Şimdi Ara

Performans.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3D Modelleme, Animasyon üzerine calışıyoruz.

Kullandımız bir tane makinanın performansından hiç menmun değiliz. Max ekranında calısırken bile cok kasılıyor render performansı cok kötü,

Mak özellikleri,

Intel Xeon E5335 x2 işlemci var 8 cekirdek.
    16 GB ram.
    Asus Nvidia 9600 GT ekran kartı var üzerinde.

Beli render performansı iyi olmayabilir ama 3D Studio max ekranında calışırken bile kasım kasım kasılıyor. Sıcak değerlerine baktım max 70 dereceye cıkıyor full yük altında.

bu konu hakkında yardım edebilecek

• Kullandıgınız ekran kartı özelliklerinize göre cok düşük kalıyor ayrıca 16 gb ram demek birşey ifade etmez bu ramlerin bellek hızları CAS Latency değerleri nelerdir?

Quadro serisi bir Gpu kullanmalısınız tavsiyem...

Ayrıca sıcaklık degerleri baktım demişşiniz hangi parçaların sıcaklık degerleri neler detaylı bilgi veriniz...
  • ramler 667 DDR2.

Ekran kartı Quadro tabiki cok iyi ama bu ekran kartında bile cok iyi performans olması lazım. benim sorunum renderdaki yavaşlık degil cok düsük modellerde bile bilgisayarın kasması. max calışma ekranında kasması düzeldigi zaman aynı gün Quadro alacagız zaten ama sorunun nerede oldugundan emin değiliz.

Sıcaklık değerlerine gelince işlemci değerleri yük altında max 74 gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stynx -- 6 Mart 2010; 15:58:20 >
  • soldaki sistem panalindeki sistemi kullanıyorum bende. Öncelikle kullandığınız kasa ve power nedir orjinalmi ?? HP-Dell vs vs

Eğer standart bir kasa içine o sistemi topladıysanız hatayı başta yapmışsınız. Kasa ve power da sorun yoksa kullandığınız işletim sistemi nedir ? sürücüler ne durumda ? Standart windows sürücüsü yada kendi Cd sinden çıkan sürücüleri kullanıoyorsanız derhal kaldırın ve siteden son sürüm sürücüleri kullanın. Hatta şu durumda Quadro sürücüsü kullansanız bile olur, problemsiz şekilde 9600GT yi tanır.

Ancak o sistemde 9600GT kullanmak hakaret gibi bir şey, En azından Quadro fx580 tavsiye ederim.
  • Kasa Intel SW5299 WS modeli.

İşletim sistemi win7. Intel kendi sitesinden tüm updateleri indirdim.
  • muhtemelen windows 7 64bit kullanıyorsunuz. eğer kurmadıysanız şunu deneyin ve tekrar performansına bakın.

Quadro windows7 64bit sürücü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.