Şimdi Ara

pes 16 top kapma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • top rakipteyken pres yapıp zor top kapıyorum a+x+e tuşlarıyla kapmaya çaışıyorum adamın peşinden koşuyoruz kök söktürüyor resmen genelde tüm pes serisinde yaşadığım sorun. siz nasıl yapıyorsunuz bilen varsa anlatabilirmi?

• Basma topa birak gelsin sadece tehlike yaratabilecegi tarafi kapamaya calis bende yeni basladim daha iyi bisey bulursam soylerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mı bilen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hocam bende oyuna alışmaya çalışıyorum..an itibari ile uyuz olmuş durumdayım...o nasıl top çevirme be kardeşim!!!adamlara yetişemiyorum ama ben topu alınca bir adım attırmıyor adam arkadan yetişiyor ya!!!
  • Antrenman menüsü gayet öğretici. Ayarlardan tam defans ve önde baskıyı seç. Yakındaki adamı seçmeye çalış ve pasa yüklen. Diğer adamın da karşıdakine yaklaşınca aynı anda şuta bas. İki üç kez basarsan daha fazla adamın baskıya gelir. Pasa 2 kez basınca adama hafif dalıyor. Kaymayı da tam zamanına denk getirmek lazım ki kart yeme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baskıyı yardımcı defansa yaptır(Joystickte kare, klavyede bilmiyorum), kendi adamını daima arkada çalım yeme ihtimaline karşı yada pas yolunda tut
  • arkadaşlar oyunu ben de bilgisayardan klavye ile oynuyorum. sorum şu en sağdaki kanattaki adam yanındakine pas atıyorum. ama yanındaki adam onunla berber koşarken top ona geldiği sırada o topun üzerinden atlıyor ve topu yanındaki oyuncuya bırakıyor ve pas dolayısıyla heba oluyor. pası en yakın oyuncunun almasını nasıl sağlarım bu sırada ? birde karşı takım paslaşırken top benim adamın yanından geçiyor adam mal gibi bakıyor pası almam nasıl mümkün ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.