Şimdi Ara

pes2009-pes2010 sorun arkadaşlar çok acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar
    arkadaşlar benim eski bir bilgisayarım vardı durun özelliklerini yazayım
    işlemci:amd althon 5200 x2
    ekran kartı:nvida sparlky 1 gb 128 bit
    anakart:m3a78 asus
    ram:7 gb 800 mhz ocz
    işletim sistemi:windowx7 (32bit)
    işte arkadaşlar eski sistemimde bu özellikler vardı ve pes2009 pes2010 son kalitede 1680x1050 high görüntüde oynatıyordu.sistemim bana yetmemeye ve sistemi deiştirmeye karar verdim.ve şu parçaları aldım

işlemci:intel i7 920
    anakart:gigabyte x58a-ud7
    ram:4 gb team extrem 2000mhz low voltage
    ekran kartı:ati vtx 5850 1 gb 256 bit (directx11)
    işletim sistemi:windowx7 (64bit)
    gerçektende süper bir bilgisayar topladım.ancak arkadaşlar gel gelelim bütün oyunları son görüntüde oynuyorum.hiç kasıntı yok ama pes2009 ve pes2010 kasıyor bir anlam veremedim dahada tuhafıma giden olay ise oyunun belirli bir yerlerinde kasıyor mesela kale önü orta sahaarkadaşlar lütfen yardım edin bunun sebebi nedir sizce daha önce başına boyle bir oaly kalmıs arkadas varmi acabaçıldırmak üzeriyim

• bence sürücünü güncelle yada oyun oynarke açık program varsa kapat
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehhiste

bence sürücünü güncelle yada oyun oynarke açık program varsa kapat

kardeşim yorumun için çok teşekkür ederim ama tüm programların full uptade ati catalsy 10 var tüm driverler uptadeli açık program da bırakmıyorum altta ama yinede aynı lütfen yardım
  • oyunun ayarlardan detay düşür biraz
    seyirci,gölge vs gibi
  • Sistemden değildir çünkü bende Msı nx8600gt var ve p4 3.0 işlemci iki oyunu da full ayarlarda oynayabiliyorum

sen sorununu google'dan bir araştır yada yeni patch yükleçünkü sorun sadece sende değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeeHaw

oyunun ayarlardan detay düşür biraz
    seyirci,gölge vs gibi

arkadaşım yorumun için teşekkür ediyorum ancak ilk mesajımda 1.ci pc'mi ve 2.ci pc'mi yazdım.ben 21"inc monitor kullanıyorum 1680x1050 çözünürlükte.en düşüğe getirdim 800x600 low goruntuye yine orta alan ve kale onunde kasıyor

quote:

Sistemden değildir çünkü bende Msı nx8600gt var ve p4 3.0 işlemci iki oyunu da full ayarlarda oynayabiliyorum

sen sorununu google'dan bir araştır yada yeni patch yükle çünkü sorun sadece sende değil

arkadaşım yorumn için çok teşekkür ediyorum ancak bu sorunu googlede aramadım yer kalmadı ama bir türlü bulamadım daha önce boyle bir olay hiç yaşanmamış galiba bütün oyunları son görüntüde oynuyorum pes2009 pes2010 kasım kasım kasılıyor.nolur arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...

•  pes2009-pes2010 sorun arkadaşlar çok acil

arkadaşlar ben sorunucu çözdüm kutu içerisini aldığım yeri komple açtım kasma ortadan kalktı ve düzeldi bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum herkezten allah razı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.