Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende normalde fifacıydım ama sistem kaldırmadığı için pes oynıcaz ama gördüğüm kadarıyla iyi olmuş bu sene deneyip görücez .
  • Birkaç resim ekliyorum.
     PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU]

• yahu bu oyunun PC DEMO su çıkmadı varmı bi link falan ....
  • 30 yaşıma geldim ücra bir ilçede çalışıyorum , bugün oyunu almak için 30 km gittim geldim iş çıkışı
  • steam'de demo ibaresi falan göremiyorum. nerden indirip denediniz oyunu
  • Pc versıyonu ıcın soyluyorum
    oynanabırlık sonunda ıstenılen sevıyeye gelmıs. Bunun dısında her sey rezalet. Grafıkler cıdden cöp (cöp lafından kaldıkı nefret ederım) Sırf pcyede oyun cıksın dıye cıkartmıslar. 15 adet stadyum - Bır cok lıgın lısansı alınmamıs - Mac gırısınde ılgınctır ıntro yok - Fıfa dakı cımden sonra bu oyunda yesıl duz zemınde oynuyormussunuz hıssı verıyor. Konsol surumuyle alakası yok.
    Bu halıyle benden
    Grafık: 4
    Ses: 6
    Oynanabırlık 8
    Genel: 6
  • PC(reloaded) sürümünde spiker seçme yok mu yav? Arap spiker falan var demişti arkadaşlar, harici olarak türkçe menüyü yükledim fakat varsa spiker de yükleyelim
  • Çözünürlük sorununun sebebi nedir çözebilen var mı?O kadar heves ettik kursağımızda kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Pc versıyonu ıcın soyluyorum
    oynanabırlık sonunda ıstenılen sevıyeye gelmıs. Bunun dısında her sey rezalet. Grafıkler cıdden cöp (cöp lafından kaldıkı nefret ederım) Sırf pcyede oyun cıksın dıye cıkartmıslar. 15 adet stadyum - Bır cok lıgın lısansı alınmamıs - Mac gırısınde ılgınctır ıntro yok - Fıfa dakı cımden sonra bu oyunda yesıl duz zemınde oynuyormussunuz hıssı verıyor. Konsol surumuyle alakası yok.
    Bu halıyle benden
    Oynanabırlık 8

Bu benim icin guzel pc de her sisteme hitap etmek istemisler :) oynanabilirlik guzel olsunda..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuslat06

quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Pc versıyonu ıcın soyluyorum
    Bu halıyle benden
    Oynanabırlık 8

Bu benim icin guzel pc de her sisteme hitap etmek istemisler :) oynanabilirlik guzel olsunda..

Bence konsol surumuyle ugrasmaktan pcyı bu sene es gectıler Yınede her sıstemde oynatabılmesı ıyı bırsey. Oynanabırlık eskı peslerı andırıyor. Benım hosuma gıttı

• tnr06 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalradyalı

PC(reloaded) sürümünde spiker seçme yok mu yav? Arap spiker falan var demişti arkadaşlar, harici olarak türkçe menüyü yükledim fakat varsa spiker de yükleyelim

Nette dil ve spiker seçenekleri var arkadaşım arap spiker felanda var bulabilirsin arap spiker ve dili 333 mb ..
  • Fifa ut tarzı online bir mod var mı veya derecelendirme sistemi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben pek beğenmedim 13 oynardım hep. Nedense kale küçük geldi bana sizede öyle mi bilmiyorum. alışınca güzel gelcek mi bakalım.
  • Bir önceki sayfada paylaşmıştım. Steam üzerinden 50 liraya satıyorum oyunu.

http://forum.donanimhaber.com/m_85970777/f_//tm.htm#85970777
  • arkadaşlar oyun bende kastı .önce high ayarda oynadım kastı ,sonra mediuma getirdiim kastı, en sonda low a getirdim yine kastı :( arkadaşlar sistemimde şöyle:ekran kartm 1 gb ati radeon hd 5650 ram:3 gb işlemcim:2.13 ghz arkadaşlar neden kasıor bi yardım edin kafayı sıyıracam :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlino -- 13 Kasım 2014; 20:58:26 >
  • Oynanabilirlik harika grafikler beter ama yinede oynadıkça bu oyun olmuş dedirtiyor. Fifa 15 gibi baş ağrısından sonra beleşe ağrı kesici gibi gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

Fifa ut tarzı online bir mod var mı veya derecelendirme sistemi?

Up oyunu alırken bunu değerlendiricem.

• Oyuncuya göre özel hareketlerde eklenmiş bildiğimiz popüler oyuncularda otomatik bikaç özel hareketlere rastladım.. hoşşş

• quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Orijinalden alıntı: Kalradyalı

PC(reloaded) sürümünde spiker seçme yok mu yav? Arap spiker falan var demişti arkadaşlar, harici olarak türkçe menüyü yükledim fakat varsa spiker de yükleyelim

Nette dil ve spiker seçenekleri var arkadaşım arap spiker felanda var bulabilirsin arap spiker ve dili 333 mb ..

oyun bende high, medium ve low ayarda kastı ne yapabilirim sen demiştin rahat kaldırır .
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.