Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çünkü onlarda Aral'dan temin ediyor Aral'da öğlen aynı gün kargo diyordu şimdi ne olduğu belirsiz yarın düzenleme yapıcaklardır..
  • Sunucular 40 dakika sonra açılacak haydi hayırlı uğurlu olsun bu seneki oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Sunucular 40 dakika sonra açılacak haydi hayırlı uğurlu olsun bu seneki oyun

sunucular açılacak derken internetten indirebilir miyiz oyunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlino -- 12 Kasım 2014; 23:27:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carlino

quote:

Sunucular 40 dakika sonra açılacak haydi hayırlı uğurlu olsun bu seneki oyun

sunucular açılacak derken internetten indirebilir miyiz oyunu ?

Hayır orjinal oyun sahipleri için dedim online oynanabilecek sunucular açılacak Pc ve konsollarda bunu diyorum :)
  • Ya beyler, yarın hemen nereden alabilirim? Hangi siteden? :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: JauneRouge

Ya beyler, yarın hemen nereden alabilirim? Hangi siteden? :/

Yarın öğlene doğru Aral'ın sitesini bir kontrol et arkadaşım stoklardan hemen kargo yazabilir bugün öğle vakti öyleydi çünkü ..
  • quote:

quote:

Yarın öğlene doğru Aral'ın sitesini bir kontrol et arkadaşım stoklardan hemen kargo yazabilir bugün öğle vakti öyleydi çünkü ..

playstore a ne zaman gelir acaba 00.00 da gelebilir mi :D bide onumu bekleyecez

demo kaçta çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

quote:

quote:

playstore a ne zaman gelir acaba 00.00 da gelebilir mi :D bide onumu bekleyecez

demo kaçta çıkar

Pc'ye demo çıkmayacak çıkarsada geçen seneki gibi saçma bir şekilde oyunun çıkmasından 1 hafta sonra demo çıkar geçen sene öyle yapmıştı Konami Pes 14 çıktı 1-2 hafta sonra demo çıktı zaten o zamana kadar millet torrentten indirip denedi oyunu full versiyonunu, neyin kafasını yaşıyor bunlar ben anlamıyorum

Playstore'e hemen gelirmi bilmem ama pek ihtimal vermiyorum ara ara siteye bakmakda fayda var ..

• Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    demo 13 kasımda çıkacak diye facebookdan açıklama yaptılar 3-4 güün önce :)
  • quote:

Oyunun full sürümü zaten 13 kasımda yani bugün çıkıyor Hatta serverlar açıldı millet oynamaya başladı bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 13 Kasım 2014; 0:10:14 >
  • quote:

quote:

Oyunun full sürümü zaten 13 kasımda yani bugün çıkıyor

biliyorum

hatta şuan oyunu kırdılar sanırım internet hareketlendi
  • Pes Steamdan inmiyor şuan :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: affetmez

Pes Steamdan inmiyor şuan :(

ss atarmısın neden
  • Henüz Yayınlanmadı diyor :)
  • Steam de zaten Pes 15 yok ki şuan ..
  • quote:

Steam de zaten Pes 15 yok ki şuan ..

ön sipariş koduyla etkinleştirilebiliyordu steamde pff yarına sarktı inş gelir yarın sabah .
  • Steam'de ki fiyat önemli orada kaç lira olacak acaba Aral'da 2 kişi ortaklaşa alırsa 65 liraya geliyor kargo dahil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 13 Kasım 2014; 0:28:10 >
  • quote:

Steam'de ki fiyat önemli orada kaç lira olacak acaba Aral'da 2 kişi ortaklaşa alırsa 60 liraya geliyor kutulu oyun kargo parasıda 3 lira..

2 kişi nasıl ortaklaşa alınıyor ? oyun 72 tl değilmi zaten
  • quote:

quote:

Steam'de ki fiyat önemli orada kaç lira olacak acaba Aral'da 2 kişi ortaklaşa alırsa 60 liraya geliyor kutulu oyun kargo parasıda 3 lira..

2 kişi nasıl ortaklaşa alınıyor ? oyun 72 tl değilmi zaten

Şöyle yapılacak mesela iki kişi oyunu alacak ya 1 kişi 2 oyunu alacak sepet tutarı 100 lirayı geçerse 20 lira pepsi indirimi var yani ben kredi kartımdan 2 oyun alıcam 144 lira yapıcak 20 lira indirimle 124 liraya inecek yani 62 liraya gelecek kişi başı oyun diğer oyunuda ortaklaştığın kişiye vericeksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 13 Kasım 2014; 0:35:42 >

• kutulu fiyatı ne kadara gelicek ki 72 mi?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.