Şimdi Ara

PES 2014 [ ANA KONU ] (137. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
18
Favori
205.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox kullanıcısıyım. Yeni aldığım için bu konularda da acemiyim. pes 14'ün demosunu indirdim. Elimde de orjinal pes 2011 dvd'si de var. 12 ve 13'ü ise hiç oynamadım. pes 2014 hakkında söyleyebileceğim gerçekçi oyun yaratmak için uşraşmışlar ama grafikler hoş gelmedi. 2011 ile karşılaştırınca 2011 daha zevkli ve gerçekçi geldi. 2011'de saha zemini gerçek futbol zemini ile birebir iken 2014'de sanki 90'lı yılların atari oyunlarını hatırlatan izlenim uyandırdı. Şöyle bir umutta var gelecek yıllarda daha iyi hale getirebilirler. Konami geçmişten ders alırsa fifayı geçer. Şu an fifa önde gibi. Fifa'yı yapanlar ile pes'i yapanlar birleşse % 100 gerçekçi kaliteli oyun çıkar aslında. Çünkü ikisinin de bazı konular da iyi olduğu net.
  • Selam yeni kurmuş olduğumuz pes 2014 online ligimize davetlisiniz. sitemizde oyundan daha çok zevk alabileceğiniz bazı yenilikler mevcut. bug lu goller yasak, transferler kişiye özel,ligin yanı sıra kupa ve süper kupa da mevcut ve en önemlisi bu sitede herşey sevgi saygı çerçevesinde olup yaş ortalamamız 35'tir.eğer bu oyuna gün içinde (özellikle akşamları)belli bir süre ayırabiliyorsanız online ligimize bekleriz.
    http://www.onlinepesoyna.com/index.php?option=com_content&view=categories&id=0&Itemid=101
     PES 2014 [ ANA KONU ]
  • 2014 de 4 kisilik 5 kisilik vss lig yapmak nasil oluyor ? 4 kisi ayri takimlar ile lig yapilavak mesela nasil yapiliyor ?
  • Orijinalden alıntı: duayn

Orijinalden alıntı: adrian9822

"Helal" olması lazım. Anladın mı müslüman kardeş?

ibretlik gol

biz oyunu çaldıkmı . Sonuçta aldığımız keyler konamıden çıkıyor . cd ile uyraşmıyalım diye key alıyoruz din kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DİGİMAX55

pesin hatrı için oynucam da şutları bari ellemeseydiniz be çekik gözlüler.
    bu japonlarda ya hiç aklı yok yada hiç gerçek maç izlemiyolar
    yau bu teknolojiyi rastgelemi yapıyo bunlar hayret.
    pes 2013 gibi ara pasına odakli rezil bi oyunu bile iki senedir oynatıyosunuz bana

pes 2013 2014 e göre kraldır tek kusuru ara pasların çokça geçmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayn

fifa cı arkadaşların ve arada pes oynayanların pes2014 e hemen alısamayacağı bir gerçek.
    bu arkadaslar 1-2 oynadiktan sonra oyuna kötü damgasını yapıştırıyor.
    bana sorarsanız, konami tarihinin en iyi pes oyununu yapmistir.
    yorum yapan arkadaşlar eski pes, fifa larin hızlı oyun akışına alışmıslar. gercekte futbolun hızlı ataklar haricinde 90dk boyunca hızlı olmadıgını hepimız biliyoruz.
    konami bu anlamda elini taşin altina koymus, oyuna gerceklik katmak adina, bir alışkanlıga son vermistir.

adı üstünde oyun bu gerçekçi olmasına çokta gerek yok önemli olan oynayan keyif verip güzel zaman geçirtmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

2014 de 4 kisilik 5 kisilik vss lig yapmak nasil oluyor ? 4 kisi ayri takimlar ile lig yapilavak mesela nasil yapiliyor ?

ben yapamadım bunu ya eskiden ne güzel istediğimiz takım sayısı kadar lig yapabiliyorduk.
  • Evet topluluk ligi yokmus sanirim
  • Online liglerin coguna giris yapamadim ileriki tarih uyarisi vermekte antrenor modlari acik ama antrenor modun olayini kavrayamadim sevmedim de.bir de sanirim online liglerde oyun hiz ayari degismiyor ? Normalde 1 de oynuyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • online oynarken oyun kopuyo işlemciniz PES2014 işlemcisiyle uyuşmadı bilmem ne diyo bağlantınız koptu kaybettiniz diye uyarı alıp duruyorum anam ağladı nedir bu saçmalık bilen varmı ???
  • beyler oyunu orjinal aldım dvd ile girerken oyun bir süre sonra donuyor c.rack atıyodum bende fakat 1.06 ya uygun crack bulamadım veya buldum ama oyuna girerken çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ne yapmalıyım ? orjinal arkaaşlar dvd ile nasıl oynuyor ?
  • Arkadaşlar PES 2014 - PC online transferli ligimizde kayıtlar tekrar açılmıştır. İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki linkten kayıt yaptırabilirler. Burada bizleri tanıyanlar mutlaka vardır. Uzun süredir lig yapmaktayız. Yeni arkadaşları da aramızda görmek istiyoruz. Ligimiz çekişmeli ve sert bir ligdir, tüm bileğine güvenenleri bekleriz...

Lig hakkında kısa bir bilgi gerekirse, ligimiz transferlidir. Her oyuncu bütçesi dahilinde istediği adamları almaktadır. Bütçe yapılan maç sonuçlarına, lig sonundaki sıralamanıza, alınan veya satılan oyunculara göre oluşmaktadır. Lig ile detaylı bilgi için sitemize üye olabilir, oradaki konulara bakabilirsiniz. Ayrıca sohbet kısmından online olanlarla iletişime geçip aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz..

Görüşmek üzere...

http://www.pesfootball.net/index.php?option=com_kunena&view=category&catid=1&Itemid=159
  • Orijinalden alıntı: sametalbayrak

Orijinalden alıntı: duayn

Orijinalden alıntı: adrian9822

"Helal" olması lazım. Anladın mı müslüman kardeş?

ibretlik gol

biz oyunu çaldıkmı . Sonuçta aldığımız keyler konamıden çıkıyor . cd ile uyraşmıyalım diye key alıyoruz din kardeşim.

kardeş key almak farklı bir şey. Ama 'crack' dersen bunun anlamı oyunun korsan olduğudur. Yanlış terim kullanmışsın burada.

Key satın aldıysan Konami sistemine bağlanabilmen lazım. Önce konami sitesinde hesap açman gerekiyor. Orada kullandığın kullanıcı bilgilerini oyun içerisinde ayarlar bölümüne de kaydediyorsun. Böylece oyun senin hesabın üzerinden konami sunucuya bağlanabiliyor.

Bi dene olmazsa tekrar bakarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

quote:

pes 2013 gibi ara pasına odakli rezil bi oyunu bile iki senedir oynatıyosunuz bana

yok hacı defansta çok berbat ayrıca kalecilerde karşı karşıya pozisyonlarda çok vasat:(
  • quote:

quote:

quote:

yok hacı defansta çok berbat ayrıca kalecilerde karşı karşıya pozisyonlarda çok vasat:(

tamam işte ara paslar 3-4 kişi mudahale edemeden geçip gıdıyor o çok sinir bozucu oluyor ve dediğin gıbı kalecılerde bıraz vasat malesef.ama oynanış zevklı en azından 2014 te o zevkte yok.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tamam işte ara paslar 3-4 kişi mudahale edemeden geçip gıdıyor o çok sinir bozucu oluyor ve dediğin gıbı kalecılerde bıraz vasat malesef.ama oynanış zevklı en azından 2014 te o zevkte yok.

evet 2014 umutsuz vaka ilk başta gerçek futbol gibi görünüyor diye şans verdim ama yok ondada çok felaket hatalar var.
    bu japonlarda hakkten akıl yok.ben olsam ne güzel 2013 var elinde.ne bunun hatası kaleciler defans vs.
    düzelt bunları koy güncel kadrolarıda.al sana 2014.
    ne sen uğra ne de bizi uğraştır beyinsiz asker ya
  • bosta olan son 2 takımımız var arkadaslar ps3 te pes2014 onlıne oynamak ıstersenız sızıde lıgımıze beklerız...

http://forum.donanimhaber.com/m_80615306/f_//tm.htm#80615306
  •  PES 2014 [ ANA KONU ]

ZENİT 4 - 10 REAL MADRİD Son yaptığım online maç skorum. Ben real madridi aldım, rakip zeniti. online skorum 657 onunki 614... Oyun tam anlamıyla rezalet, her maçda en az 7-8 gol oluyor,
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheKings

beyler oyunu orjinal aldım dvd ile girerken oyun bir süre sonra donuyor c.rack atıyodum bende fakat 1.06 ya uygun crack bulamadım veya buldum ama oyuna girerken çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ne yapmalıyım ? orjinal arkaaşlar dvd ile nasıl oynuyor ?

arkadaşlar aynı durum kimsede yokmu lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim C ye kadar düştüm banlıyacak nerdeyse geri zekalı oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahbuz7

online oynarken oyun kopuyo işlemciniz PES2014 işlemcisiyle uyuşmadı bilmem ne diyo bağlantınız koptu kaybettiniz diye uyarı alıp duruyorum anam ağladı nedir bu saçmalık bilen varmı ???

lütfen yardım edin aynı durumda olan yokmu C ye düştüm müsabakalara bile giremiyorum birazdaha böyle devam ederse banlıycak beni sistem..
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.