Bildirim
Pes 2021 (Seasons Update) Yama Konusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fifa oynamadım genellikle arkadaşlarımla online birbirimizle oynuyoruz 2020 pes vardı, yine pes alırım sanırım 150 tl değişen birşey yokmuş fifadada -
Pes 2021 için option file dosyası bulamadım.Var mı bununla alakalı bir gelişme... -
Pesuniverse yarın yayınlayacak . Üyeliği olan veya netten link bulan paylaşırsa İyi olur. Ben de bulmaya çalışacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://pesformalisansla.weebly.com/
guzel formalar yapmis bu arkadas. -
Ben aşağıdaki linkteki yamayı kuracağım şimdilik iş görür gibi duruyor
https://www.youtube.com/watch?v=DrHVj4cVZks&feature=youtu.be
Satın alıp ödemek istediğin zaman olmayan ülke yok, Türkiye hariç :/quote:
Orijinalden alıntı: kacanga
Pesuniverse yarın yayınlayacak . Üyeliği olan veya netten link bulan paylaşırsa İyi olur. Ben de bulmaya çalışacağım
Evet Türkiyeden satın alınamıyor. Alanlar nasıl alıyor veya yurt dışında yasayanlar mı bilemiyorum
Teşekkür ederim kardeşim.quote:
Ben aşağıdaki linkteki yamayı kuracağım şimdilik iş görür gibi duruyor
https://www.youtube.com/watch?v=DrHVj4cVZks&feature=youtu.be
Pes Universe
-
Rica ederim
bu dün çıkan mı onun tamamı çözünürlüğü 2048*2048 miş ve ps4 e sığmıyormuş .bugün yenisi çıkacaktı galiba. bu kanal da paylaşmış. onunki hangisi bilmiyorum
..........(linkleri sildim)
Edit: üsdekinde 2048 olan versiyon ve içeriği tam değil ve ps4. e sığmıyor pesuniverse de açıklama koymus . Hepsini yükleyemezsiniz. Mesela çok myclub oynuyorsanız İspanya 2 ve İngiltere 2 yi yüklemeyin Onların 1024ü yayınlanacak diye
edit2 : seninki tam versiyon ve içeriğinde 1024 olanlar da varmış. o yüzden benim paylaştığım linki sildim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 16 Eylül 2020; 15:2:4 > -
Ben onu kurdum oldu kardeşimquote:
bu dün çıkan mı onun tamamı çözünürlüğü 2048*2048 miş ve ps4 e sığmıyormuş .bugün yenisi çıkacaktı galiba. bu kanal da paylaşmış. onunki hangisi bilmiyorum
..........(linkleri sildim)
Edit: üsdekinde 2048 olan versiyon ve içeriği tam değil ve ps4. e sığmıyor pesuniverse de açıklama koymus . Hepsini yükleyemezsiniz. Mesela çok myclub oynuyorsanız İspanya 2 ve İngiltere 2 yi yüklemeyin Onların 1024ü yayınlanacak diye
edit2 : seninki tam versiyon ve içeriğinde 1024 olanlar da varmış. o yüzden benim paylaştığım linki sildim
İlk attığımı mı bugünkü pesuniverse yamasını mı. İlki Çok kapsamlı değildi ama logolar formalar için yeterliydi
En sağlam yama hangisi arkadaşlar yalnızca forma ve müsabaka fotoları olsa yeter td isimleri vs aynı kalsın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
pesuniverse iyi ama td isimleri falan değişir -
Türkiye ligi neden 21 takım değil ? Ben analig oynamak istiyorum
bu hafta güncellenip 21 takım olacak. -
Teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: kanttt
bu hafta güncellenip 21 takım olacak.
Bi de PTT 1.lig yaması olsa ;) -
PES 2021 PS4 PESUniverse Option File v2 Yayınlandı , yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- fifa 2k25
- fifa 23 türkçe yama
- ufc 4 ps4 tuş kombinasyonu türkçe
- ps5 yön tuşları ile oynama
- ps5 yan koyma
- efootball türkçe spiker
- en iyi ps5 oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X