Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KendineAteist

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Orijinalden alıntı: okaneo

bendi de ekle hocam. pes id : OKANEO

Ekledim arkadaşım ..

Online oynayan arkadaşlar ID'lerini söylesinde ana sayfaya ekleyeceğim..

Hocam oyunu şimdi steamden indirdim kullanıcı adı oluşturdum ama şöyle bir hata var

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU]

yukarıda da yazmıştım modeminden DMZ yi aktif hale getir, tüm portlarını açacaktır.

• Arkadaşlar settingsden online kısmında bunu kullan işaretliydi kaldırınca düzeldi şuan girebiliyorum

steam: komple57

oyun adı : KompLe

ekleyin :)

yılın takımından reus çıktı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendineAteist -- 14 Kasım 2014; 20:11:17 >
  • arkadaşlar ati ekran kartı ayarlarım nasıl olacak yardımcı olur musunuz ?

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlino -- 14 Kasım 2014; 20:15:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

Arkadaşlar settingsden online kısmında bunu kullan işaretliydi kaldırınca düzeldi şuan girebiliyorum

steam: komple57

oyun adı : KompLe

ekleyin :)

yılın takımından reus çıktı :D

Sorunun düzelmesine sevindim modemden değilmiş demek ki haydi hayırlı olsun ana sayfaya ekliyorum senide
  • Arkadaşlar oyunda spiker yok mu acaba? Steam'den oyunu indirip kurdum fakat maçlarda spiker sesi duyamıyorum. Anlatım yok yani. 333 MB'lik Arabic dosyasını da indirdim Data klasörüne attım fakat sonuç aynı. Oyunda hiçbir şekilde spiker sesi alamıyorum. Spiker anlatım sorununu nasıl çözebiliriz acaba?
  • master lig açılmamış sanırım değil mi daha? myclub da sadece bilgisayara karşı oynama seçeneği var. Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Lazrail*

Önce butun futbolcular messi demişsin, daha sonrada kolay gol atiliyor demişsin. Bunlar birbiriyle çelişiyor. Çünkü bütün oyuncular SüperStar seviyesinde iyi oynuyor ve bu seviyede gol atmak kolay degil.

birbiri ile çelişen bir şey yok yazdıklarımı tekrar oku istersen.
    pesci birine de hemen pes savunması yapmayın.
    oyun 5 para etmez. oynanırlık sıfır. oyun baştan sona saçma 3 kişi ile amele bir oyuncudan bile top almak için uğraşılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

Arkadaşlar oyunda spiker yok mu acaba? Steam'den oyunu indirip kurdum fakat maçlarda spiker sesi duyamıyorum. Anlatım yok yani. 333 MB'lik Arabic dosyasını da indirdim Data klasörüne attım fakat sonuç aynı. Oyunda hiçbir şekilde spiker sesi alamıyorum. Spiker anlatım sorununu nasıl çözebiliriz acaba?

sizin indirmede sıkıntı olmuş olabilir, ben de steamden indirdim sorun yok sesde
  • e71 E kullanıcısına yanıt
    settings.exe den steroyu seçmek gerekiyormuş. teşekkürler
  • Online'ı eğlenceli mi genel olarak tavsiye ediyor musunuz?
  • Merhaba arkadaşlar ben de Oyunu Aral'dan aldım yanında hediye konami pes futbol topu hediye ettiler, sağolsunlar oyunu steam'e tanıttım Dvd den steam'e yükledim 15 dk da steam'de oynamaya hazır hale geldi oyun, gayet iyi oldu. Sormak istediğim birşey var masterlig online yok mu bu sene ? bende menüsü yok Konami Id filan da istemedi steamden girdiğim için olmalı kullanıcı adı sordu onu yazdım bağlandı direk. Açıklama getirecek olan var mı masterlig online ile ilgili ?
  • hayret bişey ya bu nedir arkadaş gittim vatandan aldım oyunu kapağı sanki fotokopi yaw bunun içinden kitapçık bile çıkmadı steam ile bağlanıyor hiç bişey anlamadım
    bunda bi iş olmasın nedir bu steam olayı niye böyle
  • Beyler araldan gelen topu 75 tl ye sattım oyun bedava gelmiş oldu :))))))

hocam oyun öğretmek amaçlı zorunlu bir kaç şey yaptırıyor pc ile maç yapın ondan sonra bi kaç şey daha yaptırcak ondan sonra girebilirsin insanlara karşı
  • Az önce bi maç yaptım online division maçı 2-0 dan 3-2 kazandım fakat rakip her uzun top kullandığında kafa vuruşu yapmıyor oyuncular göğsüne alıp ayakla uzaklaştırıyor kafa toplarında bi gecikme var pas atarken filan anında atıyor kafa toplarını 2-3 saniye geç vuruyor çok kötü bi sorun bu umarım düzelir
  • steamde çevrimdışı olunca oyun(pc) açılmıyor nedense. illaki steamde çevrimiçi olmak gerekiyor.
    bu sorunu yaşayan var mı? yani ben internetim yokken pes2015'i oynayamayacak mıyım?
  • Lobide olan varmı şuan arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 14 Kasım 2014; 22:39:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e71

master lig açılmamış sanırım değil mi daha? myclub da sadece bilgisayara karşı oynama seçeneği var. Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

açıldı hepsi.
    myclub bölümünde takımını oluşturunca iki türlü maç imkanı veriyo sana, biri vs COM diğeri de division. division dersen online rakip arıyo sana. bugün öğleden beri birkaç maç yaptım bir problem yok.
  • gurdalok kullanıcısına yanıt
    oyunu kurdum ama steam klasörü içine attı ortada pes 2015 diye bişey yok ama oyun çalışıyor bunedir yaaa :)))))
    settings.exe (tuşları değiştirmek için) nerden bulacam bilen var mı, aradım taradım bilgisayarı bulamadım.
    bir de steam kapalıykıen ben bu oyunu oynayamıcam mı illaki steam ve internet mi gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurdalok

oyunu kurdum ama steam klasörü içine attı ortada pes 2015 diye bişey yok ama oyun çalışıyor bunedir yaaa :)))))
    settings.exe (tuşları değiştirmek için) nerden bulacam bilen var mı, aradım taradım bilgisayarı bulamadım.
    bir de steam kapalıykıen ben bu oyunu oynayamıcam mı illaki steam ve internet mi gerekli

Oyunun yüklü olduğu klasörde de mi yok Settings dosyası ..
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    :))) gariplik orda zaten oyunun klasörü yok, steam klasörü içine bakıyorum yok.

ama oyun çalışıyor
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.