Şimdi Ara

PESEdit 2013 Patch 6.0 çıktı 04.09.2013 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
5
Favori
260.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PESEdit.com 2013 Patch 4.0 Çıktı arkadaşlar torrent linki arıyorum fakat daha çıkmadı torrent sanırsam
  • PESEdit 2013 Patch 4.0 çıktı indirme linkleri ilk mesaja eklendi.
  • PESEdit 2013 Patch 4.0 Torrent Link ilk mesaja eklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

PESEdit.com 2013 Patch 4.0 - Tek Link

http://turbobit.net/rlz2y0q3e6ta/PESEdit.com_2013_Patch_4.0.rar.html

tek link ilk mesaja eklendi.
  • arkadaş bunun boyutu da git gide artıyor
  • Bulunsun.
  • Sağolasın hocam 4.0 gelmesini bekliyordum açıkcası geldi
  • 4.0'da böyle bir hata alıyorum ne yapabilirim?

PESEdit 2013 Patch 6.0 çıktı 04.09.2013
  • 4.0.1 FIX çıktı indirme linki ve kurulum bilgisi ilk mesaja eklendi.
  • 2 kuruş fazla kazanmak için saçma sapan reklam dolu upload sitelerini kullanmayın yeter bıktık be, 1 gb lık mal için 10 kez pencere kapatıyoruz bu ne yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sürekli Banlanan Adam

2 kuruş fazla kazanmak için saçma sapan reklam dolu upload sitelerini kullanmayın yeter bıktık be, 1 gb lık mal için 10 kez pencere kapatıyoruz bu ne yav

konuyu çok uzun zamandan beri güncel tutuyorum bir kısaltma sitesini çok görmeyin lütfen. linke tıklayıp 5 sn bekleyip reklamı geç demek çok mu zor geliyor.

• Lig seçerken selector hatası alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Lig seçerken selector hatası alıyorum

4.0.1 fıx de kur öyle dene.
  • Herşeyi sıfırdan kurdum düzeldi sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

4.0.1 FIX çıktı indirme linki ve kurulum bilgisi ilk mesaja eklendi.

4.0.1 fix'in içindeki save dosyasını hem oyunun kurulu olduğu c diskine hem de belgelerimdeki konami dosyasına attım ama bir değişiklik olmadı
  • Merhabalar, dosyayı torrentten indirdim yamayı kurup dediklerinizi harfiyen yaptım fakat pesediti açıp patch'e tıkladıgımda oyun hiçbir tepki vermedi sorun nedir acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackburn*

Merhabalar, dosyayı torrentten indirdim yamayı kurup dediklerinizi harfiyen yaptım fakat pesediti açıp patch'e tıkladıgımda oyun hiçbir tepki vermedi sorun nedir acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim.

yönetici olarak çalıştırmayı dene olmazsa oyunu silip herşeyi tekrardan kurmanın öneriyorum. bide oyunun full proper reloaded sürümü olduğundan emin ol. eğer rip li ve ya skidrow sürümlerinden biri ise hata alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackburn*

Merhabalar, dosyayı torrentten indirdim yamayı kurup dediklerinizi harfiyen yaptım fakat pesediti açıp patch'e tıkladıgımda oyun hiçbir tepki vermedi sorun nedir acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Win 7/8 sıkıntısı olabilir. pes2013.exe'yi yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. İsterseniz exe'nin Özellikler -> Uyumluluk sekmesinden Bu Programı yönetici olarak çalıştır'ı işaretleyebilirsiniz. Bazı kişilerde yaşanabiliyor. Neden olduğu konusunda hiçbir fikrim yok. Oyununuzu son sürüme güncellediğinizden emin olun. PesEdit her zaman son sürüm ile çalışır. Herhangi bir programda da yaşanabiliyor bu. Sanırım Program Files klasörü altındakilerini korumaya aldığı için herhangi bir dosya değişikliği olursa klasör için yönetici izni istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABOOO -- 25 Haziran 2013; 23:34:55 >

• Sorunum çözüldü, yardımcı oldugunuz için tesekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.