dogrudur versiyon yukleyemezsin ama data pack i yuklersin yanlız data pack in calısması icin oyunun versiyon guncellemesine ihtiyacı varmı onu bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Noxite
quote:
Orijinalden alıntı: systemwolf
quote:
Orijinalden alıntı: Noxite
quote:
Bu arada biraz önce master lig i açtım yeni yama haberi geldi 25 inde yeni yama çıkıyormuş özellikleri
Kalecinin sözleşmesi biter onun yerine normal bi futbolcu oynatırsan 10 kişi maça çıkıyorsun 1 oyuncun oynatamıyorsun 11 e karşı 10
Bir de yeni master lig düzenlemeleri gelcekmiş hadi hayırlısı
kadroyu kurdum
hayırlı olsun müdür :)) benim kadro an itibari ile uçmaya başladı sf hattını sayim anlarsın Ronaldo yu aldım zaten Ronaldoyla koştuğum yok nasıl koşarak öyle adam geçmekle uğraşıyorlar anlamıyorum paslaşa paslaşa gidiyorum SF de ronaldo yedekleri Martins aguero hulk rooney GF de a.sanchez messi giovinico ribery robben etoo DOS beckham gö modric ve belhanda stoper d.luiz, pepe bekler abate w.philips
böyle bişi yaptım yakında uzay kadro olucak defans göbeğe iniesta yı alıcam
sana suanki kadromu sayim icin ferahlasın :)
gk cassillas cech stp chiellini puyol t.silva bek armero maicon d.alves dos essien guarin go matuidi k.asamoah kan bale nani robben forv ronaldo hulk aguero a.sanchez
toplam degerleri 700 milyon euro,:)
iniestayı al da xavi ile fabregasa yalandan yere sakın 50milyon verme ben onlarıda aldım ama suanki ortadaki 4 adamımda sadece hızlı adamlardan olusuyo bilerek aldım gayette uyumlular.
Moruk on numara olmuş xavi ve fabregasa kesinlikle para vermem 80 overalli çoğu oyuncu onlardan iyi hiçbir işe yaramıyor ikiside
hım ok sagolasın..kırık makınesı olan bı arkadas bu soruyu cevaplarsa ona gore datapack ındırıp guncellemek ıstıyorum..forumu takıp edıcem..
ortaya koyucagın go ve dos larda mutlaka kosu ve top hızı 80 e 80 adamları koy bunlar guarin de jong essien matuidi.
ben o kadroyu yapmak icin ne vakit harcadım biliyomusun:D
quote:
Orijinalden alıntı: indiana79
hım ok sagolasın..kırık makınesı olan bı arkadas bu soruyu cevaplarsa ona gore datapack ındırıp guncellemek ıstıyorum..forumu takıp edıcem..
kırık olmayan bi makinanla sen kendin yap usta neden bekliyosun milleti hicmi yok guncel bitane bile makinan dene onlardan biriyle
bu arada bı soru daha geldı aklıma..elımde gow un orjınal cd ısı var..netten ındırmekle ugrasmak ıstemıyorum..orjınal cdısını kırık makıneye takıp ps3 un hdd sıne yukleyebeılrmıyım..bıde orjınal cd yı kırık makınede oynatıgıgımda fw bozulurmu..
quote:
bu arada bı soru daha geldı aklıma..elımde gow un orjınal cd ısı var..netten ındırmekle ugrasmak ıstemıyorum..orjınal cdısını kırık makıneye takıp ps3 un hdd sıne yukleyebeılrmıyım..bıde orjınal cd yı kırık makınede oynatıgıgımda fw bozulurmu..
orjinal bluray cdsini hicbi makinada hicbi alette kopyalayamazsın hocam bir ikincisi kırık makinada orjinal oyun oynarsın sadece online ına giremessin o kadar.
4,30 makınem 3 tane 3 tanede orjınal makınem var..data packle nasıl yapıcam kırık makıneyı nasl dneıcem.guncellersem dıye ckeınıyorum..
quote:
4,30 makınem 3 tane 3 tanede orjınal makınem var..data packle nasıl yapıcam kırık makıneyı nasl dneıcem.guncellersem dıye ckeınıyorum..
kırık makinayı nete baglamazsan guncelleyemezsin zaten nesidnen korkuyosun :D guncel makinanın saved data bolumundeki indirilmic pack i usb flash bellege atıcaksın sora kırık makinaya takıp kopyala diceksin olurs aolur olmazsa yapıcak bisey yok elle tek tek transfer etmek gerekir.
gowun cdsinden kırık makineye atmak cumlesini bana daha net acıklarmısın yukarda yazdıgım ızannediyodum ama anlatamadım heralde.
Online Maç Yapanların YENİ Adresi!
Online Dostluk Maçı ararken beklemekten sıkılıyormusun? 2v2 Maç yapıcaksın ama rakipmi bulamıyorsun? O zaman size güzel bir haberimiz var Türkiye'nin ilk ve tek PES13 Online Facebook Grubu ve Sayfası açılmıştır! Sende burada yerini al ve ayrıcalıkların tadını çıkar. Unutma burası senin sayfan. Kendin turnuvamı düzenlemek istiyorsun o zaman sayfada duyurunu yap yeterli sayıda arkadaşını topla ve maçın heycanını yaşa! Bitmedi ayrıca yeterli sayıya ulaşıldığı zaman sayfa yetkililerin mesajını bekle ve ödüllü PES 2013 Turnuvasını kaçırma! HADİ SENİDE BEKLİYORUZ! Facebook Grup sayfası:https://www.facebook.com/groups/PES13Online/ Facebook Sayfası:https://www.facebook.com/PES13OnlineMac Konu Linki:http://forum.donanimhaber.com/m_74214830/f_//tm.htm
arkadaşlar şu top sürme antrenmanında çift vuruşu nasıl yapıyoruz yahu bir türlü beceremedim düz ilerlerken RS ile sağ veya sola basın sonra tekrar LS ile ileri gidin diyor yapıyorum ama olmuyor başka bir tuşa da mı basıyoruz anlamış değilim. aynen gösterdiği gibi yapıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: sroad
arkadaşlar şu top sürme antrenmanında çift vuruşu nasıl yapıyoruz yahu bir türlü beceremedim düz ilerlerken RS ile sağ veya sola basın sonra tekrar LS ile ileri gidin diyor yapıyorum ama olmuyor başka bir tuşa da mı basıyoruz anlamış değilim. aynen gösterdiği gibi yapıyorum.
çift vuruş derken neyi kast ediyorsun hocam anlamadım ben
quote:
quote:
bu hareketten bahsediyorum. antrenman menüsünde top sürmede 2. antrenman
quote:
quote:
quote:
Karşına rakibi al ------> bu yöne bakarken ya da <------- bu yöne bakarken sağ analog tuşu aşşağıya sol analog tuşu ileri yap gittiğin yöne doğru sol analog tuşunu ileri yapıcaksın.
Sağ analog tuşu aşşağı veya yukarı sol analog tuşu rakip kaleye doğru.
quote:
quote:
quote:
quote:
Karşına rakibi al ------> bu yöne bakarken ya da <------- bu yöne bakarken sağ analog tuşu aşşağıya sol analog tuşu ileri yap gittiğin yöne doğru sol analog tuşunu ileri yapıcaksın.
Sağ analog tuşu aşşağı veya yukarı sol analog tuşu rakip kaleye doğru.
hocam yapıyorum zaten ama hiçbir hareket yapmıyor rakip topu alıp gidiyor ben de anlamadım bu işi. diğer antrenmanların hepsini yapabildim fakat bunu yapamadım biraz daha deneyeyim iyisi. sağ analogu ne zaman hareket ettiriyoruz adam ayağını uzatırken mi uzatmadan önce mi?
@systemwolf sonunda halledebildim tekrar teşekkür ederim. zamanlama hatası yapıyormuşum adamın dibine çok girmeden yapmak gerekliymiş.
quote:
@systemwolf sonunda halledebildim tekrar teşekkür ederim. zamanlama hatası yapıyormuşum adamın dibine çok girmeden yapmak gerekliymiş.
evet adamın dibine girmiceksin belirli bir mesafe olucak aranda biraz alıştıktan sonra hissederek yapıyorsun zaten rakibinin sana doğru koşmasına dikkat et rakip eğer sadece e basıp bekliyorsa yapma topu kapar rakip sana pres yaparken yapman gerekiyor.