Şimdi Ara

Pes 2013 Real madride karşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle s.a bildiğiniz gibi çoğu kişi pes2014 ü beğenmedi bende onlardan biriyim bu yüzden pes 2013 e devam ediyorum Ben her zaman real madridle oynuyorum ama iyi oynayan bi arkadaşım var onunla oynarken ya ikimizde RM oluyoruz yada o RM ben barça oluyorum ama barçayı kullanamıyorum bana RM tarzında oynayan bi takım önerseniz sağlam olsun

• bende genelde madridle oynuyorum onlineda.ama rakip benden önce alırsa madridi ya galatasaray yada juveyi alıyorum.galatasaray duygusal tercih.ama juve stoperleri iyi olduğu için takımı götürüyo.dizilişide 5 3 1 yaparsın kontra arasın.yoksa bu oyunda madride karşı olabilecek takım yok. (online puanım 943)
  • bana pes 13 te kimi alırsam alıyım şampiyon oluyorum arkadaslar arasında. online da da öyle adam rm alıyor ben ath m filan alıyorum basa bas gecıyor 2-2 3-2 gibi. onlineda bir maçım dahi alt bitmedi bu da benim oyun stilim temiz futbol + atak futbol + beceri
  • Pes beceri ister beceriden sonra takımlar konuşur ister kendi yarattığın 5 yıldızlı adamlarla oyna beceri taktik yoksa işe yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakasym

Beyler öncelikle s.a bildiğiniz gibi çoğu kişi pes2014 ü beğenmedi bende onlardan biriyim bu yüzden pes 2013 e devam ediyorum Ben her zaman real madridle oynuyorum ama iyi oynayan bi arkadaşım var onunla oynarken ya ikimizde RM oluyoruz yada o RM ben barça oluyorum ama barçayı kullanamıyorum bana RM tarzında oynayan bi takım önerseniz sağlam olsun

10 kişi mi oynuyorsun ?

• Valla city yi alıp aguero ile hiç affetmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir gün yapalım hepinizle siz realmadrid alın ben fiarontine yı
  • Juveyle oynuorm defans ve orta saha super 4-1-2-3 de taktigim. Online da rakip drek madridi alinca kufuru basiyorum aninda cnku sadece ronaldoyla gol kovalio e pes de saolsun messi ve ronaldoyu o kadar erisilemez yapiyo ki adam 9 kisi defans onde sadece ronaldoyla 90 da gol atti gecen cildrdim resmen. Boyle taktikle oynayani gorursem artik hic kasmadan kpaticam modemin wifi sini btrcem aninda maci cnku deli gibi sinir olmaktan baska bi getirisi olmuo sizede oneririm oyleleryle mac yapmayin.olan.sinirinize olur ! Neyse baltaladim konunu hocam ama aklima gldikce o mac deliriorm. Al juveyi taktigi yazdim yukarda hatta al foto :
     Pes 2013 Real madride karşı

Sola peluso,marc in yerine asamoah,forvete de vucinic ya da quaglierella yi al. Chiellini yide ronaldoya markaj ayarla,kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 15 Ekim 2013; 9:18:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xfire212

bir gün yapalım hepinizle siz realmadrid alın ben fiarontine yı

Helal olsun hocam,keske herkes sizin gibi olsa. Madrid ve ronaldo olmasa napicaklar cok merak ediyorum defanstan cikamazlar heralde

• Real Madrid'e en yakın takım M.City. PES 13'te en sevmediğim iki takımdır kendileri. Ronaldo'ya falan gerek yok. Sadece kaleciyi koy forvete de Benzema tamam oyun RM'nin. PS3'ü camdan aşağıya attırmaya teşvik eden bi takım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Real Madrid'e en yakın takım M.City. PES 13'te en sevmediğim iki takımdır kendileri. Ronaldo'ya falan gerek yok. Sadece kaleciyi koy forvete de Benzema tamam oyun RM'nin. PS3'ü camdan aşağıya attırmaya teşvik eden bi takım.

Bnce juve hocam , defans ve orta saha hem hizli hem fizikli. Bir de Juve ye tevezle llorenteyi ekleseler online a mukemmel olur juvenin yildiz forveti yok cunku ama konami yeni atari oyunuyla ilgileniyor artik malesef (bknz pes 2014)

• Psn:NewgameTR pes2013 kapışmak isteyen varsa gelsin bide realmadridi bayermunich havada karada yener
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.