Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
392.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah belasını versin bu oyunun

• quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

5 maçın 3 ü koptuadam gibi maç yapacak eklesin omerfaruk19077

derbi yaparız hocam istersen ekleyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

quote:

Hocam deliricem 12 den beri kaç maç koptu yendiğim böyle saçmalıkmı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

arkadaşlar pes 13 de pc ve ps3 arasında fark varmı

bilen varsa yardımcı olabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Yıl olacak 2013 PES halen daha lisans almadıysa gerçekten yazıklar olsun.

+1

• quote:

quote:

quote:

banada oluyor malesef o hatanın olduğu an sıralama maçına girme, dostluk maçı yapıp düzelmesini bekleyebilirsin. Karşı taraf oyunu yavaşlatıp kaçarsa ona malesef yapacak birşey yok.

Lisans için konuşan arkadaşlarda bu işin uzun süreli ve tektaraflı satın alındığını hâlâ algılayamamış, buna konami karar veremiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

banada oluyor malesef o hatanın olduğu an sıralama maçına girme, dostluk maçı yapıp düzelmesini bekleyebilirsin. Karşı taraf oyunu yavaşlatıp kaçarsa ona malesef yapacak birşey yok.

Lisans için konuşan arkadaşlarda bu işin uzun süreli ve tektaraflı satın alındığını hâlâ algılayamamış, buna konami karar veremiyor.

Psn ne hocam. ?

• arkadaşlar pes 2013 te orjinal oyunda kadro güncellemesi nasıl yapılır ps3

• Sunucular bugün yoğun galiba

• arkadaslar bu son pacth icin lisans yaması kullanan varsa paylasabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxite -- 21 Mayıs 2013; 23:15:25 >
  • doğru düzgün oyun çıkaran yok

bu sene ekim kasım aralık pes oynadım herkes dertli

sonra fifa oynadım 5 aydır orada da momentum var

adam akıllı oyun yok maalesef

ha en azından peste oyunu iiyi biliyorsan kazanırsın fifada momentum sende değilse bitiksin hiç şansın yok
  • Arkadaşlar anlamadığım bir konu var mlo ile ilgili, diğer sayfalarda cevaplandıysa kusuruma bakmayın lütfen bulamadım ben, takım gücü 699 olup kadrosunda c.ronaldo etoo martins gibi oyuncular olan adamlar var nasıl oluyor bu? benim kadrom cok dha mütevazi olmasına ragmen takım gücüm 700 ü geçtide
  • Yaklasık bır haftadır rakıp bulmada yavas mac esnasında tıtreme gıbı agırlasmalar gibi adamların kontrolunde zorluk gibi seyler yasıyan var benım gıbı ? Superonline kullanıyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah bu oyunu yapanların belasını versin sinirlendim direk çıktım oyundan,stres atalım bi kaç maç yapalım diyiyoruz olmuyor iyi oynadığımız zamanda hile yapıyorlar bu oyunu bu hale getirenlerin yatacak yeri yok japonlar ne zekisi sadece çok çalışıyorlar allah belamı verisin hiçbirinde beyin yok böyle futbolmu olur.

Orta alanda bi nokta var ordan uzun top attınmı rakip karşı karşıya kalıyor oyunda zerre teknik yok al hızlı adam köpek gibi koş gol at,ronaldo tamam Dünyanın en iyi oyuncusu ama bu kadarda olmaz be abi eğer oyundaki gibi olsaydı şu an Şampiyonlar liginde Dortmund değilde Real Madrid olurdu,hele etoo yemin ederim Eto futbolu bıraksın diye her gün dua ediyorum bu nedir be abi adam bitti artık başka diyarlara gitti pesde ise halen eto fırtınası var,yazacak çok şey varda cidden çok sinirleniyorum böyle bi oyun olamaz pes 6 yı bırakın bi kenara playstation 1 e çıkan pes oyunlar bile vallahta billahta daha gerçekciydi,pes 2013 kesinlikle şu an çıkmış en berbat futbol oyundur pes 14 dede böyle olursa artık fifaya geçiş vakti geldi demektir.

• pes13 ü yeni indirdim. ps3 e attım. transferleri, amblemleri topluca düzeltebileceğim bi yol var mı? indirip kurabileceğim paket gibi?
  • Arkadaslar lutfen acil ;;

Maç bölûmunden Dostluk maci Lobisine girdim. Mac yapmak icin. Ancak karsilastig tum rakiplerimin kadrosu yildiz oyuncularla dolu yani aldiklari takimla alakasiz oyuncularla ama hepsi superstar.

Ben nasil yapacagim o olayi ? Saolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Allah bu oyunu yapanların belasını versin sinirlendim direk çıktım oyundan,stres atalım bi kaç maç yapalım diyiyoruz olmuyor iyi oynadığımız zamanda hile yapıyorlar bu oyunu bu hale getirenlerin yatacak yeri yok japonlar ne zekisi sadece çok çalışıyorlar allah belamı verisin hiçbirinde beyin yok böyle futbolmu olur.

Orta alanda bi nokta var ordan uzun top attınmı rakip karşı karşıya kalıyor oyunda zerre teknik yok al hızlı adam köpek gibi koş gol at,ronaldo tamam Dünyanın en iyi oyuncusu ama bu kadarda olmaz be abi eğer oyundaki gibi olsaydı şu an Şampiyonlar liginde Dortmund değilde Real Madrid olurdu,hele etoo yemin ederim Eto futbolu bıraksın diye her gün dua ediyorum bu nedir be abi adam bitti artık başka diyarlara gitti pesde ise halen eto fırtınası var,yazacak çok şey varda cidden çok sinirleniyorum böyle bi oyun olamaz pes 6 yı bırakın bi kenara playstation 1 e çıkan pes oyunlar bile vallahta billahta daha gerçekciydi,pes 2013 kesinlikle şu an çıkmış en berbat futbol oyundur pes 14 dede böyle olursa artık fifaya geçiş vakti geldi demektir.

Kardeşim rahatsız mısın sen!!!???... Sene başında pes 2013 ilk çıktığında oyunu öve öve bitiremeyen sen değilmiydin!!!???... çok komiksin!!!.....

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Allah bu oyunu yapanların belasını versin sinirlendim direk çıktım oyundan,stres atalım bi kaç maç yapalım diyiyoruz olmuyor iyi oynadığımız zamanda hile yapıyorlar bu oyunu bu hale getirenlerin yatacak yeri yok japonlar ne zekisi sadece çok çalışıyorlar allah belamı verisin hiçbirinde beyin yok böyle futbolmu olur.

Fifaya gecme vakti fifa 12 de coktan gelmis gecmisti. Ben pes 11 e kadar koyu pes hayraniydim ama 1 hafta fifa oynamam bir daha pes e donmememe neden oldu.

• Arkadaşlar şuna da bir çare lütfen ??

Maç bölûmunden Dostluk maci Lobisine girdim. Mac yapmak icin. Ancak karsilastig tum rakiplerimin kadrosu yildiz oyuncularla dolu yani aldiklari takimla alakasiz oyuncularla ama hepsi superstar.

Ben nasil yapacagim o olayi ? Saolun.
  • 
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.