Bildirim
pes oyunlarında 3 saniye sonra pas atması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
online oynuyorsan dediğin doğru. online si bu kadar kötü bir oyun olamaz. doğru dürüst bir maç oynadığımı hatırlamıyorum. kopma, atma ,donma, hile, tuşları geç algılama ne ararsan var. her gün sövüp çıkıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: deta53
online oynuyorsan dediğin doğru. online si bu kadar kötü bir oyun olamaz. doğru dürüst bir maç oynadığımı hatırlamıyorum. kopma, atma ,donma, hile, tuşları geç algılama ne ararsan var. her gün sövüp çıkıyorum.
yok hocam normal maçlarda oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: demisnikolaidis
quote:
online oynuyorsan dediğin doğru. online si bu kadar kötü bir oyun olamaz. doğru dürüst bir maç oynadığımı hatırlamıyorum. kopma, atma ,donma, hile, tuşları geç algılama ne ararsan var. her gün sövüp çıkıyorum.
yok hocam normal maçlarda oluyor
senin gamepad te sorun vardır. böyle bir sorun oyunda yok. koşma tuşu ile pas ne alaka, pas ve koşma farklı tuşlar zaten. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: demisnikolaidis
quote:
yok hocam normal maçlarda oluyor
senin gamepad te sorun vardır. böyle bir sorun oyunda yok. koşma tuşu ile pas ne alaka, pas ve koşma farklı tuşlar zaten.
hocam maçın 2.yarısında hızlı kışu yaparken ne pas veriyor ne şut çekiyor kendini kaptırıp 3 saniye boyunca koşmaya devam ediyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X