Şimdi Ara

PEK YAKINDA - Cem YILMAZ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
2
Favori
11.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emresk17

Reklamları da abartmasalar 10 numara film

Kazançlarının büyük bir bölümü reklama bağlı zaten.Ama çok saçma değildi reklamları bence.Mesela Tefeci gibi biri var onu yanına gidiyor Cem yılmaz bir sahnede orada:
    -Arıyorum niye açmıyorsun?
    +Çekmiyor olabilir abi telefonum.
    -Niye sen Türkcell kullanmıyormusun o her yerde çekiyor.
    Şeklinde bir reklam var ve gayet yerinde bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

quote:

Kazançlarının büyük bir bölümü reklama bağlı zaten.Ama çok saçma değildi reklamları bence.Mesela Tefeci gibi biri var onu yanına gidiyor Cem yılmaz bir sahnede orada:

Orası tamam da her sahnede göze sokulurcasına yapılan pepsi vs. meşrubat reklamları bıktırdı.
  • quote:

quote:

quote:

Orası tamam da her sahnede göze sokulurcasına yapılan pepsi vs. meşrubat reklamları bıktırdı.

Adı üzerinde ürün yerleştirme.O kadar reklam olmasa daha iyi olurdu ama seyrettim beğendim ben şahsen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Adı üzerinde ürün yerleştirme.O kadar reklam olmasa daha iyi olurdu ama seyrettim beğendim ben şahsen.

Filmi bende beğendim reklamlara da katlandık işte

• Hokkabaz nerede bu film nerede. Uzun bir pepsi reklam filmi bu film. Yok ürün yerleştirmeymiş. Getir direk içimize yerleştir anasını satayım o neydi ya.
    Ayrıca o standup larına yaptığı gereksiz atıflar ayrı saçmalıktı. Niye bu kadar basit kalmış bu film anlamadım. Büyük hüsran yaşattı. Apaçi Selim in selamı var desek esprisine yarılmıştık ama istese yürüyebilir esprisine tebessüm etmedim.
  • Yapılan bütün kötü yorumlara aldırış etmeden gittim iyiki de gitmişim evet ürün yerleştirme fazlaydı ama bunu zekice ve esprilerle sergilemişler cem yılmazın üstünde durduğu konuları da çok beğeniyorum günümüz sorunları üstünde durmuş filme gidince anlayacaksınız zaten beğenmiyen insanlar recep ivediğin afedersiniz osuruğuna gülen insanlar eski yaptığı işlere atıfları da hoşuma gitti yani sonuç olarak gidin izleyin paranızın hakkını alırsınız

Not:Karısının tanımaması anlamsızdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lightr -- 11 Ekim 2014; 19:13:05 >
  • Adam film içinde daha kimse yapmadan göndermeyi kendisine göndermiş . Film boyunca bir güzel ürün yerleştirme yapmış. Bir de korsan film türk filmleri mesajı veriyor filmde . Korsan filme olan sempatim arttı diyebilirim bu filmle . Çünkü film başlamadan 15 dk reklamı izlemişim . Film başlayınca pepsi ,yedigün ,turkcell replikleri havalarda uçuşuyor .Arada ayrı bir reklam .Gerçekten gına geldi . Evde izlediğim korsan film sanki paralı da buraya bedava film izlemeye gelmişim de reklamı dayamışlar gibi oldum .Bir de şimdi bu adam çok zeki reklamı bile filmde kendisi izlettiriyor falan diyenler de olucaktır ama bir sinema filmi bir eserdir ve bunu böyle reklamlara yedirmek bir sinemacıya yakışmaz .Hele bunu Cem Yılmaz gibi bir doymuş insan yapıyorsa hoş değil gerçekten .

Bunun dışında filme gelirsek .Güzel espriler vardı. Yer yer tempo arttı salon güldü ama öyle yaratıcı ,etkileyici bir replikde akılda kalmıyor . Genelde edilen küfürlere ve hitap şekilleriyle güldüren bir film . Eski Türk filmlerine bir gönderme yapma çabası var ama bu da amaçsız kalmış . Film son 30 dk ya kadar senaryo yükselerek gidiyor ve artık olayların bütünleşerek etkili birşey çıkarmasını bekliyorsunuz ama son 30dk da tempo baya düşüyor ve kalitesiz güldürü ögeleri var .

Filmin olumsuz yönlerini söyledim .Cem Yılmaz'ın ustalık eseri bir film değil .Öyle Her şey Çok Güzel Olacak kalitesinde bir filmde değil . En azından Cem Yılmaz filmi izliyorsunuz .Çekimler , kostümler, ışıklandırmalar falan emek harcanmış belli . Şuan sinemadaki en iyi film tabiki merak ediliyorsa izlenmeli .İlla gidin denilecek bir şey değil .

• Çok akıcı keyifli duygusal ve komik. Daha ne olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmde çalan şarkı adlarını bilen var mı ? Hepsi çok hoştu.

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    Mehmet Güreli- Kimse Bilmez
    Mazhar Alanson - Neden Bana Aşk Şarkısı Yazan Çıkmaz
  • saol dostum büyüksün

• Arkadaşlar filmde bi mazhar alonson şarkısı daha vardı bir uyanıyorum yalnızım öyle üzülüyorum ki sözler bunlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lightr -- 12 Ekim 2014; 10:20:05 >
  • Rahatlıkla izlediğim en iyi Cem Yılmaz filmi diyebilirim. Gerçekten güzel film yapmış. Belki de bir PR'cı olduğum için ayrı bir hoşuma gitti.
  • Film aldığı olumsuz eleştirilerin çoğunu hak etmiyor. Direkt bir komedi filmi tarzında bir film değil, komedi filmi diye de kimse bir şey demedi zaten( ama çoğu kişi buradan vurmaya çalışıyor). Normal bir film çerçevesinde ele almak lazım. Gayet kalburüstüydü.
  • Film çok güzeldi...

Yanlız çocukla ilgili sahnelerde sıkıldığımı söyleyebilirim. Keşke o fazla duygusallık olmasaydı..
  • Film güzeldi ancak daha iyi olabilirmiydi ? Olabilir diğer filmlerini düşündüğümüz zaman.
  • Seviyorum Cem Yılmaz'ı
  • Ben cok begendim, filmden ciktiktan sonra pek bi etki birakmadi ama hos bi filmdi. Insani rahatlatiyor. Duygusal sahnelerde tadindaydi. Cem yilmazin 2 kisiyi idare ettigi sahnelerde, kadina caktirmamaya calisirkenki sahnelerde, izleyiciye hissettirdigi duygu hostu :)

• Ben yanlis filmi mi izledim acaba??

Film rezalet komedi filmi falan degil.. Cem Yilmaz'a hic yakistiramadim.. Her sahnede Pepsi reklami vardi

• Yeni izleme fırsatı bulabildim,kesinlikle çok başarılı bir filmdi ve gayet de eğlendim komedi filmi olmamasına rağmen.İzlememiş olan herkese tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.