Şimdi Ara

PES 17, FIFA'yı Zorlayacak Gibi Görünüyor! [Tartışma]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konami firmasının çıkarmış olduğu PES serisinin yeni oyunu PES 2017 önümüzdeki aylarda çıkacak. Bir çok kişinin Pes serisinden ümidini kesmeye başlayıp PES 2013 candır diye düşündüğünün farkındayız fakat bu sefer Konami sorunlarını fark edip düzeltecek gibi görünüyor. PES 17 nin ayrıntılarının bulunduğu paylaşımı merak edenler için altta veriyorum.

PES 2017 Oyun Detayları:http://hedefodakli.net/haber/pes-2017-cikiyor-peki-tutacak-mi

PES 17 mi, FIFA mı diye sorarak sözü sizlere bırakıyorum.

• Günceldir
  • berkayevren B kullanıcısına yanıt
    Bu günkü tanıtımdan sonra hala zorlayabilceğini düşünüyor musunuz merak ettim
  • fifa'nın tanıtımı biraz göz boyama gibi geldi bana..
    Fifa 2016 gerçekten güzel bir oyun pes'teki gibi ara pası olayı olmasa da yine de sevdiriyor kendini ancak oyuna teknik direktör eklemek bence yenilik sayılmaz, oynanabilirliktir önemli olan.. pes oyun dışına verdiği özeni oynanabilirliğe veremediği için geride kaldı.. pes 2016'da paslar ve şutlarda bir orantısızlık var, bunu hallederlerse eğer fifa 'yı bu yıl yakalarlar, yoksa işleri yine zor...
  • şuana kadar fifa her sene pesi geçmişti bu senede öyle olacağını düşünüyorum. pes oyunun oynanabilirliğinde değişiklikler yapmalı bu kadar kolay orta ve pasın yapıldığı bir oyundan zevk alabilmem mümkün değil.
  • Pesin her sene olduğu gibi en büyük sorunu lisanslar bunu hallederse büyük aşama kat etmiş olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvn_

Pesin her sene olduğu gibi en büyük sorunu lisanslar bunu hallederse büyük aşama kat etmiş olur

katiliyorum.Pes'te lisans sorunu fifada da oynanış sorunu var.İkisi birlesse harika oyun olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PES 17, FIFA'yı zorluyamaz. Adamlar resmen çığır açtı. Frostbite motorunu kullanacaklar ve trailerlarda görüyorsunuz. Hala kararınız PES tarafındaysa ben bilemiyorum. PES nasıl beğenilirki?
  • Ben oyuna bakarım.. Pes 13'ten sonra çıkarttığı oyunlar rezaletti. Ta ki 16'ya kadar... Fifa oynarken hep karambole oynadığımı hissediyorum. Sürekli bir karmaşa. Fifa 14,15,16'yı da orijinal almıştım . Arkadaşın dediği gibi bence, eğer lisans sorununu hallederse ve yeni ligler eklenirse Pes oynanabilirlik olarak her zaman fifanın üzerinde.
  • Fifa futbol oyunlarının 1 numarasıdır.
  • Fifa'nın oyunlarında belli başlı problemler ve hoş karşılanmayan durumlar var ki bunları yorumlarda da okuyoruz. Eğer PES 17 açıklarını kapatıp üzerine Fifa'nın problemlerini de kendi bünyesinde halletmiş olarak bir çıkış yaparsa ve yeni bir şeyler de katarsa Fifa gerisinde kalacak. PES yapımcılarının bu tarz yorumları dikkate alması gerektiği kanaatindeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayevren -- 24 Haziran 2016; 22:38:09 >
  • Geçen fifa 16 denedim pes çiyim. Gerçekten beğendim oyunu pas şiddetleri şutlar ''Boşuna pes oynuyorum'' dedirtti. Ama oyuncular hhala kambur gibi geliyor bana fifa da. Stad yapısı ve oyuncular cok baştan savma geliyor. Ayrıca Fifa cılar fifa 17 den Alex Hunter hariç bişey beklemesinler yeni motor birçok problem olması muhtemeldir. Ama Fifa 18 in bu zamana kadar en iyi futbol olacagını düşünüyorum (WE8 den sonra )
  • Pes 2016 çok güzel ama. FIFA nin yanına yaklaşamaz hiç bir zaman.Hele Türk takımları yoksa hiç.
  • İki firmanın da rağbeti sayesinde bu kadar beğenilen oyunlar ortaya çıktığını da görmezden gelemeyiz tabi. (Ne kadar bir diğerinden haz almıyor olsak da.)
  • Pes bence multideki lag sorununu çözsün baska bir sey istemem

• Pes oynarken şu atarideki soccer oynuyor gibi hissetmiyor musunuz? Herkesin beğendiği 2013te bile oyundaki şutlar oyuncuların yorulmaması gibi şeyler çok saçmaydı messiyle ronaldoyla durdurulmuyordu. Fifa daima daha gerçekçi kalacak çünkü mantalitesi bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki oyunuda senelerdir alırım fakat elim Pes 'e daha yatkın olduğu için daha ziyade onla oynarım ama üzülerek söylüyorumki Fifa' nın Pes 'i kendisine rakip görmesine gerek yok çünki Konami kendi kendini baltalamayı başarıyor. Düşünün Euro 2016 'nın lisansını almışsın kadrolar güncel değil. İnşallah yılların hatırına yanılırım fakat görünen köy klavuz istemez her sene yüzlerine gözlerine bulaştırıyorlar.
    Pes 16 için zorluk seviyesi ayarlamışlar
    En üst seviyede ayarladıkları zorluk evlere şenlik, bırak oynasın takımlar.
    1-) Kalecinin kurtardığı topların hemen hemen hepsi müsait bir şekilde rakibin önüne düşüyor
    2-) Rakibe omuz omuza bile dokunamazken rakip maşşallah bir tırpan bir künde hop topu alıyor hakemler penguen seyrediyor.
    3-) Gerçek hayatta bırak oyunda bile zor alınan milyonluk ayaklar senaryo gereği topluca sütçü beygirine dönüyorlar.
    4-) Ana ligde takım ruhunu oturtamayıp saçmalamışlar. Adam 3 senedir takımda ara ara maçlara son 10 dk giriyor, önemli maç öncesi as kadrodan 3 kişi dinlendirim diyorsun takım ruhu düşüyor . Tamam anladık düşsün peki 1 hafta dinlendirilen as kadronun ruhu niye düşüyor ? Dinlenmiş bir fizik ve dimağ ile daha verimli olmaları gerekmezmi ?
    5-) Online i bahsetmiyorum bile zaten her iki oyundada kolay kolay online oynamıyorum.

Bunların hepsini yazma yeri burası değil kendimiz söyler kendimiz dinleriz. Ben Konamiye' de yazmıştım Pes3 ' den beri orjinal oyun listesini ve nikimi yazarak anlasınlar ızdırabı diye fakat bana teşekkür meili yolladılar sadık müşteriymişim falan filan çalışıyorlarmış daha iyi seviyelere getirmek için bir de teşekkür bu kadar.

• Olabilir, PESinde fifayi gecmesi normal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buz pistinde oyun oynuyormuş hissi veren ve kütük gibi oyuncuları olan fifa mi peşi gececek

• quote:

Orijinalden alıntı: 1

Buz pistinde oyun oynuyormuş hissi veren ve kütük gibi oyuncuları olan fifa mi peşi gececek

Evet geçiyor bu satışlardan ve Avrupa'daki unlu oyun kanallarinin hiç birinin PES'i takmayip sadece Fifa oynamasından da anlaşılabilir.

PESİN sadece Güney merika ve Türkiye'deki alıcısı var. Biri liglerinden ötürü diğeri ise futboldan anlamadigi için sen karar ver.

Buz pisti falan demiş bir de utanmadan. Fifadaki çim gerçekliği ile Pesteki buz pistini bir tutmuş galiba ironi yaptığını sanmis.

Fifa gerçekçi olduğu için beceremeyenlerin tercihidir Pes. Pes çünkü hiç bir yetenek gerektirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desmond -- 7 Temmuz 2016; 3:04:48 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.