Şimdi Ara

PES 2013 - 2014 2015 Güncel TRANSFER Yaması PESEDİT (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
112.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vaketli08

kardeşim çok sağol indirdimde ya şu reborn patch selector daki şeyleri seçemiyorum

yönetici olarak falan dene.
  • Ben yaptımda bendede türkçe karakterler silik çıkıyo bide menüsünü sevmedim transferlerde olmadı anlamadım bi türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametb70 -- 5 Kasım 2014; 18:48:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametb70

Ben yaptımda bendede türkçe karakterler silik çıkıyo bide menüsünü sevmedim transferlerde olmadı anlamadım bi türlü

dediğim transfer yamasını belgelerime at. Türkçe karakter sorunu yanlış yüklemiş olabilirsin bilmiyorum.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    hocam, virüs programı uyarı verdi 4. partı kurarken , kapatıp mı kuralım , sıkıntı yaratmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

hocam, virüs programı uyarı verdi 4. partı kurarken , kapatıp mı kuralım , sıkıntı yaratmasın ?

kardeşim normal pes 2013 kurarken bile içerdeki rll.dl dosyası galiba virüs uyarısı veriyor normal crackta bile bu uyarıyı veriyor. Genelde böyle programlar kurarken kapatıp kurulması gerekiyor ama sorumluluk kabul etmem çünkü kaynak verdiğim site güvenilir bir site.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

kardeşim normal pes 2013 kurarken bile içerdeki rll.dl dosyası galiba virüs uyarısı veriyor normal crackta bile bu uyarıyı veriyor. Genelde böyle programlar kurarken kapatıp kurulması gerekiyor ama sorumluluk kabul etmem çünkü kaynak verdiğim site güvenilir bir site.

ya hocam , burda farklı yerlere yüklüyor , bi de böyle deneyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 24 Kasım 2014; 23:31:05 >

• arkadaşlar, yukarda verilen videodaki herşeyi yapın , ben yükleyebildim bu sayede
    zannedersem pes 2013ten devam edeceğim bu sayede
  • Link kırık.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.