Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim sizede hayırlı olsun.
  • *Lazrail* kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bu SS 'li cevabın merak edenler için çok iyi oldu.
  • OYUNU ONLİNE OYNAYAN YOKMU
  • herkesin eline geçsinde oyun çeşitli turnuvalar yaparız :)
  • Oyun kesinlikle Pes 14'den çok çok güzel ama Ps4'de ki versiyonu oynamayanlar kesinlikle oynamasın bakmasın PS4'de ki versiyona çünkü Ps4'de oynadıktan sonra Pc'de ki oyun insanı üzüyor Ps4'de müthiş olmuş oyun gerçekten hala kızıyorum niye Pc gibi bi platformu önemsemez bu Konami oyunu yeni nesil olarak çıkamaz anlamış değilim..Konami ilk defa Pes serisinide böyle bir saçmalık yaptı

Bu arada oyunu orjinal alanlar oyundaki ID'lerini belirtsinler anasayfaya ekleyeceğim..
  • oyunu reloaded ilaçlı çıkarmış beyler indiriyorum. 2 aydır fifa oynuyodum pese hasret kaldım. 2014 den biraz bile iyi olursa sırf myclup için bile fifayı satıp efsaneye geri dönücem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Oyun kesinlikle Pes 14'den çok çok güzel ama Ps4'de ki versiyonu oynamayanlar kesinlikle oynamasın bakmasın PS4'de ki versiyona çünkü Ps4'de oynadıktan sonra Pc'de ki oyun insanı üzüyor Ps4'de müthiş olmuş oyun gerçekten hala kızıyorum niye Pc gibi bi platformu önemsemez bu Konami oyunu yeni nesil olarak çıkamaz anlamış değilim..Konami ilk defa Pes serisinide böyle bir saçmalık yaptı

Bu arada oyunu orjinal alanlar oyundaki ID'lerini belirtsinler anasayfaya ekleyeceğim..

elinizde pc de varsa online denermisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

Oyun kesinlikle Pes 14'den çok çok güzel ama Ps4'de ki versiyonu oynamayanlar kesinlikle oynamasın bakmasın PS4'de ki versiyona çünkü Ps4'de oynadıktan sonra Pc'de ki oyun insanı üzüyor Ps4'de müthiş olmuş oyun gerçekten hala kızıyorum niye Pc gibi bi platformu önemsemez bu Konami oyunu yeni nesil olarak çıkamaz anlamış değilim..Konami ilk defa Pes serisinide böyle bir saçmalık yaptı

Online serverlar açıldı merak etme online'da bir sıkıntı yok arkadaşım..

• mamundadan oyunu çeken varsa en kötü 25kb ile seed edin arkadaşlar hız çok düştü :)
  • Pc ye alırsam ilk defa alıcam pek bilgim yok. Online oynarken oyun hızı 0 olarak mı oynanıyor. Bide master lig olayı nasıl oluyor anlatır msınız
  • Oyun super olmus ters calimlar ouyun kurmalar sutlar arapasi kenardan ortalar gol atmak icin tum varyasyonlari kullanabilirsiniz.burak yilmaza omru hayatinda ilk defa asirtma gol attirdim sevincten koltuktan dusuodum.konami sonunda iyi bir ouun cikarip biz pes sevenlerin gonlunu almayi sanirim basardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

Pc ye alırsam ilk defa alıcam pek bilgim yok. Online oynarken oyun hızı 0 olarak mı oynanıyor. Bide master lig olayı nasıl oluyor anlatır msınız

master lig olayı bu sene fifa ut'ye benzer şekilde My Club olarak çıkacak. Günlük hayattaki performanslarına göre şekillenecek gibi detaylar var. Şimdi çoğu kişi oyunu indiriyo bugünkü denemeden sonra oynanabilirlik olmuşsa pes olmuştur.
  • Aral üçten çnce kargoya verecez dedi bakalım bugün gelecek mi . gelene kadar ilaçlı versiyonunu oynayacam duramıyorum :D
  • Steam versiyonunu 50 liraya satıyorum. Dükkanıma bakabilir, iletişime geçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Steam versiyonunu 50 liraya satıyorum. Dükkanıma bakabilir, iletişime geçebilirsiniz.

Satış sebebin nedir arkadaşım..
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Oyun satıyor olmam hocam (:

http://forum.donanimhaber.com/m_85970777/f_//tm.htm#85970777
  • quote:

Oyun satıyor olmam hocam (:

http://forum.donanimhaber.com/m_85970777/f_//tm.htm#85970777

Anladım ben aldın denedin satıyosun sandım :)
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Dijital oyunlarda deneyip satma olayı yok maalesef (: Hesaplarımızı yıllardır kullandığımız için (:
  • quote:

Dijital oyunlarda deneyip satma olayı yok maalesef (: Hesaplarımızı yıllardır kullandığımız için (:

Anladım güzel fiyat bence Pes için..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

Online serverlar açıldı merak etme online'da bir sıkıntı yok arkadaşım..

online serverin açıldığını bende biliyorum ama online maç nasıl lag varmı onu soruyorum

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.