Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hmm teşekkürler anladım benden bugünlük bu kadar yarın aralın mesai saatini bekliyecez artık :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: affetmez

kutulu fiyatı ne kadara gelicek ki 72 mi?

Tek kişi alırsan 72 + 3 lira kargo 75 liraya gelicek ortaklaşa iki kişi alırsan 65 liraya denk geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

Hmm teşekkürler anladım benden bugünlük bu kadar yarın aralın mesai saatini bekliyecez artık :)

Ne demek lafı olmaz Oyunu alacak kişiler acele etmeyip buradan ortak bulup ortaklaşa alırlarsa 10 lira daha ucuza almış olurlar oyunu söyliyim alacak arkadaşlar aranızda anlaşın ortak olun
  • Oyun 5 gb imiş mamundada var diyolar pcyi kapattm .

• ben çekiyorum şu an 5.97 gb diyor
  • alla alla bizde niye çekmiyor :(
  • Arkadaşlar torrent paylaşmayın sakın yasak çünkü ceza alırsınız ..

Pes 15 orjinal almak isteyen varsa ortaklaşa alabiliriz ben alıcam ortak arıyorum..
  • oyunu korsan edinip oynadım.Bugüne kadar pes 6 dan 13 e kadar severek oynadığım tam bir pes hayranıydım.Ancak oyunu oynarken konamiye acayip küfür ettim.Bu kadar berbat grefikler olamaz çimler oyuncular gerçekten grafikler pes 6 ayarında bile değil.Ayrıca arapası olayı yine abartılmış ben ne atsam ara pası hepsini geçirdi.Ancak oyunun oynanışı ve animasyonları gerçekten iyi.Şu oyuna ps4 grafikleri ile çıkarsalardı tadından yenmezdi.Ben eğer beğenirsem alacaktım ancak buradan pc sahiplerine sesleniyorum almayın.Ps4 sahipleri gönül rahatlığıyla alabilir.
  • Kaç gündür diyorum ben oyunu PS3'de ve PS4'de deneyen biri olarak oyunu denemeden oynamadan kimse almasın diye çünkü PS4 ve PS3 arasındaki oyunda çok fark vardı..
  • Steam'e 65 tl den eklendi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet steam'e eklendi ama Araldan 2 kişi ortaklaşa alıdığında oyun kutulu olarak 65'e geliyor ben kutulu alma taraftarıyım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 13 Kasım 2014; 4:51:53 >

• Denemek için indirdim ve beğendim. Steam 'den alıcam fakat Türkçe dil desteği görünmüyor bir bilgisi olan varmı ?
  • Arala sordum düzeltirmisiniz linkinizi diye

Merhaba

Teknik alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Saat 10:00 itibariyle deneyiniz.

İyi günler dileriz.

dediler beklemedeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendineAteist -- 13 Kasım 2014; 9:00:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Denemek için indirdim ve beğendim. Steam 'den alıcam fakat Türkçe dil desteği görünmüyor bir bilgisi olan varmı ?

oyun türkçe hocam önceki serilerde türkçe olan hiçbir oyun daha sonradan türkçeyi kaldırmadı bi hata yapmıştır steam .

Edit : araldan siparişi verdim hadi hayırlı olsun umarım gün içinde geilr .

Edit2: Araldan alın beyler one day versiyonunu satıyorlar my clubda yıldız oyuncuyla bşalıcaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendineAteist -- 13 Kasım 2014; 9:32:19 >

• Arkadaşlar size inanamıyorum. Konami pc oyuncularına bu denli büyük kazık atmasına rağmen hala alıp oynayacam diyen var. Pesss

• Sabaha kadar pes 2015 oynamış birisi olarak iyiydi epey iyiydi pes2014 sonrasi hele...

• quote:

Orijinalden alıntı: quancore

Arkadaşlar size inanamıyorum. Konami pc oyuncularına bu denli büyük kazık atmasına rağmen hala alıp oynayacam diyen var. Pesss

en azından aynı motoru kullanıyor fifa daha geçen seneye kadar farklı motorda oyun sunuyordu seneye eşitlenecektir pes serisinde daha yeni çıktı next gene ki grafikleri gayet iyiymiş pc versiyonunda izledim gördüm

+ ilk 20 kişiye orjinal pes topu veriyomuş aral acaba kaçıncı olduk :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Denemek için indirdim ve beğendim. Steam 'den alıcam fakat Türkçe dil desteği görünmüyor bir bilgisi olan varmı ?

oyun türkçe hocam önceki serilerde türkçe olan hiçbir oyun daha sonradan türkçeyi kaldırmadı bi hata yapmıştır steam .

Edit : araldan siparişi verdim hadi hayırlı olsun umarım gün içinde geilr .

Edit2: Araldan alın beyler one day versiyonunu satıyorlar my clubda yıldız oyuncuyla bşalıcaz :)

Teşekkür ederim. Artık şansa ne çıkarsa Steam 'den aldım oyunu.

• bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ben taksitli aldım yoksa bende steamden alacaktım :)
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Var hocam merak etme...

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Lazrail* -- 13 Kasım 2014; 10:31:43 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.