Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    patron buldum sonunda eywallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurdalok

:))) gariplik orda zaten oyunun klasörü yok, steam klasörü içine bakıyorum yok.

ama oyun çalışıyor

Yok biyerlerde vardır Pc'yi iyi ara , arat oyunun dosyalarını herşeyi atmıştır biyere illaki vardır bence
  • quote:

:))) gariplik orda zaten oyunun klasörü yok, steam klasörü içine bakıyorum yok.

ama oyun çalışıyor

tam olarak şuraya bakman lazım

steam library - steam apps - common - pes 2015.
  • quote:

patron buldum sonunda eywallah

Neredeymiş :)
  • KendineAteist kullanıcısına yanıt
    aynen orda teşekkürler
    kusura bakmayın nsteam denen şeyi ilk defa ve zorunlu kurdum

oyun hep bölemi çıakcak acep steam siz sürüm yokmudur
  • Evet arkadaşlar 2 gündür yemek ve namaz molası hariç oyunu durmadan oynadım denedim şunları söylemek istiyorum..

Oyunun offline kısmı online dan daha çok zevk veriyor online maç yapıyorum aynı geçen sene 14'de ki gibi oyuncular kalas kalas hareket ediyor ağır ağır hareket ediyorlar birbirlerine çarpışmalar rakipe tonla top kaybı felan çok sinir oldum gecikmede var oyunda lagda var Konami bu online kısma kesinlikle el atmalı şuan çok sıkıntılı ..

En son girdim dostluk lobisinde öylesine maçlar yapayım dedim rakiplerle ve 9 maç yaptım toplamda 5 G 3 B 1 M aldım ama inanın 2-3 maçtan anca zevk almışımdır hele son 3 maç tam işkenceydi oflineda süper oyun oyuncuların hareketeleri felan çok rahat ama online a gelince bambaşka bir oyun oluyor sanki ,oyuncularda aşırı bir hantallık var ve buda maç içinde çok sık buglara hatalara neden oluyor geçen sene 14'de de böyleydi bu umarım düzelir..

Ofline demin Pc'ye karşı bir maç yaptım oyun o kadar zevkli geldi ki futbol oynadığını insan çok güzel hissediyor herşey çok güzel oyun gerçekten oynanabilirlik olarak 14'e göre kat kat güzel,rahat ve zevkli demin Pc'ye karşı aldığım zevki 2 gündür onlineda alamadım bu akşam full offline kupa yapacağım bakalım umarım online kısıma el atar Konami..

• gurdalok kullanıcısına yanıt
    ben steami beğeniyorum ya

pesin online kısmında en beğenmediğim şey iletişimler hazırlanıyor diyip dakikalarca bekletiyor ya direk geç işte ne bekletiyon bizi :D
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    steam / steamapps/common

içinde
  • Online İd

snicker
    ekleyebilirsiniz.
  • Oyun Steam 'dan kalkmış. Mağaza sayfasını açınca hay aksi diye uyarı çıkıyor. Peki şimdi oyunu kütüphaneden siliceklermi ne iş anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Oyun Steam 'dan kalkmış. Mağaza sayfasını açınca hay aksi diye uyarı çıkıyor. Peki şimdi oyunu kütüphaneden siliceklermi ne iş anlamadım.

silemezler :) ama şimdi alan nasıl alacak meçhul şu konami bi düzgün iş yapsın ya akşamları genelde 3 bin kişi oyunda oluyordu steam gösteriyodu
    http://store.steampowered.com/stats/

An itibari ile 3500 kişi oyunda
  • Petorbenov bu sene yine oyuna eklenmiş adamım ya :) İlk işim zaten Petorbenov ve A.Recoba'yı almak oyunda :)
  • Oyun sadece Türkiye değil birçok ülkede erişime kapanmış.Millet isyan ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 14 Kasım 2014; 23:23:15 >
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    master lig var mı oyunda
  • Arkadaşlar yıllardır Pes oyuncusu olarak kızgınlıkla Playstore' dan Fifa 2015 edindim.

Bunun 1. sebebi yeni aldığım İ5 4200M - GT 840M - 4 GB DDR3 - Win 8.1 özelliklere sahip cihazımda, daha önceki cihazlarımda oynadığım ORJİNAL Pes 2013 oyunumu bu özellikler ile oynayamamam. Her şeyi denedim çözüm olmadı. 2. sebep ise malumunuz Pes 2014... Fifa' dan nefret ederdim ama adamlar ciddi anlamda aşmışlar.

*Ultimate team olayı ve buna ek olarak 2-3 online seçenek olması harika !

*Pes 2015' te galiba sadece Galatasaray var. Fifa 2015' te ise bütün Türk takımları. Bildiğiniz Türkiye ligi.
    Bence bu BÜYÜK ARTI...

*Grafikler (oyuncular hariç) Pes'i çok fazla geride bırakır.

*En önemlisi ve beni şaşırtan olay; ASLA HİLE OLAYI YOK ! Kimin bağlantısı kötü ise galiba sunucular algılıyor ve oyun oynanamayacak kadar kötü bağlantıda ise, bağlantısı iyi olanı galip sayıyor.

Bu ASLA Pes' i kötülemek değil ama adamlar daha win 8.1 de ve yeni nesil sistemlerde uyumsuzluk sorununu aşamıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

Arkadaşlar yıllardır Pes oyuncusu olarak kızgınlıkla Playstore' dan Fifa 2015 edindim.

Bunun 1. sebebi yeni aldığım İ5 4200M - GT 840M - 4 GB DDR3 - Win 8.1 özelliklere sahip cihazımda, daha önceki cihazlarımda oynadığım ORJİNAL Pes 2013 oyunumu bu özellikler ile oynayamamam. Her şeyi denedim çözüm olmadı. 2. sebep ise malumunuz Pes 2014... Fifa' dan nefret ederdim ama adamlar ciddi anlamda aşmışlar.

*Ultimate team olayı ve buna ek olarak 2-3 online seçenek olması harika !

*Pes 2015' te galiba sadece Galatasaray var. Fifa 2015' te ise bütün Türk takımları. Bildiğiniz Türkiye ligi.
    Bence bu BÜYÜK ARTI...

*Grafikler (oyuncular hariç) Pes'i çok fazla geride bırakır.

*En önemlisi ve beni şaşırtan olay; ASLA HİLE OLAYI YOK ! Kimin bağlantısı kötü ise galiba sunucular algılıyor ve oyun oynanamayacak kadar kötü bağlantıda ise, bağlantısı iyi olanı galip sayıyor.

Bu ASLA Pes' i kötülemek değil ama adamlar daha win 8.1 de ve yeni nesil sistemlerde uyumsuzluk sorununu aşamıyorlar.

hile yok mu :) fifa 14 oynadım ben orjinal olarak adamlar serverlar açılmadan kaç milyon coins yapıp sattılar gerçek hayatta zengin oldular oyun sırasında hiç lag olmaz fifada bu doğru fakat daha serverlar yeni 1-2 ay sonra göreceksin ki maçı koparacaklar ve yenileceksin malesef ultimate teamde daha bir çok hile var transfer market hilesi var senin ucuza oyuncu almana imkan tanımadan saniyesinde alıyor ucuz eşyayı otmatik olarak . ve pro club moodundada hile var adam overalini 90 yapıyor oynuyor yani eadada hile var.

• spiner_67 kullanıcısına yanıt
    GTX765m
  • Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    fifa'da mı hile yok ? hilenin en çok yapıldığı online seridir 13'ten beri fifa.
    13-14-15 orjinal olarak edindim ve sadece ut oynuyorum da ordan biliyorum :)
    Hocam 89. dakikada 5-0 yenerken maç kopmasından iyidir ve Pes oyununda bunu herkes yapabiliyor.

Karşıdakinin bağlantı koparmasına rağmen bana kaç kere C nezaket derecesi geldiğini biliyorum. Belki size de denk gelmiştir. İşin özü şu; online oyunda da maalesef Pes geride.

Altını çiziyorum; yıllardır Pes oyuncusuyum ve Fifa' dan nefret ederdim.

Fifa 'nın online sunucuları Pes' ten daha iyi bu bir gerçek. Şimdi girsem Pes 2015' e online master lig oynasam anında bir hile yapılır. Fifa oyununda aylar sonra hileciler çıkıyorsa açık arayıp buldukları içindir. En azından Konami kadar vurdumduymaz değillerdir. ((:

Hocam işin özü Pes' i kötülemek değil. Buyrun size resim daha ne olsun ?

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 15 Kasım 2014; 0:04:28 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.