Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun oynanışı on numara ama bu online yüzünden oyundan soğudum.
  • Bu akşam güncellemeden sonra 8 maç yaptım, 3 şerefsiz arkadaş yenik durumda sinyal bozmaya kalkınca direk bağlantı koptu hatası alıp yenik duruma geçtiler sanırım pes sinyal bozma işini çözdü, arkadaşlar ben lag sorununu çokaz zamanlarda yaşıyorum oda karşı tarafın sinyal veya donanım yatarsizliğinden olabilir, benim sinyalim 23 mbps tüm donanımda özeliklerde iyi olarak gözüküyor yani ben oyunda herhangi bir donma yavaşlama veya lag sorunu yaşamıyorum benim nezaket derecem AAA, tek geri kalan sinyal bozan şerefsizler onuda çözdüler umarım herkese zevkli sorunsuz maçlar.

ID: G.ZEYBEK35
  • 1-2 saattir oynuyorum baya iyi hiç kopma olmadı, kupanın final maçında 5-0 öndeyken eleman bağlantı kopardı, bu maç hükümsüz sayılacaktır, KAZANDINIZ ! diye bir yazı çıktı 3-0 galibiyet verdi bana.alt+enterı önlemişler galiba.ayrıca bu maçtan sonra A olan nezaket derecem anında AAA'ya fırladı, hayret ettim konami sanırım haklının hakkını vermiş bu konuda.

yalnız online kamera ayarı hala yok gerçekten deli olucam bu ufak ayar oyunun tüm zevkini katlediyor nerdeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeybek35

Bu akşam güncellemeden sonra 8 maç yaptım, 3 şerefsiz arkadaş yenik durumda sinyal bozmaya kalkınca direk bağlantı koptu hatası alıp yenik duruma geçtiler sanırım pes sinyal bozma işini çözdü, arkadaşlar ben lag sorununu çokaz zamanlarda yaşıyorum oda karşı tarafın sinyal veya donanım yatarsizliğinden olabilir, benim sinyalim 23 mbps tüm donanımda özeliklerde iyi olarak gözüküyor yani ben oyunda herhangi bir donma yavaşlama veya lag sorunu yaşamıyorum benim nezaket derecem AAA, tek geri kalan sinyal bozan şerefsizler onuda çözdüler umarım herkese zevkli sorunsuz maçlar.

ID: G.ZEYBEK35

aynı durumdayım şu an sadece online'da kamera ayarı yapamamamız canımı çok sıkıyor, baya aşama kaydetti konami.

• 3 tane agent veren turnuvayı kazandım , hatta final maçında oldu yukarıda yazdığım olay.3.ajandan vidal düştü, sevinçten sigara yaktım evde heheh.diğerleri andy carroll ve cork ikisini de şutladım hemen.
  • KONAMI bağlantı koparanlara karşı çözüm üretmiş artık bağlantı koparanlar hükmen mağlup sayılıyor bu da güzel bir gelişme ancak daha kat etmeleri gereken çok yol var online için
  • quote:

Orijinalden alıntı: shark1907

KONAMI bağlantı koparanlara karşı çözüm üretmiş artık bağlantı koparanlar hükmen mağlup sayılıyor bu da güzel bir gelişme ancak daha kat etmeleri gereken çok yol var online için

konami senelerdir hilelere çözüm bulamadı simdimi bulacak. eger karsı rakip hükmen yenik sayılıyorsa nezaket derecesi B,C olup cıktıgı icin hükmen yenik sayılır. karsıki rakip A ve üstü nezaket derecesinde olsun o zaman mac hükümsüz sayılır. ayrıca lag hilelerinede ayni sekilde güncellemede degisen bir önlem alınmadı. yine lag hilesi yapan kisiler kontrollerinizi devre dısı bırakır 3-0 yenik sayılırsınız. en iyi yöntem bu kullanıcıları bir önceki sayfada verdigim linkten yada emailden konamiye report etmektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: secret.sgn

quote:

KONAMI bağlantı koparanlara karşı çözüm üretmiş artık bağlantı koparanlar hükmen mağlup sayılıyor bu da güzel bir gelişme ancak daha kat etmeleri gereken çok yol var online için

konami senelerdir hilelere çözüm bulamadı simdimi bulacak. eger karsı rakip hükmen yenik sayılıyorsa nezaket derecesi B,C olup cıktıgı icin hükmen yenik sayılır. karsıki rakip A ve üstü nezaket derecesinde olsun o zaman mac hükümsüz sayılır. ayrıca lag hilelerinede ayni sekilde güncellemede degisen bir önlem alınmadı. yine lag hilesi yapan kisiler kontrollerinizi devre dısı bırakır 3-0 yenik sayılırsınız. en iyi yöntem bu kullanıcıları bir önceki sayfada verdigim linkten yada emailden konamiye report etmektir.

yok hocam bugün güncellediler o alt+enter ile bağlantı koparanları ve lag yapanları.
    benim de başıma geldi, şurdan da okuyabilirsin.

http://steamcommunity.com/app/287680/discussions/

• Arkadaslar eskiden master ligde para kazanip oyuncunun istedigimiz ozelligini secip arama yapiyoduk 2015 te varmi boyle birsey ? Oyuncu arama bulamadimda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_x

quote:

Arkadaşlar merhaba öncelikle bende yeni oyunu satın alanlardanım . pes 2015
    1.Steamden urunu etkinleştirmeme rağmen arkadaş ekleyemiyorum sebebi nedir ne yapmalıyım
    2.Oyunda ilk başlarken taç ve serbest vuruşlarda en başta donmalar yaşıyorum .
    3.nezaket derecemiz rakip bağlantıyı koparsa bile düşermi

arkadaşlar yokmu cevap verebilecek olan

cevap verene dua okucam :D kimsemi görmüyo
  • quote:

1.Steamden urunu etkinleştirmeme rağmen arkadaş ekleyemiyorum sebebi nedir ne yapmalıyım

2.nezaket derecemiz rakip bağlantıyı koparsa bile düşermi

bı cevap arkadaşlarr
  • quote:

quote:

bı cevap arkadaşlarr

1.arkadaş olarak eklemek iin steam üzerinden iletişime geçmelisiniz oyun içerisinde arkadaşlık yok
    2.benim nezaket derecem b oldu bir süre once .nadir de olsa bağlantı problemi yaşaığım oldu ama genellikle bağlantı koparanlar yüzünden b oldum
    3 taç atışı serbest vuruş gibi anlarda donma ilk defa dudugum birşey ekran çözünürlüüğünüzü ve grafik kalitesini düşürerek tekrar deneyin sorun düzelyorsa =>

1. donanımınız oyunda zorlanıyor olabilir
    2 donanım sürücülerinizi güncellemeniz gerekiyor olabilir
    bazı arkadaşlarda değişik nadir problemler olmustu bua ilk defa duyduğum bi problem

• ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt
    dostum sağolasın cevabın için donma düzeldi güncelleme yaptı konamı ve donma yok
    ben steam üstünden birini eklemek istiyorum ama steamda arkadaş ekleyemıyorum pes 2015 i steamden etkinleştirmeme rağmen neden acaba
  • quote:

yok hocam bugün güncellediler o alt+enter ile bağlantı koparanları ve lag yapanları.

bakma sen konamiye lag hilesi yapmayı biliyorsan yap. bak nasıl hala yeniyorsun.
    nezaket seviyesi B-C olan adam oyundan cıkarsa zaten hükmen yenik sayılır. A ise oyundan cıkma sansın hala var mac hükümsüz sayılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: secret.sgn

quote:

bakma sen konamiye lag hilesi yapmayı biliyorsan yap. bak nasıl hala yeniyorsun.
    nezaket seviyesi B-C olan adam oyundan cıkarsa zaten hükmen yenik sayılır. A ise oyundan cıkma sansın hala var mac hükümsüz sayılıyor.

Ne güzel akıl veriyorsun bravo!

• PES 2015de Veri Paketi Güncelle deyince
    "Pro Evolution Soccer 2015 sürümünüz güncel değil. Lütfen oyununuzu son sürüme güncelleyin ve daha sonra yeniden bağlanın."
    uyarısını alıyorum. Nasıl düzeltebilirim??
  • quote:

quote:

bı cevap arkadaşlarr

Dostum aynı sıkıntılar bendede var steamdan arkadaşlık ekleyemıyorum steama mesaj attım donmedıler pes15 steamdan kalkmış ondan olabılır duran toplarda yavaslama nezaket derecesıyle alakalı benımkı sı B yavaslamayı sen duzeltmısler dedın inşallah duzeltmıslerdır

• recepsahin30 kullanıcısına yanıt
    nezaket derecem bi anda AA oldu ama aa olmadan 1 gün önce düzeldi oyun hızı sanırım güncellemeden sonra düzeldi. bu arkadaş ekleme olayını bı turlu bulamadım elbet burda bilen birileri vardır
  • quote:

nezaket derecem bi anda AA oldu ama aa olmadan 1 gün önce düzeldi oyun hızı sanırım güncellemeden sonra düzeldi. bu arkadaş ekleme olayını bı turlu bulamadım elbet burda bilen birileri vardır

Malesef bende yazdım buraya ama bılen olmadı ufak bir oyun alırsam ekleyebılırız sanırım

• quote:

dostum sağolasın cevabın için donma düzeldi güncelleme yaptı konamı ve donma yok
    ben steam üstünden birini eklemek istiyorum ama steamda arkadaş ekleyemıyorum pes 2015 i steamden etkinleştirmeme rağmen neden acaba

steam topluluk kısmından arkadaş ekleme kısmından ekleyebilirsiniz büyük ihtimalle aradığınız kişi çıkmıyodur ve büyük ihtimalle kullanıcı adını veriyordur steam ekranında yazan ismi deneyin olmazsa steama girişte kullandığı kullanıcı adını deneyin oda olmazsa profilinden ustteki adres satırındaki /.. devamındaki adını deneyin yazdım isim doğru ama eklenmiyor diyorsanız hata mesajı vs varsa onu yazın yine yardımcı olmaya çalışalım. steam adresiniz yeni ise eposta adresinizi onaylamanız gerekebilir şimdilik aklıma gelenler bukadar
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.