Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgisayarın ekran çözünürlüğü 1920x1080 laptopun modeli y510p sli.
    Zaten ben direk tv'ye bağladım o da Full hd çözünürlük.Çok ilginç bir hata diğer bütün oyunlarda full hd oynuyorum PES'de çözünürlük full hd yapamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slckssmz

Bilgisayarın ekran çözünürlüğü 1920x1080 laptopun modeli y510p sli.
    Zaten ben direk tv'ye bağladım o da Full hd çözünürlük.Çok ilginç bir hata diğer bütün oyunlarda full hd oynuyorum PES'de çözünürlük full hd yapamıyorum.

Sen laptobun ekranını windows ayarlarından çoğalt dediğin için , monitördede 1366 piksel görntü gidiyor. Yapman gereken windows tuşu + p tuşuna basarak yalnızca harici ekran(projektör) ayarlaman gerekiyor.Bu şekilde laptobundaki görüntü tamamen gidecek ve sadece monitöründe görütü olacak. Daha sonra windows ekran ayarlarından 60 hz olarak ayarlaman gerekiyor. Ve en sonunda pes settings menüsünde 1080p seçebilirsn

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• pesmanyax kullanıcısına yanıt
    Hay Allah razı olsun ikinci ekrana yansıtınca çözünürlük seçenekleri cıktı ortaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Nvıdıa denetim masasından her iki sekmeden de ekleyip denedim hocam.

Notebook bu;http://forum.donanimhaber.com/m_99262529/f_//tm.htm#99262529
  • quote:

Orijinalden alıntı: slckssmz

Hay Allah razı olsun ikinci ekrana yansıtınca çözünürlük seçenekleri cıktı ortaya.

Windows görüntü ayarlarından 60 hz ayarlamayı unutma , 50 hz seçili kalırsa pes ile uyumsuz olur görüntüde titreşimler vss olur.

• pesmanyax kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ayar dediğiniz gibi.

• Konunun isminde revize yapmak gerekiyor cunku pes2015'te online master league kalkti yerine MYCLUB geldi master league yine var ama o offline o baska. Konu sahibi baslikta parentez icinde MYCLUB diye basligi guncellerse yeni gelen arkadaslara yardimci olur.

Ibrahimovic, M.Gotze, Reus, Thiago Silva ve Alaba'yi verdigi hediye temsilcilerden (Agent) cikardim hemde hic gercek para harcamadan. Fifa15'te de ayni moddan oynuyorum onda bu oyunculari cikarmak hayaldi Tesekkurler Konami ulan grafik kalitene kizmistim ama yine sevindirdin bu modda akmaya devam oyun Fifadan daha zor ve top kapmak icin uzman olmak lazim artik alisiriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathews

Konunun isminde revize yapmak gerekiyor cunku pes2015'te online master league kalkti yerine MYCLUB geldi master league yine var ama o offline o baska. Konu sahibi baslikta parentez icinde MYCLUB diye basligi guncellerse yeni gelen arkadaslara yardimci olur.

Ibrahimovic, M.Gotze, Reus, Thiago Silva ve Alaba'yi verdigi hediye temsilcilerden (Agent) cikardim hemde hic gercek para harcamadan. Fifa15'te de ayni moddan oynuyorum onda bu oyunculari cikarmak hayaldi Tesekkurler Konami ulan grafik kalitene kizmistim ama yine sevindirdin bu modda akmaya devam oyun Fifadan daha zor ve top kapmak icin uzman olmak lazim artik alisiriz

Değiştiricektim ben onu arkadaşımda güncelleme ile Online Master Lig gelicek felan dendi bir kaç yerde ondan beklemedeydim parantez içinde birde MYCLUB yazabilirim ama

• quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

bu PES'in iletişimler hazırlanıyor olayı benim de canımı sıkıyor. biz her PES'e girişimizde bu iletişimler hazırlanıyor yazısını 1 dakika boyunca beklemek zorunda mıyız yav. bunun bir çaresi yok mudur?

Aramızda bu probleme çözüm üretebilecek bir alim yok mudur acaba?
  • Arkadaşlar oyun c/x86/steam/steamapps/common içinde settings oradan ulaşabilirsiniz

• Arkadaşlar, oyuncu kafası üstünde oyuncu adı nasıl yazılabilir ? Çok kötü olmş kaldırmaları, heryeri kurcaladm ama bulamadm
  • Oyun Genel anlamda Beğendim

Oyunda şunu çözdüm ara pasları at kaleciyle karşı karşısın. Ayrica adam adama savunma yaparsan karşı taraf sana gelemiyor
  • Ya arapası geçiremiyorum pas ayarım 2 de acaba o yüzden mi fullememmi lazım ? adamlar atıyor geçiyor ben atıyorum inadına rakibe gidiyor
  • Arkadaşlar oyunda sizde gecikme yaşıyormusunuz yoksa benim ayarlarımda bir sorun mu var?
    Bu arada üstte arkadaş da yazmış adamların üzerine isim yazabiliyormuyuz biraz baktım ama bulamadım.

• 90+4 te 3-0 yenerken oyunun kopması kadar deli eden başka bir şey yok herhalde bu nedir ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRuthless -- 15 Kasım 2014; 12:36:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Orijinalden alıntı: j-willburak47

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Orijinalden alıntı: j-willburak47

benim sistem gayet iyi sadece dvi girişli olduğum için oyun çok akıcı değil, onca oyun oynadım ilk kez bu oyunda gecikmeler başıma geliyor, bunu nasıl halledebilirim.http://www.gamepur.com/guide/16958-how-fix-pro-evolution-soccer-2015-pc-lag-issue-60fps-connections-issues.html Bu sitede yardımcı olmuş ama tek çare HDMI kullanmak diyor, saçma değil mi, nasıl yani hd ekranı olmayanlar oynayamaz mı

Onla alakası yok arkadaşım ben Vga girişi ile 1600*900 çözünürlüğünde en yüksek ayarlarda çok rahat şekilde oynuyorum 60 Fps'de .. Senin ekran kartının sürücüsü güncelmi değilse ondanda yapabilir..

son güncellemeleri yaptım, tüm oyunlar akıcı bi tek pes böyle çözemedim nedenini

Arkadaşım senin sorunun gerçekten ilginç yani çok saçma Dvi'dan olmaz ya dediğim gibi ben Vga kullanıyorum yani..

Senin gecikme yaşadığın online oynarken mi yoksa normal offline oynarken mi..

yok offline oynarken yaşıyorum, böyle bi hantallık var oyunda akıcı değil, ayrıca bi şey daha soracam maç önü seremonisi yok mu? direk maça giriyor bende

• ben oyunu çok beğendim. bu sene pes oynanır. yalnız myclup özellığı baya değişik çözmek zaman alacak. ayrıca ne offline da ne online da en ufak bir hantallık lag vb sorun yaşamadım. dün akşam arkadaşlarla baya maç yaptık.. sonra kendım yabancılarla oynadım oyun gayet akıcı ve çok iyi...
  • ZoRVoLKaN kullanıcısına yanıt
    Bende çok fazla lag oluyor siz bir ayar yaptınızmı acaba?

• ydn06 kullanıcısına yanıt
    o çözülecek bi sorun değil bence bu çok akıllı japonnarın serverından dolayı oluyor ve bu çoooookkkk özenerek yaptıkları oyundan dolayı

alim de olsan düzeltemessin
  • slckssmz kullanıcısına yanıt
    wireless mı yoksa direk kablodan mı bağlantın
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.