Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
392.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Noxite

quote:

Orijinalden alıntı: BAY658 - Mithrandil

PES 2014 KAPAK

gotze ye bak dortmund formasıyla koymuslar bide tipi kes,:)

ama çok büyük gurur duydum ADAM DROGBA en üste koymuşlar bide

• tabiki cok cok guzel bisey insallah kapak bu sekilde olur ama messi nin fifayla anlasması oldugu icin pes kapagına messiyi koyamaz tahminimce buyuk ihtimal bu kapak degisicektir kasım ayına kadar kim bilir neler degisir oyunla ilgili ki bekleyip gorucez
  • sağlık olsun kapağı çok önem vermiyorum bir dahaki sene hilecilerle çok muhatap olmayız inşallah, gelecek oyunda konaminin büyük bir sükse yapmasını bekliyorum
  • Oyunun save dosyaları ve güncellemeler yaklaşık olarak ne kadar yer kaplıyor ? 12 Gb super slim modelini almayı düşünüyorum o yüzden sordum ve online oynamada oyun çok sıkıntılımıdır ? 8 mbit internetim var , ping 15-20 ms arası değişiyor.Bu bağlantı yeterlimidir online oynayabilmek için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

Oyunun save dosyaları ve güncellemeler yaklaşık olarak ne kadar yer kaplıyor ? 12 Gb super slim modelini almayı düşünüyorum o yüzden sordum ve online oynamada oyun çok sıkıntılımıdır ? 8 mbit internetim var , ping 15-20 ms arası değişiyor.Bu bağlantı yeterlimidir online oynayabilmek için ?

12 nin makinan 10 unu gorse kullanılabilir olarak yarısını en fazla pes alır hatta bi kısmını save ediyo oyunun optik okuyucuyu kasmamak icin en fazla 5 alır oyun. 8mbit te fazlasıyla yeter online icin. he 8 mbit im var ama baglantım bunun 1 mbit ini goruyo dersen yetmeyebilir.:D
  • quote:

quote:

Oyunun save dosyaları ve güncellemeler yaklaşık olarak ne kadar yer kaplıyor ? 12 Gb super slim modelini almayı düşünüyorum o yüzden sordum ve online oynamada oyun çok sıkıntılımıdır ? 8 mbit internetim var , ping 15-20 ms arası değişiyor.Bu bağlantı yeterlimidir online oynayabilmek için ?

12 nin makinan 10 unu gorse kullanılabilir olarak yarısını en fazla pes alır hatta bi kısmını save ediyo oyunun optik okuyucuyu kasmamak icin en fazla 5 alır oyun. 8mbit te fazlasıyla yeter online icin. he 8 mbit im var ama baglantım bunun 1 mbit ini goruyo dersen yetmeyebilir.:D

Cevap için teşekkürler :) Dün aldım ps3'ü.bağlantı hızım speedtest'te 7.35 mbit çıkıyor , online oynamada sıkıntı yok gibi.Ama bana biraz yavaş geldi gibi.Sanki Offline oynarken oyun biraz daha seri gibi geldi bana.Bu herkes de böylemidir ? Bir de oyun 720P'de açılıyor , Full hd açamıyor muyuz ?

• quote:

quote:

quote:

Cevap için teşekkürler :) Dün aldım ps3'ü.bağlantı hızım speedtest'te 7.35 mbit çıkıyor , online oynamada sıkıntı yok gibi.Ama bana biraz yavaş geldi gibi.Sanki Offline oynarken oyun biraz daha seri gibi geldi bana.Bu herkes de böylemidir ? Bir de oyun 720P'de açılıyor , Full hd açamıyor muyuz ?

yok fullhd de acılmıyor belki ps4 o sekilde olur.

online da agır olması cok cok normal cunk iherkeste oyle. yani offline da oynadıgın bi hulk dan messiden aguerodan online da aynı performansı bekleme arada cok fark oluyo off la on da.

• İnandınmı sen bu kapağa
  • peki sen inandınmı bu kapağa kardeşim
  • o kapak degisir bi kere gotze yi dortmundda gostermisler
  • Online oynamak isteyen ekleyebilir.Ayrıca katılabileceğimiz bir turnuva var mı ?
    psn:Yigitcen
  • ps3 pes gol tekrarını flash diske kaydetme oluyormu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odinyeper

ps3 pes gol tekrarını flash diske kaydetme oluyormu.

golu attıktan sonra save lediysen oyundan cıktıktan sonraki games bolumunde ps3 sgames utiliy bolumu var save dosyaları turkcesi orda gorebilirsin dosyayı flash bellegi takıp icine kopyalayabiliyorsun.
  • OK ORAYI BULDUM SİSTEM DOSYALARI SANMIŞTIM AMA DEĞİLMİŞ BAZILARI GOLLERMİŞ ÇOK TŞKLER...
  • Noxite kullanıcısına yanıt
    KARDEŞ PEKİ BİLGİSAYARDA HANGİ PROGRAMLA İZLEYEBİLİRİM KLASÖR OLARAK İİNDİRDİ KLASÖRDE SPO DOSYASI 3KB PDF DOSYASI32 KB BİR DE GAMEDATA DİYOR 438 KB SANIRIM GAME DATA DEDİĞİ GOLUN TEKRARI NASIL İZLEYEBİLİRİM..
  • Noxite kullanıcısına yanıt
    KARDEŞ O BAŞKA BİŞEYMİ DATA OLARAK İNDİ UZANTISI .BİN DOSYASI VLC MEDİA PLAYER AÇMIYOR. NE AÇAR ? 4.60 MB BÜYÜKLÜĞÜ
  • ARKADAŞLAR FLASH BELLEĞE PS3 TE PES 2013 OYUNUNDA ATTIĞIM GOLÜ YÜKLEDİM KLASÖRDE DATA 4.7KB PARAM PDF 32 KB PARAM SFO 3KB OLARAK 3 DOSYA İNDİRDİ DATA SANIRIM GOL AMA BUNU HANGİ PROGRAMLA AÇARIM VE FACE E EKLERİM... TŞKLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odinyeper

KARDEŞ PEKİ BİLGİSAYARDA HANGİ PROGRAMLA İZLEYEBİLİRİM KLASÖR OLARAK İİNDİRDİ KLASÖRDE SPO DOSYASI 3KB PDF DOSYASI32 KB BİR DE GAMEDATA DİYOR 438 KB SANIRIM GAME DATA DEDİĞİ GOLUN TEKRARI NASIL İZLEYEBİLİRİM..

pc den izleyemezsin
  • ok anladım hiç bir programda bu dosyayı görmüyor ama bu insanlar oynadıkları oyunların görüntülerini nasıl you tube ve face book ta paylaşabiliyorlar?ayrıca pc de izleyemezsek ne önemi var flash diske almaya :( haksızmıyım.bu arada cevabın için çok tşkler.
  • kardeşlerim 2013-2014 takım formalarının yaması var mı?
  • 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.