arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar arkadaşlar benim eski bir bilgisayarım vardı durun özelliklerini yazayım işlemci:amd althon 5200 x2 ekran kartı:nvida sparlky 1 gb 128 bit anakart:m3a78 asus ram:7 gb 800 mhz ocz işletim sistemi:windowx7 (32bit) işte arkadaşlar eski sistemimde bu özellikler vardı ve pes2009 pes2010 son kalitede 1680x1050 high görüntüde oynatıyordu.sistemim bana yetmemeye ve sistemi deiştirmeye karar verdim.ve şu parçaları aldım
işlemci:intel i7 920 anakart:gigabyte x58a-ud7 ram:4 gb team extrem 2000mhz low voltage ekran kartı:ati vtx 5850 1 gb 256 bit (directx11) işletim sistemi:windowx7 (64bit) gerçektende süper bir bilgisayar topladım.ancak arkadaşlar gel gelelim bütün oyunları son görüntüde oynuyorum.hiç kasıntı yok ama pes2009 ve pes2010 kasıyor bir anlam veremedim dahada tuhafıma giden olay ise oyunun belirli bir yerlerinde kasıyor mesela kale önü orta sahaarkadaşlar lütfen yardım edin bunun sebebi nedir sizce daha önce başına boyle bir oaly kalmıs arkadas varmi acabaçıldırmak üzeriyim
bence sürücünü güncelle yada oyun oynarke açık program varsa kapat
quote:
Orijinalden alıntı: ehhiste
bence sürücünü güncelle yada oyun oynarke açık program varsa kapat
kardeşim yorumun için çok teşekkür ederim ama tüm programların full uptade ati catalsy 10 var tüm driverler uptadeli açık program da bırakmıyorum altta ama yinede aynı lütfen yardım
oyunun ayarlardan detay düşür biraz seyirci,gölge vs gibi
Sistemden değildir çünkü bende Msı nx8600gt var ve p4 3.0 işlemci iki oyunu da full ayarlarda oynayabiliyorum
sen sorununu google'dan bir araştır yada yeni patch yükleçünkü sorun sadece sende değil
quote:
Orijinalden alıntı: YeeHaw
oyunun ayarlardan detay düşür biraz seyirci,gölge vs gibi
arkadaşım yorumun için teşekkür ediyorum ancak ilk mesajımda 1.ci pc'mi ve 2.ci pc'mi yazdım.ben 21"inc monitor kullanıyorum 1680x1050 çözünürlükte.en düşüğe getirdim 800x600 low goruntuye yine orta alan ve kale onunde kasıyor
quote:
Sistemden değildir çünkü bende Msı nx8600gt var ve p4 3.0 işlemci iki oyunu da full ayarlarda oynayabiliyorum
sen sorununu google'dan bir araştır yada yeni patch yükle çünkü sorun sadece sende değil
arkadaşım yorumn için çok teşekkür ediyorum ancak bu sorunu googlede aramadım yer kalmadı ama bir türlü bulamadım daha önce boyle bir olay hiç yaşanmamış galiba bütün oyunları son görüntüde oynuyorum pes2009 pes2010 kasım kasım kasılıyor.nolur arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...
arkadaşlar ben sorunucu çözdüm kutu içerisini aldığım yeri komple açtım kasma ortadan kalktı ve düzeldi bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum herkezten allah razı olsun