Şimdi Ara

PES 2014 [ ANA KONU ] (147. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
18
Favori
205.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tahsinakkulah

Bütün paketleri sıfırdan kurulum yaparrak ve dlc lerinide yükledim. Bu seferde ''lütfen ağ ayarlarınızın doğru bir şekilde yapılandırın gibi bir mesaj veriyor?

O bendede oluodu pes 13 te res atınca düzeliodu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 13'e göre gayet güzel olmuş.Sadece yeni grafik motoruna geçildiği için sorunlar olabilir ama grafik gayet güzel.Tek sevmediğim renk paletleri gerçekten çok cansız
  • ViperStrikes23 kullanıcısına yanıt
    Defalarca res attım sonuç değişmedi malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsinakkulah

Defalarca res attım sonuç değişmedi malesef.

12 yıllık pes serüvenimi bu sene sonlandırdırdığım için daha fazla yardımcı olamayacağım kardeş. Aynı sorunu yaşayıp düzeltenler elbet vardır yardımcı olurlar umarım.

• Arkadaşlar başlığı baya bir inceledim ancak aradığım sorunun cevabını bulmadım. Gözümden kaçtıysa kusura bakmayın. Benim yön tuşlarıyla sorunum var. Analogla oynayamıyorum oyunu, o yüzden yıllardır yön tuşlarını kullanırım hep. Ancak pes 2014te örneğin düz koşarken sola doğru hafif dönmek istiyorum ama yön tuşuyla döndüğüm zaman 45 derecelik bir dönüş yapıyor. Analogla oynarken ben ne kadar döndürürsem o kadar dönüyor. Yön tuşlarında bunun bir düzeltmesini bulamadım. Acaba bunun bir çözümünü bulan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: findori

Arkadaşlar başlığı baya bir inceledim ancak aradığım sorunun cevabını bulmadım. Gözümden kaçtıysa kusura bakmayın. Benim yön tuşlarıyla sorunum var. Analogla oynayamıyorum oyunu, o yüzden yıllardır yön tuşlarını kullanırım hep. Ancak pes 2014te örneğin düz koşarken sola doğru hafif dönmek istiyorum ama yön tuşuyla döndüğüm zaman 45 derecelik bir dönüş yapıyor. Analogla oynarken ben ne kadar döndürürsem o kadar dönüyor. Yön tuşlarında bunun bir düzeltmesini bulamadım. Acaba bunun bir çözümünü bulan var mı?

Bu seneki pes 360 derece oyun anlayışında işlediği için yön tuşları çok fazla hareket imkanı sağlamaz. Bende logitech f310 var onla denemiştim oyun ilk çıktığında 360 derecenin hassasiyetini ölçmek için analoğa göre çok farkedio. Analogla oyunu 360 derece kontrol etme imkanı var. Ben 12 yıldır pes oynuyorum bunun 11 yılını yön tuşları ile oynadım geçen yıl analoğa geçtim. Sana tavsiyem analoğa alışmaya çalış. Farkı göreceksin şutlarda paslarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViperStrikes23 -- 9 Mayıs 2014; 1:18:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

quote:

Arkadaşlar başlığı baya bir inceledim ancak aradığım sorunun cevabını bulmadım. Gözümden kaçtıysa kusura bakmayın. Benim yön tuşlarıyla sorunum var. Analogla oynayamıyorum oyunu, o yüzden yıllardır yön tuşlarını kullanırım hep. Ancak pes 2014te örneğin düz koşarken sola doğru hafif dönmek istiyorum ama yön tuşuyla döndüğüm zaman 45 derecelik bir dönüş yapıyor. Analogla oynarken ben ne kadar döndürürsem o kadar dönüyor. Yön tuşlarında bunun bir düzeltmesini bulamadım. Acaba bunun bir çözümünü bulan var mı?

Bu seneki pes 360 derece oyun anlayışında işlediği için yön tuşları çok fazla hareket imkanı sağlamaz. Bende logitech f310 var onla denemiştim oyun ilk çıktığında 360 derecenin hassasiyetini ölçmek için analoğa göre çok farkedio. Analogla oyunu 360 derece kontrol etme imkanı var. Ben 12 yıldır pes oynuyorum bunun 11 yılını yön tuşları ile oynadım geçen yıl analoğa geçtim. Sana tavsiyem analoğa alışmaya çalış. Farkı göreceksin şutlarda paslarda

Bende de f310 var :) deniyorum ara sıra analogla oynamayı ama yok beceremiyorum, çok can sıkıcı oluyor. Ya alışıcam o zaman ya da 45 derece dönmeye devam edicem
  • quote:

quote:

quote:

Bende de f310 var :) deniyorum ara sıra analogla oynamayı ama yok beceremiyorum, çok can sıkıcı oluyor. Ya alışıcam o zaman ya da 45 derece dönmeye devam edicem

Bende ilk başlarda böyle oyun mu oynanır diodum ama alışıo insan
    Senin yararına olur hem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViperStrikes23 -- 9 Mayıs 2014; 2:47:33 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Senin yararına olur hem

Kırmızı çizgilerimi zorlayım o zaman biraz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Senin yararına olur hem

Kırmızı çizgilerimi zorlayım o zaman biraz

• Aslında bence oyun ilk çıktığında berbattı sonradan düzeldi..eskiden şut çekerken yakan topu atıyormuş gibi olurdu şimdi şut güzel..ama genede oyun ağır biraz çok yorucu..ama bir okadarda gerçekçi..oyunda saçma sapan hatalar da olmasa daha iyi olurdu.2015 daha iyi olur inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ereli63 -- 12 Mayıs 2014; 4:55:25 >
  • bu seneki pes'i aslında beğenmiştim. yani eski serilere göre kötüydü ama yinede oynatıyodu kendini. MLO hastasıyımdır. rüya kadromu kurdum,
    puanım 900'lerden aşağı düşmüyordu. yılların pes'cisiyim. hatta bu sene 1000 puan bile oldum 2 kere. 29 kere AL açık kupasını kazandım. daha sonra 2,3 ay oyanamadım.
    makineyi açmadım bile 2,3 ay. şimdi bikaç gün önce tekrar bir açtım. oyunda güncelleme olmuş. bir oynamaya başladımki oyunun içine etmişler. ben böyle
    şey görmedim. oyun sanki gitmiş yerine bambaşka bir oyun gelmiş. tamamen farklı bir oyun. paslardan şutlara, top sürmelerden herşeye kadar tamamen
    farklı bambaşka yeni bir oyun. devam eden bir oyunu bu kadar değiştirmenin ne anlamı var. bütün bir senenin oynamışlığı, tecrübesi tamamen boşa gitti.
    resmen yeni başlamış gibiyim oyuna.

oyunun şuanki güncellenmiş haline gelince de: iğrençç. uzun toplar, aşırtmalar, kaleciyi kontroller hepsi gitmiş. ne oynadığımı bilmiyorum. defans yapılmıyor.
    şutlar hepsi gol oluyor. kaleciler bitmiş. goller %90 hep şans golü. bilerek gol atılmıyor. çarpışan arabalar gibi bi durum var. şanslı olan kazanıyor. bileği iyi olan
    değil.

yani senelerdir pes i oynarım, ilk defa bir oyunda bu kadar büyük bir güncelleme olduğunu görüyorum. oyunu baştan aşağı değiştirmek gibi.
    2013'tede başlamışlardı böyle devam eden oyunu yavaş yavaş değiştirmlere. mesela şuan 2013 oynasanız, o da bambaşka bir oyun. tanıyamazsınız
    ama bu komple bir anda değişmiş yani 2014'den eser kalmamış. ve iğrenç olmuş.

pes gerçekten iyice ciddiyetsiz bir oyuna dönüştü. bu kadarda olmaz yani. nerede o pes 2012'ler 2011'ler... ne oyunlardı ya
    şimdi ise oyunu güzel ya da normal çıkartıp, daha sonra güncelleştirmelerle kötüleştirme olayı var. bunu hiç anlamıyorum. bırakın kardeşim oynamayın oyunla,
    güncelleştirme falan yapmayın
  • pes kendini bitirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

bu seneki pes'i aslında beğenmiştim. yani eski serilere göre kötüydü ama yinede oynatıyodu kendini. MLO hastasıyımdır. rüya kadromu kurdum,
    puanım 900'lerden aşağı düşmüyordu. yılların pes'cisiyim. hatta bu sene 1000 puan bile oldum 2 kere. 29 kere AL açık kupasını kazandım. daha sonra 2,3 ay oyanamadım.
    makineyi açmadım bile 2,3 ay. şimdi bikaç gün önce tekrar bir açtım. oyunda güncelleme olmuş. bir oynamaya başladımki oyunun içine etmişler. ben böyle
    şey görmedim. oyun sanki gitmiş yerine bambaşka bir oyun gelmiş. tamamen farklı bir oyun. paslardan şutlara, top sürmelerden herşeye kadar tamamen
    farklı bambaşka yeni bir oyun. devam eden bir oyunu bu kadar değiştirmenin ne anlamı var. bütün bir senenin oynamışlığı, tecrübesi tamamen boşa gitti.
    resmen yeni başlamış gibiyim oyuna.

oyunun şuanki güncellenmiş haline gelince de: iğrençç. uzun toplar, aşırtmalar, kaleciyi kontroller hepsi gitmiş. ne oynadığımı bilmiyorum. defans yapılmıyor.
    şutlar hepsi gol oluyor. kaleciler bitmiş. goller %90 hep şans golü. bilerek gol atılmıyor. çarpışan arabalar gibi bi durum var. şanslı olan kazanıyor. bileği iyi olan
    değil.

yani senelerdir pes i oynarım, ilk defa bir oyunda bu kadar büyük bir güncelleme olduğunu görüyorum. oyunu baştan aşağı değiştirmek gibi.
    2013'tede başlamışlardı böyle devam eden oyunu yavaş yavaş değiştirmlere. mesela şuan 2013 oynasanız, o da bambaşka bir oyun. tanıyamazsınız
    ama bu komple bir anda değişmiş yani 2014'den eser kalmamış. ve iğrenç olmuş.

pes gerçekten iyice ciddiyetsiz bir oyuna dönüştü. bu kadarda olmaz yani. nerede o pes 2012'ler 2011'ler... ne oyunlardı ya
    şimdi ise oyunu güzel ya da normal çıkartıp, daha sonra güncelleştirmelerle kötüleştirme olayı var. bunu hiç anlamıyorum. bırakın kardeşim oynamayın oyunla,
    güncelleştirme falan yapmayın

Evet Oyunu çıkarıp 5-6 ay sonra bambaşka bir oyun sunmaları gerçekten samimiyetsizlik katılıyorum...Ama önce iyi oyundu şimdi kötüleşti demenize kesinlikle katılmıyorum..
    Daha bugün güncelleme yapmamış bir arkadaşta açtım pesi berbat şut çekmek resmen eziyet ve şut hissi vermiyordu..sanki orta yapıyorsun gibi oluyordu..

bende dediğin gibi son iki aya kadar oyunu oynamıyordum sıkılmıştım çünkü... biara açıp oynayayım dedim güncellemeleri yükledim oyun hataları olsada eskisine göre mükemmel bence.Şutlar paslar çok daha iyi eskisi gibi ağır çekim değil
  • Pes 2014 mü ? beş para etmez bir oyun. aldığıma bin pişmanım
  • oyun özellikle bu son güncellemeden sonra, gelmiş geçmiş en iğrenç pes. oyunu açıyorum, hızlı maça basamıyorum bir türlü.
    bekliyorum bekliyorum, maç yapmadan hemen kapatıyorum ps3 ü. içimden oynamak gelmiyor hiç.
    pes devri kapanmıştır artık. sakın 2015 şöyle olucak, böyle olucak da demesin kimse
    her sene aynı söylentiler çıkıyo ve son 2,3 senedir oyun hep daha kötüye gitti.
  • quote:

oyun özellikle bu son güncellemeden sonra, gelmiş geçmiş en iğrenç pes. oyunu açıyorum, hızlı maça basamıyorum bir türlü.
    bekliyorum bekliyorum, maç yapmadan hemen kapatıyorum ps3 ü. içimden oynamak gelmiyor hiç.
    pes devri kapanmıştır artık. sakın 2015 şöyle olucak, böyle olucak da demesin kimse

Ben bıraktım futbol Oyunlarını. Pesin geçen yılki hali berbattı bu sene daha berbat. Cs oynuyorum rahatım böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViperStrikes23 -- 18 Mayıs 2014; 2:41:43 >
  • Bir şey sorucam ya ben bir ay olmadan önce oynarken pes2014 ü ara pası verirken veya şut çekerken yuvarlak çıkmıyordu geçen hdd yi değiştirdim bugün tekrar yükledim güncellemeleri falan yaptım ara pası verirken yuvarlak çıkıyor sol hep analogda oldumu hep sonuna kadar gidiyor alışkanlık olmuş adam gibi oynayamıyorum keza şut çekerken de öyle top nerye gidecek gösteriyorsun yuvarlak yüzünden bu yeni güncelleme geldi diye mi böyle oldu eskisi gibi olmayacak yani demi artık off
  • quote:

oyun özellikle bu son güncellemeden sonra, gelmiş geçmiş en iğrenç pes. oyunu açıyorum, hızlı maça basamıyorum bir türlü.

Son güncellemeden sonra PES 2014'ü kaldırdım ve aldığıma da pişman oldum. Güncelleme yapmadan önce daha iyiydi. Oyuncuların koşmasından, savunmadan, atak yapmadan bir şey anlamadım. Pes 2013 kurmaya karar verdim. Son güncellemeleri yaptıktan sonra bu seneki transferlerin olduğu bir yama yapıcam o kadar. Seneye demo çıkarmazlarsa almayacam. Bu sene bilgisayar versiyonu için demo çıkmamıştı. Neden çıkmadığı da belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2gramşans

Bir şey sorucam ya ben bir ay olmadan önce oynarken pes2014 ü ara pası verirken veya şut çekerken yuvarlak çıkmıyordu geçen hdd yi değiştirdim bugün tekrar yükledim güncellemeleri falan yaptım ara pası verirken yuvarlak çıkıyor sol hep analogda oldumu hep sonuna kadar gidiyor alışkanlık olmuş adam gibi oynayamıyorum keza şut çekerken de öyle top nerye gidecek gösteriyorsun yuvarlak yüzünden bu yeni güncelleme geldi diye mi böyle oldu eskisi gibi olmayacak yani demi artık off

Kişisel ayarlarına girip şutları,pasları vs. temel yapmayı dene. Yeniden kurduğun için eskisi gibi gözüküyordur.
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.