Şimdi Ara

PC'yi uzaktan kumanda ile başlatmak ( forumda ilk) Güncelleme 27.03.13 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
6
Favori
14.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

Orijinalden alıntı: Rikudou Sennin.

bluescreamın boş ama güzel projeleri eline sağlık

sağol ilk projelerden birisiydi bu, şimdi nerden nerelere geldik artık bunu kullanmıyorum zaten e sata pc key takılı sürekli

hocam o karton gemiden bende yapsam uzun süre dayanıklı olması için ( 1 saat veya 30 dakika) neyle kaplamam gerekir ?

• Rikudou Sennin. kullanıcısına yanıt
    o bi yarışmaydı ve dışını naylon yada türevi şeylerle kaplamak yasaktı. ama branda ile kaplarsan kartonu hiçbir problem yaşamassın. karton tekne konusunda baya tecrübe edindim 2 senede
  • quote:

o bi yarışmaydı ve dışını naylon yada türevi şeylerle kaplamak yasaktı. ama branda ile kaplarsan kartonu hiçbir problem yaşamassın. karton tekne konusunda baya tecrübe edindim 2 senede

Hocam android telefon mu kullaniyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

quote:

Hocam android telefon mu kullaniyorsunuz ?

hayır s60v5 hala

• Aynı seyi telefonla yapan vardi nerede olursan ol pc kapatabiliyordun.gerci skype ile kapatilabiliyorda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YazılımMühendisi

Aynı seyi telefonla yapan vardi nerede olursan ol pc kapatabiliyordun.gerci skype ile kapatilabiliyorda

wake for lan var araştırabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.