Şimdi Ara

Pes 2016 gpu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://hizliresim.com/RVMrVY resimde gordugunuz gibi pes 2016 ayarlarindaki gpu kismini intel hd graphic yerine nvidia geforce yapmak istiyorum. Bi türlü yapamadim. Sag tiklayip yuksek perform. nvidia isl. calistir dedim olmadi. Aygit yoneticisine baktim bi sıkıntı yok nvidiada. Nvidia Denetim masasindan bikac degisiklik yapiyorum. 3d ayarlara girip pes 16 exeyi secip program ayarlarindan yuksek performansli islemciyi seciyorum. Daha sonra denetim masasini kapatip gene actigimda pes 16 exeye degil de ilk girdigimde ayarli olan programa uygulaniyor ayarlar ve vi turlu değiştiremiyorum yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up bendede aynı sorun bulduysan yardım

edit : çözdüm sanırım nvidia denetim masasından pes 2016 yı ekliyoruz bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmuhendisi -- 19 Eylül 2015; 13:52:48 >
  • matmuhendisi kullanıcısına yanıt
    dostum ben denetim masasını açınca adobe acrobata uygulanıyor olarak gözüküyor ama pes 16 yi ekleyip uygula dedikten sonra kapatıyrum denetim masasını. tekrar açıyorum pes 16ya uygulanmıyor yani yaptığım işlemler. eski haline dönüyor tekrar denetim masasını açınca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.