projem var pc yı sadece ben acıcağım giriş kartı olmadan imse açamıycak,
  • quote:

dirilteşim şurayı ya şimdi çok daha güzel bi projem var pc yı sadece ben acıcağım giriş kartı olmadan imse açamıycak,

bak bu iyi işte :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alivahit61

quote:

dirilteşim şurayı ya şimdi çok daha güzel bi projem var pc yı sadece ben acıcağım giriş kartı olmadan imse açamıycak,

bak bu iyi işte :D

Olay aslında cok basit. kasa kapaklarımız kapalı olacak, yani dışarıdan müdahele olmayacak şekilde, zaten o müdahaleyi yapabilcek kişi hertürlü açacaktır ne yaparsanız yapın, çıkartır pinler bir tornavidaya bakar :)

ilk prototip şöyle olacak değiştirlmesi mümkün tabiki

ilk olarak bir sd kart slotu ve boş bir sd kart alıyoruz
    kasamızın önüne sd kartı takabileceğimiz bir delik açıp slotumuzu monte ediyoruz, sd kart slotumuz yaylı olursa daha makbule
    sonra sd kartımız ve slotumuz arasında şu şekil bir devre kuruyoruz (aslında ilk amacım pic programlayıp içindeki hex i dogrulama tarzında bir şey yapmaktı ama bilgim olmadığı için uğraşmadım)

http://sketchtoy.com/26606640

sonrasında bizim sd kartımız olmadan kasa açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 27 Mart 2013; 20:17:23 >

• Ben bu sd kart olayini teknoloji tasarim projesi olarak aldim bana yardimci olurmusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaranGNYSEL

Ben bu sd kart olayini teknoloji tasarim projesi olarak aldim bana yardimci olurmusun

adam bizim proceyi yapacak yardımcı oluruz tabikide
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BaranGNYSEL

Ben bu sd kart olayini teknoloji tasarim projesi olarak aldim bana yardimci olurmusun

adam bizim proceyi yapacak yardımcı oluruz tabikide

pm atarmısın bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutarslan.com

hiç zille felan uğraşmayın.daha profesyonelini ben uyguladım süper oldu. bluemavi.com dan alabilirsiniz. bu tek kanallıdır yani tek işlev. 2 ve 4 kanallısı var. 2 kanallı alıp hem açma hemde reset yapabilirsiniz ama reseti tavsiye etmem sonuçta yanlışlıkla basma ihtimali yüksek. 4 kanal olanından aldım. bir tanesi merdiven otomatiğini açıyor biri bilgisayarı diğeride odadaki led aydınlatmayı ben arşivciyim 16tb diskim var bilgisyarımı kardeşlerim açmasın diye böyle bir şey yaptım kasa üstünde tuş yok istese de açamıyorlar :D

konuda yazıldımı bilmiyorum ama yanlışlıkla basılma ihtimaline karşı windows güç seçeneklerinden güç düğmesi ayarını
     PC'yi uzaktan kumanda ile başlatmak ( forumda ilk) Güncelleme 27.03.13

kumanda 11lira

alıcı 18lira

ilerleyen günlerde bunun gelişmiş versiyonunu proje haline getirip suncam donanımhabere.yapmak isteyenler faydalanabilir

Bak bu iyiymiş.

• Değişik bir düşünce, basit ama güzel. Eline sağlık.
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

takip

quote:

Orijinalden alıntı: pD-21

Değişik bir düşünce, basit ama güzel. Eline sağlık.

devamı burdahttp://forum.donanimhaber.com/m_74323924/tm.htm

• detaylı resimli anlatım lütfen yapmak istediğim bi mod bu hele bide benım pc hyundai eranın kontak anahtarıyla açılırken muhteşem olur:d
  • quote:

Orijinalden alıntı: fefeyx

detaylı resimli anlatım lütfen yapmak istediğim bi mod bu hele bide benım pc hyundai eranın kontak anahtarıyla açılırken muhteşem olur:d

detaylı resim erken uzaktan kumanda olayınımı kastediyorsun. baya eski olduğu için ve şuan kullanmadığımdan dolayı malesef elimde başra resim yok ama anlatabilirim. yada ilk mesajı ediyliyim
  • neyse artık mod işine girmek istemiyorum üşeniyorum benden geçti herhalde son bi kaç dokunuş ve değişiklik yapıcaktım onumuzdekı ay artık kafamdakilerle devam,teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fefeyx

neyse artık mod işine girmek istemiyorum üşeniyorum benden geçti herhalde son bi kaç dokunuş ve değişiklik yapıcaktım onumuzdekı ay artık kafamdakilerle devam,teşekkürler.

bazen banada öyle bir heves gelip geçiyor kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.