Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dostum kendisi anonim babalıdır, yazmıştım zaten :)
  • Ana sayfaya ekledim arkadaşlar hepinizi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: toose

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1905_47

quote:

Orijinalden alıntı: toose

PES 2015de Veri Paketi Güncelle deyince
    "Pro Evolution Soccer 2015 sürümünüz güncel değil. Lütfen oyununuzu son sürüme güncelleyin ve daha sonra yeniden bağlanın."
    uyarısını alıyorum. Nasıl düzeltebilirim??

steam güncellemeyi size vermemiş olabilir oyunun güncellenmesini bekleyin

Oyun korsan ondan olabilir mi peki? Sürümüm 1.01.00 bunun üzerine güncelleme geldi diye biliyorum.

korsan oynayanlar artık online oynayamıyor bu konuda da yazı yazmasalar iyi olur

• korsan ile myclub'unu kurup yıldızlarını aldıktan sonra, online'a girişleri iptal olduğu için oyunu orjinal alanlar hala eski kadrolarını kullanabiliyor.adam 12.level reus-götze-bale-ronaldo-ibrahimovic'li kadrosuyla geliyor karşıma.blocktan kurtulamayacaksınız kardeşlerim üzgünüm :)
  • siyah topun gelme ihtimalini artırmak için yaptıgınız yöntemler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iuzman

Baglantı koparma olayı hala devam ediyor. Rus malın teki, bir de hilecilere kufredip, 90. dakkada kopardı baglantıyı. Yani Konami gene bi bok becerememis. Bir daha da Pes ne alırım ne oynarım. Gecenin bir yarsıı 2 mac yapacagız diye uykumuzdan oluyoruz bir de böyle mallarla uğraşıyoruz.

PES 2015 i Online Klasman yada Kupa turnuvalarında hilesiz oynayıp kupa kazanacagınıza inanıyorsanız bu kendinizi kandırmak olur.
    Cünkü oyunda 10 Mac yapıyorsanız bunlardan 6 sinin Lag hilesiyle üstte sinyal uyarısı cıkarıp, karsı rakibin kontrollerini devre dısı bıraktırıp sonrasındada hükmen yenik sayılacagınız kacınılmazdır. Konami buna senelerdir çözüm bulamadı. Insanlar hileyi korsan kullanıcıların yaptıgına inaniyordu. Korsan kullanıcılar yasaklandıgında düzelecegini sanıyordu. Fakat aslına bakılırsa hile konusunda profesyonel olanlar yani asıl ş.ref yoksunları para verip satın alanların coguydu. Eskiden 15 macta 1-2 kisiye denk gelinirdi. Simdiyse hile yapmayan kullanıcı kalmadı. Ben uzun zamandır dostluk macları ve arkadaslarla kendi aramızda puan usulu turnuva dısında oynamıyorum. Lag hilesi yapmayı bildigim halde oynamıyorum. Cünkü hile yapıldıgında Online Klasman yada Kupa turnuvasında mac yada kupa kazanmısım zevki yok. Bu anca oyundaki cogu ergenin yaptıgı gibi kendini tatmin etmek olur. Kısaca PES 2015 online bölümün zevki kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 13 Şubat 2015; 11:38:40 >

• Şuan oline olan yada lobiden olan varmı arkadaşlar ..
  • SGNTR kullanıcısına yanıt
    bu konuda yazan bazı arkadaşlar vardı yok korsancılar hırsız hileci bunlradan kurtulsak oyun düzelicek sonra korsanı yasakladılar o zamanda konuda çılgınlar gibi seviniyolarda kurtulduk hilecilerden rahat rahat oynayacağız diye inşallah rahat rahat oynuyolardır
  • Son Gelen Oyuncu menajeri ile Oyunda iyi oyuncu(80+) sayısı arttığını düşünmekteyimm, Yine pek şanslı olmasam da Ben memnunum Bu uygulamadan, Hileciler malesef devam etmekte, AA olmama rağmen kısıtlamasız aratıyorum her zaman taramayı,C adam karşıma geldiğinde oyuna giresim bile gelmiyor, Cünkü biliyorum sonuç aynı, bağlantıyı koparıcak hadi diyorum C olduğu için belki bana Galibiyet yazar ama oda Yok, C adam bile koparsa yine hükümsüz yine hükümsüz...
  • Oyun steam de satilmiyor peki en uygun nerden alim steam e ekleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu son bakımdan sonra lag ve tepkimeden dolayı bir türlü oynayamıyorum sağlıklı. Oyunda fazla ağırlık olmamasına rağmen gecikme sorunu bir türlü çözülmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANLT

Oyunu son bakımdan sonra lag ve tepkimeden dolayı bir türlü oynayamıyorum sağlıklı. Oyunda fazla ağırlık olmamasına rağmen gecikme sorunu bir türlü çözülmüyor.

Aynı sorun bendede var artık maç kazanamıyorum.
    bastım parayı myclup parası aldım ne kadar t.direktör varsa aldım ama yok yok yok ne pas alabiliyorum nede pas verebiliyorum.
    DSMART Net kullanıyorum acaba TTNET e geçsem farkeder mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykutluay

Oyun steam de satilmiyor peki en uygun nerden alim steam e ekleyebilirim

kinguin.net veya g2a'den alabilirsin.ben g2a'dan almıştım.
  • Yokmu hiç vatansever kendi aramızda lagsız bir turnuva çevirsek. bu online musabakalarda adam akıllı hilesiz hurdasız rakip bulmak zor. Tmm maç onun olsun adam oynadığı oyundan da keyif alamıyor.
  • MyClub Ölmüş Galiba Forumda uzun zamandır ses yok :)
  • myclub dan zıyade pes öldü buraların sakın olmasının sebebı bu evet oynanıs acısından bıraz eskıye donus var fakat halen para verılıp alıncak bır oyun değil(Bana Gore) halen savunmadan atılan bır arapasıyla gol atıyosunuz halen onlıne dakı kronık arızalar sorunlar devam edıyor bunlar yetmezmıs gıbı bu sene onlınenın kırılması yaklasık 2.5 ay korsancılarında onlıne oynaması herkesı oyundan soğuttu halıyle
  • Bu sene oyuna müthiş bir başlangıç yaptık daha doğrusu yaptığımızı zannettik fakat Konami'nin müthiş sorumsuzluğu ve hataları güzelim oyunu mahvetti bu sene , Pes'in vazgeçilmezi OML'yi oyundan çıkarmaları , My Club'da ki buglar , oyundaki gecikme ve online hatalar birde bunun üzerine beleşçi crackli tayfası eklenince güzelim oyunu berbat etti Konami
  • Allah belasını versin böyle oyunun sabahtan beridir 4 kere bağlantınız koptu diyor oyundan düşüyorum herhangi bir indirme işlemi vs yokken verdiğim para kuruşuna kadar haram zıkkım olsun onu geçtim maça giriyoruz paslar gitmiyor ilk defa bu sene orjinal pes aldım keşke almasaymışım korsan oynamak lazım bunlara müstehak
  • Konami sayesinde bir nesil korsana başarıyla teşfik edilmiş oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 25 Şubat 2015; 11:02:53 >
  • Attığımız golü nasıl youtube atıyoruz? Veya bilgisayara kaydetme?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.