Şimdi Ara

PES 2015 KASMA SORUNU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
2
Favori
59.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar benim de i7 işlemcili laptopumda kasma yapıyordu fakat yukardaki arkadaşın dediği iki şeyi yapınca afedersiniz tereyağı gibi kaygan oldu 1. realtek sürücüsünü güncelleyin 2. nvidia denetim masasından denilen şeyi yapın isteyen olursa capsli olarak açıklayabilirim
  • findori F kullanıcısına yanıt
    birader çok teşekkürler on numara oldu thanks
  • 3 Adet Çözüm yolu var arkadaşlar buyrun umarım işinize yarar http://sebebiney.blogspot.com/2015/02/pes-2015-kasma-sorunu-cozumu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BattalınOglu -- 19 Şubat 2015; 18:38:01 >
  • işlemciyle pek alakalı değil. işlemci çok kötü olsa dahi ekran kartı tek yeter, donuyosa oyundadır problem, o sisteme donması imkansız normalde.
  • Beyler ATİ RADEON HD 5XXX Serisi kullanan yok mu nedir bu oyunun ayarları. Rezalet resmen ağır çekimde oynanıyor. İşin kötüsü 2019 a kadar master lig oynadım tık dememişti oyun ne olduysa sonradan oldu format attım aynı hikaye...!
  • ARkadaslar sorunu çok araştırdım seyirci kaldırdım ekran ayarı yaptım hersey ama kesin çözüm şudur
    realtek audio driver son sürüm indirin ve kurun kesin çözüm iy oyunlar :) Millet hep farklı çözümler sunmuş denedim emin olun hepsini ama ses sürücüsü kesinlikle tek sorun asus kullanıyorm ınvıdıa ekran kartım onlarla alakalı değilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxeminxx1907

Arkadaşlar pes 2015 acayip kasıyor.Sistem gereksinimlerinin hepsinide karşılıyor halbuki.Çözümünü bilen biri varmı
     PES 2015 KASMA SORUNU

hocam pencere moduna al çok güzel çalışır ama zevkina bağlı .

• Kardeş bilgisayarım 8gb ram 2 gb gtx 850m 128 bit ekran kartı tüm her şeye iyi diyor sistem gereksinimleri fazlasıyla yetiyor ama oyunda kamera topu takip ederken hızlıca döndüğünde oyn takılıyor kasıyor bi yardımcı olsanız
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.