Şimdi Ara

PESEdit 2013 Patch 6.0 çıktı 04.09.2013 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
5
Favori
260.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

Şu fix dosyasını adam gibi bir upload sitesine atabilcek varmı hotfile gibi

mediafire olur mu hocam olmadı box.com a da atabilirim ama en fazla 100 ile yüklüyr biraz beklemeniz lazım
    edit: 7 dakikaya linki eklerim çabuk yüklüyor sandığımdan
    link:http://www.mediafire.com/?6juc363ejpbcl6h
    deta53 ilk mesaja da ekleyebilirsin

3.7.1 fıx alternatif link ilk mesaja eklendi.

• PESEdit 2013 Patch 3.8 çıktı indirme linkleri ilk mesaja eklendi.
  • PESEdit 2013 Patch 3.8 Torrent Link ve PESEdit 2013 Patch 3.8 Tek Link ilk mesaja eklendi.
  • Ya bir torrent linki indirmek niye bu kadar işkence! Yok anket dolduracakmışız da. Sayfa açılmıyor bile anket doldurup asıl linke gidelim. Yok mu torrent linkini mediafire'a atacak biri?

Ek: Heh! 25.denememde indirebildim. Sanırım redirection helper veya adsfight isimli userscripts betiklerinden biri sayesinde. Buyrun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk78 -- 1 Haziran 2013; 18:56:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk78

Ya bir torrent linki indirmek niye bu kadar işkence! Yok anket dolduracakmışız da. Sayfa açılmıyor bile anket doldurup asıl linke gidelim. Yok mu torrent linkini mediafire'a atacak biri?

Ek: Heh! 25.denememde indirebildim. Sanırım redirection helper veya adsfight isimli userscripts betiklerinden biri sayesinde. Buyrun!

ben tek tıkladımda indirdim açılan sayfada 5 sn bekleyip sağ üstte reklamı geç diyosun 30 sn daha bekliyosun sonra download tuşu aktif oluyo basıyosun indiriyosun

• quote:

Ya bir torrent linki indirmek niye bu kadar işkence! Yok anket dolduracakmışız da. Sayfa açılmıyor bile anket doldurup asıl linke gidelim. Yok mu torrent linkini mediafire'a atacak biri?

link kısaltma sitelerinden dosya indiremeyen kişiler olduğuna inanasım gelmiyor. linke tıkla 5-4-3-2-1 reklamı geç indireceğin dosya sitesi karşında. neyin 25 denemesini yaptın. öyle bir yazmışsınki internetten ilk defa dosya download ediyorsun sanki. neyse allah kolaylık versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: deta53

quote:

link kısaltma sitelerinden dosya indiremeyen kişiler olduğuna inanasım gelmiyor. linke tıkla 5-4-3-2-1 reklamı geç indireceğin dosya sitesi karşında. neyin 25 denemesini yaptın. öyle bir yazmışsınki internetten ilk defa dosya download ediyorsun sanki. neyse allah kolaylık versin.

Benim de empati yeteneğinden bu kadar yoksun insanlar olduğunu düşünesim gelmiyor.

Ben bilgisayar programlama mezunuyum. Link kısaltma sitelerinden dosya indirmeyi küçükken yapardım. O saniye 5-4-3-2-1 diye bitip de Reklamı Geç linki çıksa niye 25 deneme yapayım? Siteyi ne zaman açsam bir exe dosyası indirmeye çalıştı ve o saniye 5'te sabit kaldı. Ve sayfa yüklenmedi bile. VPN ile de denedim, olmadı. Yarım saat sonra denediğimde ise düzelmişti.

Ne insanlar var ya!

Oradan kazanacağın 3 dolara değmiştir inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk78 -- 2 Haziran 2013; 10:42:33 >

• quote:

quote:

quote:

Benim de empati yeteneğinden bu kadar yoksun insanlar olduğunu düşünesim gelmiyor.

Ben bilgisayar programlama mezunuyum. Link kısaltma sitelerinden dosya indirmeyi küçükken yapardım. O saniye 5-4-3-2-1 diye bitip de Reklamı Geç linki çıksa niye 25 deneme yapayım? Siteyi ne zaman açsam bir exe dosyası indirmeye çalıştı ve o saniye 5'te sabit kaldı. Ve sayfa yüklenmedi bile. VPN ile de denedim, olmadı. Yarım saat sonra denediğimde ise düzelmişti.

Ne insanlar var ya!

Oradan kazanacağın 3 dolara değmiştir inşallah.

konu uzamasın polemik olmasın iyi oyunlar iyi çalışmalar.

• bi ptt 1.ligi yapmadılar gitti
  • Ya neden her seferinde 1 GB'lık dosya çektireceklerine fix yapmıyorlar.
  • Hocam 3.8 i kurdum spor toto süper lig kayboldu. 3.5 de vardı. Acaba etkinleştirmek için bişeymi yapmak lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxCHExx

Hocam 3.8 i kurdum spor toto süper lig kayboldu. 3.5 de vardı. Acaba etkinleştirmek için bişeymi yapmak lazım ?

hocam selector dan tekrar seçin resimdeki sekmeyi açıp sonra resme tıkla yerinde tıklayın tamamdır isterseniz diğer ligleri de seçebilirsiniz PESEdit 2013 Patch 6.0 çıktı 04.09.2013
     PESEdit 2013 Patch 6.0 çıktı 04.09.2013

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam oldu
  • Pro Evolution Soccer 2013 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler pes edit yamalarını ps3 te nasıl uygularım uygularsam mesela türkiye ligini nasıl seçerim bi fikri bilgisi veya deneyimi olan varmı ???
  • 2010'dan beri FIFA serisini oynadım, bu patch yüzünden PES'e döndüm ve şimdi indiriyorum. Umarım sorun çıkmaz ben de üzülmem. Teşekkürler paylaşan arkadaşlara
    EDIT: Torrent linkine tıkladığım anda bir flash player indirmeye kalkıştı, orada bir virüs olabilir lütfen dikkat edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persistent Stability -- 12 Haziran 2013; 19:03:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

2010'dan beri FIFA serisini oynadım, bu patch yüzünden PES'e döndüm ve şimdi indiriyorum. Umarım sorun çıkmaz ben de üzülmem. Teşekkürler paylaşan arkadaşlara
    EDIT: Torrent linkine tıkladığım anda bir flash player indirmeye kalkıştı, orada bir virüs olabilir lütfen dikkat edelim.

flash player reklam ilgili bir şey onu indirmeyin ayrıca tehlikeli bir şey değil. reklamı geç dedikten sonra dosya.tc sitesi açılıyor torrent dosyasını ordan indirebilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

2010'dan beri FIFA serisini oynadım, bu patch yüzünden PES'e döndüm ve şimdi indiriyorum. Umarım sorun çıkmaz ben de üzülmem. Teşekkürler paylaşan arkadaşlara

flash player reklam ilgili bir şey onu indirmeyin ayrıca tehlikeli bir şey değil. reklamı geç dedikten sonra dosya.tc sitesi açılıyor torrent dosyasını ordan indirebilirsiniz.

Evet evet biliyorum ben sadece bilmeyenleri uyarayım dedim siz daha net açıklamışsınız teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.