Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

quote:

Oyun kesinlikle Pes 14'den çok çok güzel ama Ps4'de ki versiyonu oynamayanlar kesinlikle oynamasın bakmasın PS4'de ki versiyona çünkü Ps4'de oynadıktan sonra Pc'de ki oyun insanı üzüyor Ps4'de müthiş olmuş oyun gerçekten hala kızıyorum niye Pc gibi bi platformu önemsemez bu Konami oyunu yeni nesil olarak çıkamaz anlamış değilim..Konami ilk defa Pes serisinide böyle bir saçmalık yaptı

Bu arada oyunu orjinal alanlar oyundaki ID'lerini belirtsinler anasayfaya ekleyeceğim..

elinizde pc de varsa online denermisiniz

Online serverlar açıldı merak etme online'da bir sıkıntı yok arkadaşım..

online serverin açıldığını bende biliyorum ama online maç nasıl lag varmı onu soruyorum

İnternet hızına göre ve bilgisayarına göre değişiyor arkadaşım ben bu zamana kadar online olan her Pes serisini oynadım illaki oluyor arada lag felan ve lagdan öte hileciler yapıyor lagı oyunu kastırıp bağlantıyı kopartıyorlar bu senede o eziklerden bolca olacak oyunda çünkü Konami yıllardır hileye hiç bir çözüm bulamadı yada bulmak istemedi..Yani bunları bilerek al oyunu biz her sene bunları bile bile alıp oynuyoruz almıcam diyorum dayanamıyorum her sene alıyorum oyunu çünkü başka oyun oynamıyorum benim gecem gündüzüm Pes

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyun kesinlikle Pes 14'den çok çok güzel ama Ps4'de ki versiyonu oynamayanlar kesinlikle oynamasın bakmasın PS4'de ki versiyona çünkü Ps4'de oynadıktan sonra Pc'de ki oyun insanı üzüyor Ps4'de müthiş olmuş oyun gerçekten hala kızıyorum niye Pc gibi bi platformu önemsemez bu Konami oyunu yeni nesil olarak çıkamaz anlamış değilim..Konami ilk defa Pes serisinide böyle bir saçmalık yaptı

Bu arada oyunu orjinal alanlar oyundaki ID'lerini belirtsinler anasayfaya ekleyeceğim..

elinizde pc de varsa online denermisiniz

Online serverlar açıldı merak etme online'da bir sıkıntı yok arkadaşım..

online serverin açıldığını bende biliyorum ama online maç nasıl lag varmı onu soruyorum

İnternet hızına göre ve bilgisayarına göre değişiyor arkadaşım ben bu zamana kadar online olan her Pes serisini oynadım illaki oluyor arada lag felan ve lagdan öte hileciler yapıyor lagı oyunu kastırıp bağlantıyı kopartıyorlar bu senede o eziklerden bolca olacak oyunda çünkü Konami yıllardır hileye hiç bir çözüm bulamadı yada bulmak istemedi..Yani bunları bilerek al oyunu biz her sene bunları bile bile alıp oynuyoruz almıcam diyorum dayanamıyorum her sene alıyorum oyunu çünkü başka oyun oynamıyorum benim gecem gündüzüm Pes

Araldan alıpta oyunu gelen var mı bugün gelmicek sanırım :/ mng kargo akşam 7-9 arasına kadar çalışıyo diye biliyorum ama

• bu ney lan böyle o çim ne öyle grafikler çöp bile değil.. üstüne para verseler indirmeyin arkadaşlar kotanıza yazık... fifaya geçmenin zamanı gelmiş hatta geçmiş belliki..
  • Arkadaşlar dün gece pc uyumlu pes 15 i steam üzerinden satın aldım oyuncular dışında grafikler iyi değil ama gerek oynayış hissiyatı gerekse önceki sürümlerde olan hataların çoğu giderilmiş açıkcası pes13 ve pes 14 göre çok çok daha keyif aldım ... oyuncular dışında grafikler fifanın altında ama en azından fifadaki gibi kontrol sıkıntısı yok nedense fifaya bu nedenden dolayı birtürlü alışamadım pese göre top kontrolleri çok zor ve insanı yoruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun Pes 14'e göre kesinlikle çok çok daha güzel ama Pes 13'ü geçemez bana göre çünkü Pes 13 bambaşkaydı efsaneydi herşeyiyle..
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Steam üzerinden satın aldım oyun menü dili tamamen türkçe

• Biraz önce denedim oyunu grafikler çöp hele o seyirciler inanılmaz kötü yapılmış(yapılmış da değil pes 2 den alıp koyulmuş gibi) ama oynanışı beğendim güzel olmuş.

Edit:Maçlarda atmosfer sıfır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 13 Kasım 2014; 22:25:46 >
  • Evet öyleydi zamanında çok oynadık pes 13 ü ama şimdi pes 15 oynadıktan sonra 13 ü açtım ve gerçekten çok fark var

• Evet oynanış gerçekten güzel bende beğendim

• Reloaded sürümü indirip 2 maç yaptım gördüğüm artı ve eksileri sizlerle paylaşıyorum arkadaşlar. (2 aydır fifa15 ut oynuyorum kıyas yapıcam)

1- Oyuncu yakın çekimleri hariç pes grafik olarak geride. (ama pescilerin kaderi bu bunu dert etmezler)
    2- Top hacmi fifaya göre çok iyi. Şutlar, paslar gayet zevkli.
    3- Fifada bir oyuncuyu alıp 5-6 kişi arasına girip gol atabilirsiniz. Pes de bu olay yok. Pasa dayalı bi oyun.
    4- Geçen seneye göre havadan gelen topa şut anında üçgene bastığımızda topu yere vurdururdu bunu kaldırmışlar ya da değiştirmişler.
    5- Oyuncu kaçırma yine LB+Oyuncunun yönüne doğru RS.
    6- Uzaktan şutlarda çok az da bassanız herhangi bir oyuncuylada vursanız mermi gibi şut gidiyo. (bu güncellemeyle düzeltilebilir)
    7- Oyun içi menüler tamamen değişmiş. Görsellik olarak fifaya benzetmişler.

Son olarak benim indirdiğim oyunda türkçe menü yok. Dil bölümünde english ve english -us var. Bu da düzeltilip türkçe eklenir. oyun çok daha yeni. Offline da iyice bi alışıp artılarını eksilerini paylaşıp oyunu almaya öyle karar vermek lazım.

Herkes farkettiği artıları eksileri yazsın ki ona göre oyunu çauk çözelim arkadaşlar.

• Pc'ye de Ps4'e çıktığı gibi yeni nesil olarak çıksaydı o zaman geçebilirdi Pes 13'ü ama böyle geçemez 14'den kat kat güzel olmuş ama zaten 14 tamamlanmamış gibi sürülmüştü piyasaya geçiş oyunuydu..
  • 13 herkes tarafından oynandı ama bence saçmalıklarla doluydu arapas ve süratli oyuncuların nasıl adam geçtikleri :) pes 6 şuan gözümde en iyi pes oyunu 15 daha elimize gelmedi bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: appachii

Reloaded sürümü indirip 2 maç yaptım gördüğüm artı ve eksileri sizlerle paylaşıyorum arkadaşlar. (2 aydır fifa15 ut oynuyorum kıyas yapıcam)

1- Oyuncu yakın çekimleri hariç pes grafik olarak geride. (ama pescilerin kaderi bu bunu dert etmezler)
    2- Top hacmi fifaya göre çok iyi. Şutlar, paslar gayet zevkli.
    3- Fifada bir oyuncuyu alıp 5-6 kişi arasına girip gol atabilirsiniz. Pes de bu olay yok. Pasa dayalı bi oyun.
    4- Geçen seneye göre havadan gelen topa şut anında üçgene bastığımızda topu yere vurdururdu bunu kaldırmışlar ya da değiştirmişler.
    5- Oyuncu kaçırma yine LB+Oyuncunun yönüne doğru RS.
    6- Uzaktan şutlarda çok az da bassanız herhangi bir oyuncuylada vursanız mermi gibi şut gidiyo. (bu güncellemeyle düzeltilebilir)
    7- Oyun içi menüler tamamen değişmiş. Görsellik olarak fifaya benzetmişler.

Son olarak benim indirdiğim oyunda türkçe menü yok. Dil bölümünde english ve english -us var. Bu da düzeltilip türkçe eklenir. oyun çok daha yeni. Offline da iyice bi alışıp artılarını eksilerini paylaşıp oyunu almaya öyle karar vermek lazım.

Herkes farkettiği artıları eksileri yazsın ki ona göre oyunu çauk çözelim arkadaşlar.

Reloaded sürümünde diğer diller çıkarıldığı için öyle normalde Türkçe oyun hatta oyunu Türkçe yapmak isteyenler internetten bulabilirler 3 mb lık bir dosya..

• quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

13 herkes tarafından oynandı ama bence saçmalıklarla doluydu arapas ve süratli oyuncuların nasıl adam geçtikleri :) pes 6 şuan gözümde en iyi pes oyunu 15 daha elimize gelmedi bakalım :)

Pes 6 zaten bu zamana kadar yapılmış olan Dünya'nın kabul ettiği en iyi oyundu Pes serisi içinde o bir kraldır Bende hala Pes 6 var arada girip online takılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 13 Kasım 2014; 16:42:22 >
  • http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ax9i5DpAPQ0

bu incelemyi izleyin isterseniz grafikleri gayet beğendim ben dk 15 den sonra oyun içi o çimendeki izler muhteşem
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ax9i5DpAPQ0

bu incelemyi izleyin isterseniz grafikleri gayet beğendim ben dk 15 den sonra oyun içi o çimendeki izler muhteşem

İncelemeleri oynayarak yapıyoruz biz artık senin oyun gelmedi mi hala İstanbuldasın aslında gün içinde gelmesi gerekirdi..

• quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ax9i5DpAPQ0

İncelemeleri oynayarak yapıyoruz biz artık senin oyun gelmedi mi hala İstanbuldasın aslında gün içinde gelmesi gerekirdi..

gelmedi ya :( araldan mı almıştın

• Şutlar paslar ve oynanış bence mükemmek oyuncu grafikleri de gayet iyi diğer grafikleride bence bukadar takmayın arkadaşlar iki kişilik karşıklı maçlarda diğer grafikler göze görünmez en önemlisi oynanışdı onuda bence iyi yapmışlar

• Trolluk yapip pes fifa tartismasina girmicem ama bu oyun son zamanlarda oynadigin en zevkli Pes surumu.
    S.liginde en zor zorluk seviyesinde real madrid le karsilastim.Bende chealsea vardi kendi sahamda 2-2 berabere kaldim.Deplasmana gittik mac 0-0 gidiodu dakka 65 ronaldo fuze gonderdi ve yenik duruma dustum.sonrasinda 88 de attigim gol ile monitoru kiriodum sevincten.Tabii deplansmanda 1-1 ile elendik ama inanilmaz zevk aldim.Grafiklere takilmayin oyunun oynanabilirligi inanilmaz guzel.
    Fifa cilar ii grafikli ayaga yapisan oyunlarini oynasinlar ben asla pesden vazgecmem.
  • snicker kullanıcısına yanıt
    Bende işten çıkıp koşa koşa eve gitmeyi hayal ediyorum. İnceleme için teşekkürler hocam (:
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.