Şimdi Ara

PES 2015 KASMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
59.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pes 2015 acayip kasıyor.Sistem gereksinimlerinin hepsinide karşılıyor halbuki.Çözümünü bilen biri varmı
     PES 2015 KASMA SORUNU

• bir maçı böyle denesene

PES 2015 KASMA SORUNU
  • quote:

Orijinalden alıntı: memo-e

bir maçı böyle denesene

PES 2015 KASMA SORUNU
    kasıyor kardeşim bendede aynı sorun var uyumluluk falan tüm ayarları yaptım ama değişen bişi yok pes 13 ü full ayarlarda hç kastırmadan çalıştıran sistem bunu nasıl oynatmaz anlamıyorum umarım teknik bir sorundur kısa sürede güncelleme ile düzelir

• quote:

bir maçı böyle denesene

PES 2015 KASMA SORUNU

Bu şekilde açacağına hiç açmasın daha iyi bu çözünürlükte oyun mu oynanır

• quote:

Orijinalden alıntı: riaz

quote:

bir maçı böyle denesene

PES 2015 KASMA SORUNU

Alıntıları Göster
    bende de kasıyor yardımcı olacak kimse yok mu ?

• Oyunun motorundan kaynaklı , pes 14 ve pes 15 işlemci ağırlıklı oyunlardır. Özellikle işlemciniz yetersizse , futbolcuların sıklaştığı , örneğin ceza sahasında oyun ağırlaşabilir.
    4 çekirdek işlemcili bilgisayarlarda sıkıntı olmadan çalışır. 2 çekirdek bu oyunu kesmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesmanyax

Oyunun motorundan kaynaklı , pes 14 ve pes 15 işlemci ağırlıklı oyunlardır. Özellikle işlemciniz yetersizse , futbolcuların sıklaştığı , örneğin ceza sahasında oyun ağırlaşabilir.
    4 çekirdek işlemcili bilgisayarlarda sıkıntı olmadan çalışır. 2 çekirdek bu oyunu kesmiyor.
    yok böyle rezalet ya konsolda bilmem ama pc de feci kötü
    kalite ortada bile takılıyor oyun i7 işlemci ile
    görüntü berbat ötesi demo bile çıkarmıdılar pc ye bi denesek de alsak
    başka yolardan deniyoruz ,iyikide para vermemişiz diyoruz
    türkçe spiker adam ederse tekrar denerim
    yok sa at çöpe
  • quote:

quote:

bir maçı böyle denesene

PES 2015 KASMA SORUNU

Aynn katılıyorum bu kalitede oynayacaksam hiç oynamamayım
    quote:

quote:

bir maçı böyle denesene

PES 2015 KASMA SORUNU

Yorumlarıda göz önünde bulundurarak oyundan kaynaklı sanırım sorun bitek bende yokmuş kasma işi.Pes serisinin 14(yüklemedim çok kötü geldiği için) ve 15 hariç hiç birinde yüksekten aşağı inmeden oynadım ama bunda kasma oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxeminxx1907

quote:

quote:

bir maçı böyle denesene

PES 2015 KASMA SORUNU

quote:

quote:

bir maçı böyle denesene

PES 2015 KASMA SORUNU

Yorumlarıda göz önünde bulundurarak oyundan kaynaklı sanırım sorun bitek bende yokmuş kasma işi.Pes serisinin 14(yüklemedim çok kötü geldiği için) ve 15 hariç hiç birinde yüksekten aşağı inmeden oynadım ama bunda kasma oldu.

Bende bütün değerler iyi olarak gözüküyor settings bölümünde bütün ayarlar full'de oynuyorum ama kasma olmuyor.Belki işlemcine fazladan yük bindiren program veya virüs vardır ?çünkü eski serileri oynuyorsan bunuda oynaman lazım pek bir fark yok aralarında.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxeminxx1907

quote:

quote:

bir maçı böyle denesene

PES 2015 KASMA SORUNU

quote:

quote:

bir maçı böyle denesene

PES 2015 KASMA SORUNU

Bende bütün değerler iyi olarak gözüküyor settings bölümünde bütün ayarlar full'de oynuyorum ama kasma olmuyor.Belki işlemcine fazladan yük bindiren program veya virüs vardır ?çünkü eski serileri oynuyorsan bunuda oynaman lazım pek bir fark yok aralarında.

Alıntıları Göster
    ben işlemciyle falan alakalı olduğunu düşünmüyorum i7 4.nesil işlemci 2.0-3.0 ekran kartım gt840m 2gb 8 gb ram var ve bu sistemle bile oyun içi grafik akışı iyi değil

• Arkadaşlar benim laptopta da kasıyor.
    İ7 4700MQ
    GTX 850M 2 GB EKRAN KARTI
    8 GB RAM
    Sanırım oyunda bir aksaklık mevcut
    Ayrıca ekran full hd olmasına rağmen çözünürlük te en fazla 1280*720 çıkıyor maalesef, fifa yolu gözüktü sanırım
  • Bende ilk gün kasma vardı biraz kurcaladım çözünürlük ayarlarını.Kasma gitti gibi.1280*720 16:9 yaptım. Ve Nvidia veya amd olanlar yüksek ram de olan ekran kartına ayarlayıp denemenizi öneririm.AMD için uygulumayı yüksek performansa alırsanız kasma gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zAweF

Bende ilk gün kasma vardı biraz kurcaladım çözünürlük ayarlarını.Kasma gitti gibi.1280*720 16:9 yaptım. Ve Nvidia veya amd olanlar yüksek ram de olan ekran kartına ayarlayıp denemenizi öneririm.AMD için uygulumayı yüksek performansa alırsanız kasma gidiyor.
    Arkadaşlar bende de kasma sorunu vardı. Daha doğrusu oyunu ilk indirdiğim zaman 2-3 maç kasma olmadı. Sonra kasmaya başladı. Setting.exe den baktım nvidia ekran kartını görmüyor, intel hd olarak görüyor kartı. Yüksek performanslı nvdia işlemcisiyle çalıştır vs. yaptım, düzeldi. Ama 5-6 maç sonra tekrar kasmaya başladı.

Araştırdım baya netten. Yabancı bir sitede ses sürücüsünü güncelleyin diyordu. Realtek audio hd 2.75 driverini indirdim ve kurdum.

Yine aynı yabancı sitede, başka biri de Nvdia denetim masasından ''birden çok ekran/karma GPU hızlandırma'' özelliğinin ''tek ekran performans modu''nda çalıştırışmasını söylüyordu.

ikisini de yaptım ve sorun çözüldü. ( Oyunu açarken yüksek performanslı grafik kartıyla açıyorum)

https://www.youtube.com/watch?v=K7MNO3gNyH0&feature=autoshare (realtekin hangi adresten indirileceğini gösteren video)

Nvidia denetim masasında yapmanız gerek ayarı da resim olarak yüklüyorum.

İnşallah işinize yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: findori

Arkadaşlar bende de kasma sorunu vardı. Daha doğrusu oyunu ilk indirdiğim zaman 2-3 maç kasma olmadı. Sonra kasmaya başladı. Setting.exe den baktım nvidia ekran kartını görmüyor, intel hd olarak görüyor kartı. Yüksek performanslı nvdia işlemcisiyle çalıştır vs. yaptım, düzeldi. Ama 5-6 maç sonra tekrar kasmaya başladı.

Araştırdım baya netten. Yabancı bir sitede ses sürücüsünü güncelleyin diyordu. Realtek audio hd 2.75 driverini indirdim ve kurdum.

Yine aynı yabancı sitede, başka biri de Nvdia denetim masasından ''birden çok ekran/karma GPU hızlandırma'' özelliğinin ''tek ekran performans modu''nda çalıştırışmasını söylüyordu.

ikisini de yaptım ve sorun çözüldü. ( Oyunu açarken yüksek performanslı grafik kartıyla açıyorum)

https://www.youtube.com/watch?v=K7MNO3gNyH0&feature=autoshare (realtekin hangi adresten indirileceğini gösteren video)

Nvidia denetim masasında yapmanız gerek ayarı da resim olarak yüklüyorum.

İnşallah işinize yarar

Alıntıları Göster
    Fotoyu atmayı becerememişim https://store.donanimhaber.com/92/e2/d1/92e2d1cfbb11cf9c8f2a99f029666a3e.jpg
     PES 2015 KASMA SORUNU

• quote:

Orijinalden alıntı: findori

Fotoyu atmayı becerememişim https://store.donanimhaber.com/92/e2/d1/92e2d1cfbb11cf9c8f2a99f029666a3e.jpg
     PES 2015 KASMA SORUNU

Alıntıları Göster
    @findori
    sğl ya nvidia olanı bende işe yaradı
    ingilizce bilmenin fayadaları işte.
    orda kötü oyun içinde çözüm varmıydı
    dediğim gibi türkçe spiker tek umudumuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0924579C4

@findori
    sğl ya nvidia olanı bende işe yaradı
    ingilizce bilmenin fayadaları işte.
    orda kötü oyun içinde çözüm varmıydı
    dediğim gibi türkçe spiker tek umudumuz.
    Bende hepsi kötü olmasına rağmen gayet hızlı şekilde çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TRapMyLife

Bende hepsi kötü olmasına rağmen gayet hızlı şekilde çalışıyor

Alıntıları Göster
    kardeşim yüksek grafik moduyla nasıl açıyorsun??
  • işe yaradığına sevindim :)

türkçe spiker patch falan yapan bir site mi ?
  • abdul1907 kullanıcısına yanıt
    Sağ tıklayınca çıkması lazım bunun gibi
    https://store.donanimhaber.com/f1/4b/c9/f14bc9e6f3e8a112e023fd91593292c9.jpg

PES 2015 KASMA SORUNU

• findori F kullanıcısına yanıt
    Eğer sağ tıklayınca çıkmıyorsa, sağ alt köşede nvdia gpu etkinliği diye ufak bir simgesi var ona bir defa solla tıkla. ondan sonra 'bağlam menüsündeki seçenekleri gizle/göster' diye bir seçenek olacak. Eğer gizliyse göster olarak değiştir

https://store.donanimhaber.com/1c/a5/8d/1ca58d7883529f6ec14d34929215ec51.jpg

https://store.donanimhaber.com/d0/68/5c/d0685c9ff8544e85e75ca8da71fe957b.jpg
     PES 2015 KASMA SORUNU PES 2015 KASMA SORUNU

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.