Şimdi Ara

Pelin Batu: Ahmet Davutoğlu'nu eleştirdim diye kovuldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muhabir, "Ama sizin kovulma döneminizde henüz başbakan olmamıştı…" diyor, Pelin Batu da "Evet, hatta ben kovulduktan 2 hafta sonra başbakan oldu." diye cevap veriyor.

Çok çarpıcı:http://www.demokrathaber.net/roportajlar/pelin-batu-davutoglunu-elestirdim-diye-kovuldum-h41463.html
     Pelin Batu: Ahmet Davutoğlu'nu eleştirdim diye kovuldum

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    eleştiriyi yapanın çapı
  • ottoman. kullanıcısına yanıt
    Ne bu şimdi?
  • eleştiri yapmış ya kadın onun çapı
    Ben bu kadının böyle bir fotosu olduğunu bile bilmiyordum, anlaşılan meraklısın baya bu tarz şeylere sonra da millete kafir yaftası yapıştırmasını da iyi bilirsiniz dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: L Lawliet

Ben bu kadının böyle bir fotosu olduğunu bile bilmiyordum, anlaşılan meraklısın baya bu tarz şeylere sonra da millete kafir yaftası yapıştırmasını da iyi bilirsiniz dimi?

İşin kötüsü bu kadın gerçekten "kafir". Yani bu konu yukarıdaki trollcük için iyi malzeme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

quote:

Orijinalden alıntı: L Lawliet

İşin kötüsü bu kadın gerçekten "kafir". Yani bu konu yukarıdaki trollcük için iyi malzeme.

fail dedected
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hiung-nu, Akheneton. Bu gidişle 3. hesabına da veda edeceksin anlaşılan.
  • Vay arkadaş millet ne resimler depoluyormuş.!
  • Hırsız övse ,yalakalık yapsa kovulmazdı..

Can Dündar ,Hasan Cemal, Derya Sazak İşsiz,

Ozan Rasim Kütahyalı ,Sevilay Yükselir,Nagehan Alçı,Elif Çakır (Meşhur Kabataş Yalancısı) gazeteci ...Böyle bir ülke....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernumara -- 1 Aralık 2014; 22:18:11 >
  • Bahanesi de hazır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.