Şimdi Ara

PESEdit 2013 Patch 6.0 çıktı 04.09.2013 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
5
Favori
260.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok ne yaptiysam su kenarrlardaki beyaz gitmedi cildiricam
  • Patch'i kaldiriyorum sorun cozuluyor ve full ekran oluyor ama parch'i yeniden kuruyorum yine ayni sorun oluyor..
    Yardimlarinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Bu yamanın üstüne türkçe spiker yüklesem problem olur mu?

10 numara oluyor x)
  • quote:

Orijinalden alıntı: antique

PESEdit 2013 Patch 6.0 çıktı 04.09.2013

dün akşam bi arkadaşın bilgisayarına önce PES2013 sonra PESEDIT 3.6 yamasını kurdum ve
    seçim ekranında spor toto super ligini seçtiğim zaman aynen bu hatayı aldım;
    aynı oyun ve aynı yama bende sorunsuz kurulduğu halde
    bu bilgisayarda nasıl böyle bi hata verir diyerek kurcalamaya başladım ve olayı çözdüm

ÇÖZÜM;

program files içindeki KONAMI klasörüne gelin, sağ mouse ile özelliklere girin ve SALT OKUNUR sekmesini devre dışı bırakın

alt dosyalarla birlikte herşeyin salt okunur özelliği kalktıktan sonra yamayı tekrar kurun ve işlem tamam..
    bu şekilde yamanın oyuna müdahale etmesini engelleyen özelliği devre dışı bırakmış oluyoruz ve kurulum sorunsuz gerçekleşiyor
    seçim ekranından spor toto superlige tıkladığımız zaman başarılı bir şekilde değişiklik gerçekleşiyor

bizzat test ettim onayladım..

bunları yapınca hatasız oynuyormusun.

• kenarlardan beyaz yer kalmasi tek bende mi oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antique

pesedit 3.5 yamasını daha yeni kurdum, gayet güzel oldu.. 3.6 ya gerek yok şimdilik!!!

tek şikayetim var, o da bizim ligi eklemişler iyi olmuş ama 3 büyüklerin yeri değişmiş, pes editor ile tezahürat "relink" yani yeniden tanımlama yapıyorum
    ama olmuyor çünkü sistem içinde farklı bi takımın yerine koymuşlar.. gel de çık işin içinden

tezahüratları yeniden yapılandırma (relink) olayını hallettim.. oyun şimdi başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 11 Mayıs 2013; 0:42:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma98

kenarlardan beyaz yer kalmasi tek bende mi oluyor?

kenarlarda beyaz ne demek, ekran görüntüsü alabilir miyiz?
  • quote:

kenarlardan beyaz yer kalmasi tek bende mi oluyor?

settings.exe den görüntüle sekmesinde çözünürlük kısmındaki LB deki tik i kaldırın hocam
    https://store.donanimhaber.com/6b/03/6c/6b036c2237543ebf046d566b823f5cc6.JPG

• hocam lb deki tiki kaldirdim fakatyine sorun cozulmedi :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam lb deki tiki kaldirdim fakatyine sorun cozulmedi :(
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1357147/e4a9587a-6c27-418c-a8ea-bd4ffd4bd22e.jpg

hocam oynadığınız bilgisayarın ekran kartı ekran çözünürlüğü boyutu gibi bilgileri söyler misiniz?
    belki bir çözüm üretebiliriz hem o kadar da kötü durmuyor bence... ben de ortada görüntü kenarlarda kocaman boşluklar falan kaldı zannettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

quote:

hocam lb deki tiki kaldirdim fakatyine sorun cozulmedi :(
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1357147/e4a9587a-6c27-418c-a8ea-bd4ffd4bd22e.jpg

hocam oynadığınız bilgisayarın ekran kartı ekran çözünürlüğü boyutu gibi bilgileri söyler misiniz?
    belki bir çözüm üretebiliriz hem o kadar da kötü durmuyor bence... ben de ortada görüntü kenarlarda kocaman boşluklar falan kaldı zannettim.

1366x768

• ayrica patch'i kaldirdigim zaman sorun tamamamen hall oluyor. Sorun patch'tan kaynaklaniyor
  • quote:

ayrica patch'i kaldirdigim zaman sorun tamamamen hall oluyor. Sorun patch'tan kaynaklaniyor

hocam oyunu tamamen kaldırıp yeniden kurmayı denediniz mi peki... bazı sorunlarımı öyle halletmiştim bir de her zaman patch i yönetici olarak yüklüyorum...
    onun dışında çözünürlük 1366*768 ise settings.exe deki benim ayarlarımda bir sorun çıkmaması lazım

lb deki tiki de kaldırmanıza gerek yok hiç...
    dediğim gibi oyunu kaldırıp tekrar yükleyin bence üşenmiyorsanız...

• Logoların karışması sorununu PESEDIT'e yazdım, selectorden Yunan Ligi'ne alıp sonra tekrar STSL seçince düzeliyor. Bilginize...
  • Bu yamanın üstüne kitserver'den stadyum vb. ekliyebiliyomuyuz ?

Herhangi bi hata alırmıyım ?

@deta53
  • pesedit 3.6 üstüne stat ve tezahürat nasıl kurabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifad

pesedit 3.6 üstüne stat ve tezahürat nasıl kurabilirim ?

tezahüratlar biraz karışık ama imkansız değil..
    "pes editor 2.0" isimli uygulamayı indirerek ilk adımı atabilirsin
    oyunun kendi içinde tezahürat ID kodlarının dağılımı karışık ve adaletsiz yani bi fenerbahçe için 2 tane ID kodu varken gs ve bjk için ayrı bi kod koymamışlar, milli takımın tezahürat koduna ekleyip geçmişler
    haliyle gs veya bjk ile maç yaparken sürekli bi "türkiyeee türkiyeee" tezahüratları duyuyorsunuz bu da saçma ve anlamsız oluyor

bu nedenle pes editor programı sayesinde tezahürat kodlarını yeniden yapılandırmak ve istediğimiz takım için istediğimiz kadar tezahürat hazırlamak mümkün (takım başına max 9 adet)

• quote:

Orijinalden alıntı: deta53

PESEdit 2013 Patch 1.0 Torrent Link ilk mesaja eklendi.

pes 2013 dlc 5.00'ı yüklüyor demişsiniz..

pes 2013 dlc 4.00 ve gerisindeki güncellemeleri kapsıyor mu?

hiç güncelleştirme kurmadım.
  • PESEdit 2013 Patch 3.7 çıktı indirme linkleri ilk mesaja eklendi.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.