Şimdi Sizlere Petinizi Savaştırma Oyunu Anlatacağım.
DIGIMON BATTLE ONLINE Böyle Klasik Ve MMORPG oyunlardan sıkılanlar size güzel bir RPG oyunu söyliyeceğim. Digimon Battle Online Bu Gün Oyunu İndirdim Ve Çok Beğendim Hoşuma Gitti Sizlere Sunayım Dedim 1-http://digimonbattle.wemade.net/main/main.asp Oyunun Ana Sitesi Kayıt Olalım. 2-Mailinize Gelen Oyunu Etkinleştirme Maili Gelecek Ve Linke Tıklayıp Onaylıyacağız. 3-[1] Deki Verdiğim Siteye Girip Kullanıcı Adınızı Ve Şifrenizi Girip.Şu Linke Tıklayıp http://digimonbattle.wemade.net/media/media_client_info.asp#self Oyunumuzu ****. 4-İndirdikten Sonra Oyuna Girip Kullanıcı Adı Ve Şifreyi Yazıp Oyuna Girelim Sol Üst Köşede Tamer Name Var Yane Oyundaki Bizim Ana Karakterin İsmi Olacak.Sağ Üst Köşedede Petimizin İsmi Olacak Oraya Pet İsmi Yazıp.Game Start'a Tıklayalım Ve Oyunumuza Girdik. 5-Şimdi Aşağılara İnip Biraz Canavar Öldürelim Her Level Atladıkça Güçleneceğiz. [D] Tuşu Petimizin İstatikleri Ve Statları. [STR:Atak Gücü Ve Yaşam Puanı Verir] [DEX:Atak Hızı Ve Atak Gücü Verir] [CON:Savunma,Yaşam Puanı Ve Mana Verir] [INT:Savunma Ve Mana Verir=Not Bu Fazla Önemli Değil.] Statlar Bu Kadar. 6-Herhangi Bir Canavarla Savaşa Girdik Sağ Üst Köşede Skill Yazar 3 Tane Kutu İçinde Skillerimiz Vardır.Beğendiğiniz Skill'in Üstüne Sol Klik Tıklayıp O Canavara Daha Fazla Vurabilirsiniz. 7-Eğer Kendi Lwllinize Göre Canavar Bulamıyorsanız [W] Tuşuna Basıp Dünya Haritası Açılıp Nerde Olduğunuzu Gösterecektir.Kutucukların Üstünde Canavar İsimleri,Canavar Lvl'i,NPC'Ler Yazar. Bu İşinizi Kolaylaştıracaktır. 8-Sağ Alt Köşede Battle Zone Var Oraya Tıklayıp.İster Arkadaşınızla İster Oyundan Herhangi Biriyle Oda Açıp Kapışabilirsiniz. 9-Konu Açıpta Sizi Bilgilendirmek İstedim Ne Kadar Kötü Yapmış Olsamda Anlatımı:Size Yinede Bişey Sunmak İstedim Buyrun Oyun İçi Videosu
hayallerimin oyunu
GERÇEKTEN HARİKA BİR OYUN :)
WoW'a rakip
bende indirdim. oyuna giriyorsun digital world diye haritaya tıklıyorsun. sonra 3server cıkarıyor mihira vs. hangisine tıkladıysam incorrect version uyarısı veriyor. launcher update falan yapıyor ama girmiyor neden acep?
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
WoW'a rakip
Oyunu Tekrar İndirip Güncelleştirebilirmisiniz ? Ben Mihira Serverındayım İncorrent Version Sanırım Virüs Programını Devre Dışı Bırakmak Oyunda Hack Shield Koruması Var.Forumda Araştırıp Bulabilirsin.