Bildirim
pes 2015 den memnunmusunuz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bence bu sene Pes 2015 fifadan daha iyi :) -
Dün arkadaşlarla ps4 cafede 1 saat pes 2015 oynadık daha sonra birde fifa15 i deneyelim dedik. Fifayı açınca atari oyunu gibi geldi ve 1 maç yaptık kapattık
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
PES 2014'e göre çok çok iyi. Gol atmak, pas atmak, oyuncuyu yönlendirmedeki zorluk kalkmış ortadan. Ama PES 2013'ü bu da aratıyor gibi :) -
An itibari ile pc'ye kurudum oynadım gayet güzel. 13'den sıkılmıştım 15 iyi geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
online oyun rezalet. Bağlantısı iyi olan taraf üstün oluyor çünkü ne komutları uyguluyor ne birşey Allah a emanet oynuyorsun ne adam kovalıyor rakip her arapasta kaleciyle karşı karşıya -
Oynama firsati buldum ve oyun cokta kötü değil ama oyunda akicilik sorunu var bazen takilmalar oluyor
maç sırasında bende yokta menu geçişleri yavaş alışınca kolay ama.
İyi bir pes oyuncusu olmama rağmen sevemedim. Sanırım yine Pes 13 ile devam edicem. -
Ne öldürüyo ne güldürüyo
Aslında 13den daha iyi gibi geldi maç aynı gerçekteki gibi paslaşma üzerine. Birde iyi defans yapa bilmek için oyuncuları geri çektinmi kolay kolay gol atamıyor rakip.
Oyun gayet güzel ama ana menü ve oyuncu seçme menüsü berbat ötesi olmuş. -
Oyun planı hariç gerçekten güzel özellikle şutlar çok iyi olmuş -
Evet katılıyorum bir yandan oyuncu değiştirdikten sonra tekrar geri gelip pozisyonu düzenlemesi insanı bıktırıyor.
Onu ayarlardan kaydederek sabit bir tatkikle oynayabilirsiniz
Tek yapmanız gereken şey kaydettiğiniz taktiği geri yüklemek.
quote:
Orijinalden alıntı: cnyt2011
Onu ayarlardan kaydederek sabit bir tatkikle oynayabilirsiniz
Tek yapmanız gereken şey kaydettiğiniz taktiği geri yüklemek.
Evet bende öyle yapıyorum artık ne yapacan. Teşekkürler yinede
güzel oyun ama bu seneki futbol yonuları fazla bi tat eklemedi bana fifa14 devam o yüzden
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X