Şimdi Ara

PES 2015 pas şut gecikmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. pes 2015 i indirdim kurdum oyun gayet güzel sorunsuz açılıyor ancak oyunda nedense pas verdigimde yada şut çektiğimde gecikmeli algılıyor. oyun çok akıcı değil yoksa donanımsal bir problemmi ? gecikmede mili saniyeler ama can sıkıyor.. yardımcı olursanız sevinirim. i7 işlemcim var 8gb ram var hd 7850 2gb da ekran kartım var. bütün özelliklere iyi diyor zaten oyun anlamadım gitti..

• Oyun sıkıntılı
  • bağlantı kaynaklı.. resmen 1sn sonra futbolcu ne yapar diye düşünerek oynuyorum.. çok sıkıntı..
  • Oyun sıkıntıli bu sıkıntılar yüzünden zaten oyunu almaktan vazgeçtim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle bi sorun yok en azından pc de yok.
  • Pas ve şutları futbolcunun pozisyonuna göre animasyon giriyor araya ve buda küçük gecikmelere sebeb oluyor. Ps3 te oynuyorum bende. Mesela ters bir pozisyonda pas atmaya çalışırken futbolcu ilk önce kendini düzeltiyor öyle pas atıyor, şut aynı şekilde. Oynadıkça alışıyorsun. Yine ara paslarda da sıkıntı var istediğin yere bir türlü topu atmıyor.
  • Oyun güzel ancak bazı yerlerde baya sıkıntılı. mesela online da çok sıkıntı 20 mb internetim var ama pas gecikmeleri çok oluyor aynı şekilde şutta da gecikme oluyor geç algılıyor. hem ps4 ümde oynadım hemde pc de aynı sorun var. ama offline master lig oynuyorum onda o kadar fark edilcek şekilde değil. ve oyunun bir eksisi daha var bence. ara pasları aşırı ileri atıyor anlamış değilim pas gücü çok hızlı doluyor ayar yapmak çok zor. aklıma gelmişken bir de bazen istenilen yere pas vermiyor aşağıya diyorum gidiyor arkasındaki adama atıyor. sizdede bu tür sıkıntılar varmıdır?
  • 1 haftadır oyuna alışmaya çalışıyorum ben de ve şu an itibariyle de sildim sistemden. Aynı şekilde ne pas ne ara pas ne şut hiç birini istediğiniz anda yapamıyorsunuz, önünüzdeki rakip yere düşse illa üstünden atlayarak geçiyor, oyuna animasyon katacağız derken mahfetmişler yine, 2013 e devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::ExtremE::

1 haftadır oyuna alışmaya çalışıyorum ben de ve şu an itibariyle de sildim sistemden. Aynı şekilde ne pas ne ara pas ne şut hiç birini istediğiniz anda yapamıyorsunuz, önünüzdeki rakip yere düşse illa üstünden atlayarak geçiyor, oyuna animasyon katacağız derken mahfetmişler yine, 2013 e devam

Aynen 2013 nirvana pes de :D
  • Oyunda hiç akıcılık yok ama çok gerçekçi bence.2013 te akıcılık vardı gerçekçi değildi.Bundada tam tersi olmuş.Ana lig v.s çok gelişmiş 13e göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Fırtınası

Oyunda hiç akıcılık yok ama çok gerçekçi bence.2013 te akıcılık vardı gerçekçi değildi.Bundada tam tersi olmuş.Ana lig v.s çok gelişmiş 13e göre.

tabikide katılıyorum. ama - leride var ve baya fazla derecede bazen can sıkıyor. mesela örnek vereyim ana ligde klüp menejerligi yapıyorum tüm sezon 1. oldum ancak gişe hasılatı ve sponsor ücretleri dışında ücret gelmedi. mesela uefa şampiyonu oldum para gelmedi bunlar büyük eksi bazen oyundan soğutuyor bunlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.