bazı şarkılar yüzünden menüde kalmam gerekenden fazla kalıyorum. güzel bir müzik listesi koymuşlar. fifa98 den sonra zevk aldığım enden müziklerden.
quote:Orijinalden alıntı: mr.big bazı şarkılar yüzünden menüde kalmam gerekenden fazla kalıyorum. güzel bir müzik listesi koymuşlar. fifa98 den sonra zevk aldığım enden müziklerden. aynen menüde işim bitiyor saf saf şarkının bitmesini bekliyom
düzenleme modunda forma & takım falan yaparken iyi gidiyor müzikler. Bir kaç tane de kendim ekledim oh mis
İndirme linklerini ekledim arkadaşlar bizzat kendim upload ettim. quote:Orijinalden alıntı: ismailovic Şampiyonlar liginde bi kadın bu melodiyle duygulu şarkı söylüyodu o'nun adı ne ? Bunu mu diyorsun? Eğer buysa ben de bilmiyorum adını.
quote:Orijinalden alıntı: [ AsiL ] İndirme linklerini ekledim arkadaşlar bizzat kendim upload ettim. quote:Orijinalden alıntı: ismailovic Şampiyonlar liginde bi kadın bu melodiyle duygulu şarkı söylüyodu o'nun adı ne ? Bunu mu diyorsun? Eğer buysa ben de bilmiyorum adını. evet bu ADINI BİLEN VAR MI?
Ben küçükken TRT3'te tüm Avrupa Ligleri özetlerini izlerdim ve böyle şeyler çalardı.http://www.youtube.com/watch?v=EDqXyppkt68&feature=share twitter'da paylaştım,burada da paylaşayım..
quote:Orijinalden alıntı: David Guetta* Aerious Light-Data gerçekten çok iyi,en çok sevdiğim PES parçası. tam kopmalık şarkı benim de en beğendiklerim arasında ayrıca 1-2 hafta önce download linkleri eklemiştim silinmiş. yasakmış meğersem :/
quote:Orijinalden alıntı: [ AsiL ] quote:Orijinalden alıntı: David Guetta* Aerious Light-Data gerçekten çok iyi,en çok sevdiğim PES parçası. tam kopmalık şarkı benim de en beğendiklerim arasında ayrıca 1-2 hafta önce download linkleri eklemiştim silinmiş. yasakmış meğersem :/ Bugün dilimdeydi bu şarkı ben de diyorum nerden hatırlıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: ~MetroPoL~ Bu şarkıları çoktan editledim ben kendiminkilerle yazık etmişsin. gayet iyi müzikler
quote:Orijinalden alıntı: [ AsiL ] quote:Orijinalden alıntı: ~MetroPoL~ Bu şarkıları çoktan editledim ben kendiminkilerle yazık etmişsin. gayet iyi müzikler Tabii bir süre sonra insan sıkılıyor