Şimdi Ara

PES 2016 YİNE STEAM BLOKLU??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• geçen sene alcaktım steam blocklu diye almadım. bu sene de olursa almam , bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekt

geçen sene alcaktım steam blocklu diye almadım. bu sene de olursa almam , bu kadar basit.

Kardes ben ne diyorum sen ne diyosun

Almayacaksan alma banane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    birader sen ne diyosun . aklıma geldi yazdım , babanın bahçesi mi burası
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekt

birader sen ne diyosun . aklıma geldi yazdım , babanın bahçesi mi burası

Ben diyorum bloklu olur mu sen bana diyorsun bir daha bloklu olursa almam

Ben elma diyorum sen armut diyorsun

Asıl benim demem lazımdı babann bahçesi mi diye

Her neyse kapatalım konuyu bir daha yazma
  • steam blok ne demek , ben steamdan aldım oyunu sorunsuz oynuyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

steam blok ne demek , ben steamdan aldım oyunu sorunsuz oynuyorum .

Sen hizli davranip almissin suanda steam arama sayfasina pes 2015 yazarsan sonuc alamayacagini goreceksin

• Anladığıma göre steamda pes 2015 yok şuanda , neden böyle birşey yapıyorlar steam hem kullanıcı hem satıcı için çok kullanışlı ve kolay bir sistem .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

Anladığıma göre steamda pes 2015 yok şuanda , neden böyle birşey yapıyorlar steam hem kullanıcı hem satıcı için çok kullanışlı ve kolay bir sistem .

Steamde hem indirm oluyo hem daha ucuza satiyorlar

Ama Aral Games yasaklattrmis kendilernden alsinlar sadece diye kaziklamaya bu sekilde devam ediyo Aral

• ilginçmiş aral game yi biliyorum ama hiç alışveriş yapmadım , bu kadar hükmetmeyi nasıl başarmış , çok garibime gitti aral game nedirki bu kadar forsu geçsin
  • Zaten araldan kutulu aldiginizda da steam e girip steam uzerinden oynuyorsunuz. Degisen bir sey olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.

Zaten araldan kutulu aldiginizda da steam e girip steam uzerinden oynuyorsunuz. Degisen bir sey olmuyor.

Steamde daha ucuz olmuyo mu

• aral konami'nin türkiye distribütörü olduğundan ve steam'de daha ucuz olduğundan ve oyun steam'den alındığında aral'a para gitmediğinden dolayı türkiye'ye bloklatıyo oyunu steam'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insociavel -- 16 Ağustos 2015; 23:02:30 >
    Daha ucuz oluyor diye biliyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TDanielHenry

Daha ucuz oluyor diye biliyorum ben.

Bence de öyle de arkadaş kutulu alınca da steamden oynuyor oluyorsunuz değişen birşey olmuyo mu dedi ona cevap verdim

Çünkü epey saçmalamış steamde daha ucuz oluyo. Bu konuyu açma nedenim de bu yoksa bana fark etmez fiyatları aynı olursa gider kutulu da alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

http://store.steampowered.com/app/375960/

Tek kelimeyle süper

Geçen sene hatırlıyor musun bloklanmadan önce PC'de Steamdeki PES ile Kutulu PESteki fiyatlarını

kutuluyu bilmiyorum da steam'de 65 yada 75tlydi hatırladığım kadarıyla. yalnız geçen sene de çıktıktan bir kaç ay sonra kaldırıldı, belki yine kalkabilir o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

kutuluyu bilmiyorum da steam'de 65 yada 75tlydi hatırladığım kadarıyla. yalnız geçen sene de çıktıktan bir kaç ay sonra kaldırıldı, belki yine kalkabilir o yüzden.

Peki Süper Ligteki takımların BJK FB GS özellikle FB tüm yeni transferleri PES 2016da olur mu sence?
  • her ne kadar konaminin pc ye üvey evlat muamelesi çekeceğini düşünsem de gift olarak alıp envantere ekledim.aral geçen sene birkaç gün içinde satışı durdurmuştu yanlış hatırlamıyorsam.oyun rezil çıkarsa iade yolu açık steam sayesinde.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.