Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler. Ama nasıl yapıldığını da anlatır mısınız ? Anlatırsanız çok işime yarayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursaenes1963 -- 24 Mart 2015; 20:08:00 >
  • bursaenes1963 B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu konu hakkında çözüm yok mu? Anlatmaya mı üşeniyorsunuz? Araştırıyorum bulamıyorum internetten bilenler yardım etsin lütfen.
  • Şöyle söyleyelim, pesin normal offline menusunden edit e geliyosn,herhangi bir takımı seçip forma amblem takım ismi gibi değişikleri yapıyosun. My cluoda en başta takım seçerken o değiştirdiğin o takımı seçiyosun. Beni takımın adı Communist Power Union:) ve köküne kadar emeğin rengi kızıl. Fırmamda logom ise kızıl yıldız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son iki gündür online güncelleme başarısız oldu hatası verip oyuna girmiyor arkadaşlar....nedendir ? Sizde de var mı deliricem.....
  • Yav bu my club 'ı veya oyunu sıfırlama gibi bişey yok mu? Takımı sıfırla dedik yeni takım açalım dedik yine aynı GP felan çıkıyo başa dönmem için ne yapmam gerek? Oyun Steam üzerinden alınma.
  • My Club 'a rakip aramaya giriyorum ama eşleştirmeler sırasında herhangi rakiple eşleşince oyundan pat diye atıyor. Ne yapmam gerekkkkk. Lütfen cevap verin.
  • Lobbyde mac yapmak isteyen varsa.

TR-01
    şifre : amra
    Oda: Amra
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Selam benide eklermisin kardeşim bende 10 gündür almış bulunuyorum oyunu
    Konami ID MuslumTurkiye - ŞANLIURFASPOR steam : ereli

Oyun hakkında izlenimlerim şöyle
    pes 14 e göre çok güzel olmuş oyun ama eksileride fazla

1 plase şutlar istisnasız gol oluyor
    2 tepkiler geç
    3 hileciler ve laglar
    4 ara pas atarken defans öylece bakıyor

genede oynanabilir bir oyun özellikle çoğu kişi sevmesede şimdiki siyah top ve managerlik uygulamalarını çok sevdim
    eskisi gibi herkeste aynı futbolcular yok ne çıktıysa bahtına hesabı
    her yeni oyuncu aldığında dahada zevkli oluyor ilk siyah topumda ronaldo çıktı şimdi ise ribery sissoko bide iki tane 85 lik topçum var
  • Oyunu alsam mı arkadaşlar ? Önerir misiniz ? Ayrıca Steam de satılmıyo oyun. G2a gibi sitelerden satın alsam sizlerle falan oynayabilir miyim online olarak ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnum44

Oyunu alsam mı arkadaşlar ? Önerir misiniz ? Ayrıca Steam de satılmıyo oyun. G2a gibi sitelerden satın alsam sizlerle falan oynayabilir miyim online olarak ??

G2a dan sakin almayın ayin 20 sinde sipariş verdim hala oyunu gondermediler. Ticket açtım ödemeyi yaptığımı kanitladim , iade yapilacak diyor ama biraz zaman alabilirmis öyle diyor beyefendiler. İade yapıyorsanız demekki sana para ulaştı neden oyunu gondermiyorsun ? Simdi ifadenin yapılmasını bekleyip gittigidiyordan 40 liraya key olarak almayi planliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptosy

quote:

Oyunu alsam mı arkadaşlar ? Önerir misiniz ? Ayrıca Steam de satılmıyo oyun. G2a gibi sitelerden satın alsam sizlerle falan oynayabilir miyim online olarak ??

G2a dan sakin almayın ayin 20 sinde sipariş verdim hala oyunu gondermediler. Ticket açtım ödemeyi yaptığımı kanitladim , iade yapilacak diyor ama biraz zaman alabilirmis öyle diyor beyefendiler. İade yapıyorsanız demekki sana para ulaştı neden oyunu gondermiyorsun ? Simdi ifadenin yapılmasını bekleyip gittigidiyordan 40 liraya key olarak almayi planliyorum

40 Liraya nereden alacaksın hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cryptosy

quote:

40 Liraya nereden alacaksın hocam ?

%10 indirim çeki ile gittigidiyor dan

• Steamde. Kalktı oyun key ile ekleyebilirmiyiz keyi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiosKid

Steamde. Kalktı oyun key ile ekleyebilirmiyiz keyi ??

Ekleyebilirsin

• pes 15 i satın aldım şimdi steam den iniyor. forumda bazı arkadaşlar lig yapıyorlardı kendi aralarında bende katılmak istiyorum
  • Arkadaşlar merhaba oyunu bir kaç ay önce orjinal aldım ve beğenmedim kullanıyorum anlayacağınız eğer satın almak isteyen olursa özelden mesaj atabilir fiyat konusunu özelden konuşuruz.
  • canlı güncelleme başarısız hatası alıyorum oyuna girmiyor nedendir arkadaşlar ?
  • Oyun Hata Veriyor Yükleme Hatası Diyor
  • Pes 2015 i dvd aldım media marktan.İçinde key vardı ama pesı kurduktan sonra kaybettım sanırım.Oyun steamda yuklu su an.Format atmam lazım format atarsam key lazım olurmu yoksa steamdan indirirmiyim acil yardım
  • ibra012 kullanıcısına yanıt
    Steamda profilinde kayıtlı zaten cd keyin. Formattan sonra profilinle griş yapman yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.