Şimdi Ara

PES 2013 EN ÇOK GELİŞİM GÖSTEREN OYUNCULAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
57.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet sayın forumdaşlar ilk mesajımda PES 'de iyi gelişim gösteren overall canavarlarını ve birde yetmezmiş gibi bunların düşük bütçeli takımlara gelebilecek genç yetenekli oyuncuları siz değerli insanlar ve beni okuyan milyonlarla paylaşacağım.
    Neyse İlhan Cavcav modelini benimsemiş arkadaşlarım için gelsin.
    1-MARRENO
    Zambiyanın kavrulmuş topraklarından yetişmiş 21 yaşındaki bu genç santrafor arkadaşımız çok düşük maliyetlerle transfer olmakla birlikte atletik yetenekleri ve fizik gücüyle adeta çılgın atmaktadır.78 gücündeki bu adam bir sezon içinde 90'lara ulaşmakta ve gol makinesine dönüşmektedir.

2-SAKAI
    Adındanda anlaşalıcağı üzere japon olan bu arkdaş bedava denebilecek bir paraya gelmekle birlikte yine marreno gibi 1-2 sezon içinde 90'lara vurmaktadır.

3-CENK
    Beşiktaşı alanlara tek önerim satmayıp oynatmaları ve özel antrenman yaptırmaları, 2-3 sezon sonra temiz 15 yıl kalecilik yapabilecek bir panter oluyor.

4-İSMAİL KÖYBAŞI
    Yine Beşiktaşı alanlar için bu oyuncu kardeşde.2-3 sezonda 90 overallü görüyor.ayrıca Özgür Çek' de iyi bir oyuncu sol bek için.

5-FALLAMODİ VE MONVERGO
    Benzer tipte iki kanat oyuncusu.düşük maliyetle transfer olurlar.Süratli yetenek kartları vardır.

6-JEANMA VE HUMMELS
    Düşük bütçeli sayılabilecek bir takım için ideal stoper ikilisi.ikiside topu oyuna iyi sokar.jeanma hızlıdır, hummels hava toplarında güçlüdür.ve gençtirler.

Benim tavsiyelerim bunlar diğer tavsiyeleri bekliyorum, bekliyorlar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

PES 2013 En Çok Gelişim Gösteren Oyuncular

PES 2013'te çok sayıda genç yetenek bulunuyor ve bu oyuncular, oyun boyunca önemli ölçüde gelişme gösterme potansiyeline sahip. Bu oyuncuları kadrona eklemek, uzun vadede takımını güçlendirmenin harika bir yoludur.

PES 13'ün en iyi oyuncularından bazıları oldukça genç ve oyun boyunca gelişim göstermeye devam ediyorlar. Bu genç yetenekler, PES 2013'te potansiyelleri nedeniyle dikkat çekiyor, yani oyun boyunca önemli ölçüde iyileşebilirler.

PES 13'te yüksek potansiyelli oyuncular arayanlar, genç yeteneklere odaklanmalıdır. Bu wonderkids, takım için değerli varlıklar haline gelebilir ve gelecekte takımlarına çok yardımcı olabilirler.

Örneğin, oyuncular Cristian Tello ve Isco, PES 13'teki en iyi genç yeteneklerden sadece birkaçıdır. Bu oyuncular, mükemmel teknikleri ve yüksek potansiyelleriyle tanınırlar ve oyundaki en iyi oyunculardan bazıları haline gelebilirler.

Genel olarak, PES 2013'te çok sayıda genç yetenek ve potansiyelli oyuncu bulunuyor. Bu oyuncuları kadrona eklemek, uzun vadede takımını güçlendirmek isteyen oyuncular için harika bir stratejidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up.
  • alt yapıya önem veririm ama bu bilgi için teşekkürler şu oyunculara bir bakayım.
  • Tek Kelimeyle MVILA. 22 yaşındaki defansif ortasaha oyuncudur gücü yanlı hatırlamıyosam 80dir ve ucuzdur.gerçekten oyundaki etkisi çok iyidir santraforlara geçir vermez ve hava toplarında ölümcüdür
  • Niellendner: OOS ve SĞK oynuyor,
    Nouhei STP oynuyor.

Altyapıda bulunuyorlar ve 2 sezonda 90'a vuruyorlar.
  • Neillender Mi ? Stoper Olarak Nouheiye laf yok kendisi 90'a geliyor ve bi sure kaliyor ancak Neillender 'Genc Yasta Yukselen' Gelisimini gosterir 2 sezonda 90a varir fakat 1 sezondada geldigi o cukuru geri boylar . Nedeni Normal Bir oyuncu 5 sezonda Ancak Guclerinin Zirvesineulasir Ve 5 sezon sonra Geri duser . Ileriyi Dusunen Neillenderi Dusunmez arkadas.Adam gibi Oyuncu istiyorm diyorsaniz 'Reus' Tarzi oyunculara Yani Baska Lig oyuncularina yonelmek en iyisi nedeni transfer ucretleri olmamasidir. Para Paso Elde Ettiginiz Zamanda Ilk Is 'Hazarda' Saldirin Sayisiz oduller aliyor ve 109 overvalldan dusmeyen bir oyuncu tabii biraz zor olabilir almak.

• Arkadaşlar Extreme 13 oynuyorum ve oyuncularım nerdeyse 100 den aşağı değil kişisel ant. + 3 de kullanıyorum nerdeyse her takımı yeniyorum. Sizce kişisel ant. +3 siliyim mi ?https://store.donanimhaber.com/c7/a4/49/c7a449075737350b0e78523ffa931081.jpg
     PES 2013 EN ÇOK GELİŞİM GÖSTEREN OYUNCULAR
  • mario götze Reus Higuaın Hummels De Gea veya Neuer veya Sırıgu (3ü de gelmiyor kalede reine var liverpoolu aldım overalı 89 sanırım ondan ama ben de gea yı çok istiyorum ne yapmam lazım ) Lucas Leiva ve solbekte Enrique (2 side lvp dan ) ndoner sağ bek Benden bu kadar
  • pastore lukaku ilerledikce fazla yukselmiyor overalli ama gorunur bi sekilde farklilik oluyor oynayislarinda
  • Cristian tello.Cuenca,Bacinovic,Fabregas
  • genelde altyapıya önem verririm ama bilgiler yinede yararlı .
  • Arkadaşlar defansa bir iki yıllığına Cristian zapatayi alın,genç olarak hummels ve nouhei harikadır. Sterlingi alabilirseniz bir iki sezonda 93'e varıyor gücü. B.Sako oda çok iyidir ancak 37M€ gibi yüklü bir parayla alınıyor. Kaleci olarak Perin harikadır. Genao'dan perin'i almadan kariyer olmaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.