Şimdi Ara

PESEdit 2013 Patch 6.0 çıktı 04.09.2013 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
5
Favori
260.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Duqo41

quote:

Orijinalden alıntı: antique

quote:

http://imageshack.us/photo/my-images/62/adszgcz.png/

Ben yamayı kurdum lig secerken böyl bir hata alıyorum yardım ederseniz sevinirim

oyunu ve yamaları silip yeniden kurmayı dene.. sorunsuz bir kurulum gerçekleştiğinde öyle bir hata vermiyor.. yama sorunsuz çalışıyor test ettim onayladım..

diyelim ki oyunu yeniden kurdun hemen yamayı yükleme, oyunu orjinal haliyle bi kere başlat ki belgelerim klasörüne save dosyasını açsın.. ondan sonra yamayı kurabilirsin

Çok teşekkürler denedim ama gene aynı hatayı aldım en son spor toto süper lig yaması çıktığı zaman onu indirdim sorun çıkmamıştı ama ondan sonraki bütün pesedit yamalarda bu hatayı almaya başladım :(

"..eğer pesedit patchi kullanmak istiyorsanız mutlaka pcnizde proper reloaded sürümü yüklü olması gerekir.." diye bir uyarı var, sendeki pes sürümü hangisi acaba?

bir de hata görseline baktım da, ulaşmaya çalışılan exe dosyası pes'in kendi uygulama dosyası.. oyuna girebiliyorsun dimi o konuda bi sıkıntı yoktur herhalde?

bu yamayı ben de kurdum gayet sorunsuz çalışıyor aslında

• arkadaşlar bende stsl'de yunan takımlarının logoları var bunu düzeltmenin yolu va mı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

http://imageshack.us/photo/my-images/62/adszgcz.png/

Ben yamayı kurdum lig secerken böyl bir hata alıyorum yardım ederseniz sevinirim

oyunu ve yamaları silip yeniden kurmayı dene.. sorunsuz bir kurulum gerçekleştiğinde öyle bir hata vermiyor.. yama sorunsuz çalışıyor test ettim onayladım..

diyelim ki oyunu yeniden kurdun hemen yamayı yükleme, oyunu orjinal haliyle bi kere başlat ki belgelerim klasörüne save dosyasını açsın.. ondan sonra yamayı kurabilirsin

Çok teşekkürler denedim ama gene aynı hatayı aldım en son spor toto süper lig yaması çıktığı zaman onu indirdim sorun çıkmamıştı ama ondan sonraki bütün pesedit yamalarda bu hatayı almaya başladım :(

"..eğer pesedit patchi kullanmak istiyorsanız mutlaka pcnizde proper reloaded sürümü yüklü olması gerekir.." diye bir uyarı var, sendeki pes sürümü hangisi acaba?

bir de hata görseline baktım da, ulaşmaya çalışılan exe dosyası pes'in kendi uygulama dosyası.. oyuna girebiliyorsun dimi o konuda bi sıkıntı yoktur herhalde?

bu yamayı ben de kurdum gayet sorunsuz çalışıyor aslında

evet kesinlikle reloaded sürümü daha önceki yamalarda böyle bi sorun çıkmıyodu son 2-3 yamada böyle bi sorun çıkmaya başladı oyuna girebiliyorum bi sorun olmuyor :/

• Fix yaptıktan sonra STSL logoları bozuluyor.
  • hocam torrent linki ölmüş yada eklememişsin :D :D
  • arakdaşlar logoların çözümü var mı nerdeyse bütün milli takımların ismi avusturya stsl logoları yerine ise yunan ligi logoları var nasıl düzeltebilirim bunu ?
  • 3.5 kullanıyorum gördüğüm en kaliteli yama;
    Türkçespiker.com'un yaptığı spikerde çok iyi cidden.
  • Direk son yamayı kursak olur mu?Öncekileri kurmaya gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Direk son yamayı kursak olur mu?Öncekileri kurmaya gerek var mı?

Gerek yok hocam. Yalnız 3.6 sorunlu. 3.5'i kurmanızı öneririm şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Neden hocam ne gibi bir problem var?
  • 3.6 yüklicektim yorumları gördüm hatalı dediniz vazgeçtim.Zaten habire güncelleniyor
  • Ya arkadaslar yardim edin nolurr
    patch 3.6 yi kurdum fakat oyuna girdigim andan itibaren kenarlardan 2:3 mm beyaz yer kaliyor ve bir turlu bu sorunu cozemedim ve spor tot super ligi seciyorum fakat oyunda spor toto super ligde hollanda takimlari oluyor. Yardimlarinizi bekliyorum...
  • quote:

quote:

quote:

Spor Toto Süper Lig logolarında ve milli takım logolarında falan problemler var. Hatta ben denk gelmedim ama bazı oyuncuların yerlerinin bile karıştığını söyleyenler var.
  • Bende Milli Takım logoları normal fakat STSL logoları karışık. Umarım bir fix çıkar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Spor Toto Süper Lig logolarında ve milli takım logolarında falan problemler var. Hatta ben denk gelmedim ama bazı oyuncuların yerlerinin bile karıştığını söyleyenler var.

İyide hocam bende stsl yaması yüklü değil.Oyunu yeni kurdum.Zaten bu tarz yamaları sıfır oyuna kurmak daha mantıklı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İyide hocam bende stsl yaması yüklü değil.Oyunu yeni kurdum.Zaten bu tarz yamaları sıfır oyuna kurmak daha mantıklı.

STSL bu yama ile birlikte geliyor zaten. Problem direk PESEDIT'ten kaynaklanıyor. Ekstra bir yamadan değil. Son çıkan sürüm hatalı.

• sadece Türk ligi hatalı geriye kalan herşey normal. Bende Türk takımları logosu var kendileri yok ortada hep Yunan takımı dolmuş.
  • Bu yamanın üstüne türkçe spiker yüklesem problem olur mu?
  •  PESEdit 2013 Patch 6.0 çıktı 04.09.2013

dün akşam bi arkadaşın bilgisayarına önce PES2013 sonra PESEDIT 3.6 yamasını kurdum ve
    seçim ekranında spor toto super ligini seçtiğim zaman aynen bu hatayı aldım;
    aynı oyun ve aynı yama bende sorunsuz kurulduğu halde
    bu bilgisayarda nasıl böyle bi hata verir diyerek kurcalamaya başladım ve olayı çözdüm

ÇÖZÜM;

program files içindeki KONAMI klasörüne gelin, sağ mouse ile özelliklere girin ve SALT OKUNUR sekmesini devre dışı bırakın

alt dosyalarla birlikte herşeyin salt okunur özelliği kalktıktan sonra yamayı tekrar kurun ve işlem tamam..
    bu şekilde yamanın oyuna müdahale etmesini engelleyen özelliği devre dışı bırakmış oluyoruz ve kurulum sorunsuz gerçekleşiyor
    seçim ekranından spor toto superlige tıkladığımız zaman başarılı bir şekilde değişiklik gerçekleşiyor

bizzat test ettim onayladım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 10 Mayıs 2013; 1:15:52 >

• Cok tesekkur ederim kardesim sayende spor toto superlig sorunsuz calisiyor eyvallah
    Fakat benim sorunum daha var kenarlardan 2-3 mm beyaz yer kaliyor ve ne yaptiysam duzeltemedim. Onere bilecegin bir sey var mi?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.